Ai luat decizia de a achizitiona o casa modulara care sa iti ofere confort si sa fie prietenoasa cu mediul inconjurator? Cu siguranta, vei descoperi o multime de beneficii ale deciziei: economii, exploatare usoara, intretinere usoara, etc. 

Daca vrei sa amplifici toate beneficiile casei modulare, este bine sa cauti cat mai multe dotari moderne.

Dotari care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o casa modulara 

Panouri solare fotovoltaice

Incepe prin a te asigura ca ai o casa modulara echipata cu panouri solare fotovoltaice. Acestea vor transforma energia solara in energie electrica, contribuind la reducerea costurilor energetice si la protejarea mediului inconjurator.

Izolatie termica eficienta

O izolatie termica eficienta este esentiala pentru a mentine casa ta modulara la o temperatura confortabila pe tot parcursul anului. Alege materiale izolatoare de inalta calitate, precum vata bazaltica sau spuma poliuretanica, pentru a asigura un mediu interior confortabil si pentru a reduce consumul de energie.

Sistem de ventilatie eficient

Un sistem de ventilatie eficient iti va permite sa mentii un aer curat si sanatos in interiorul casei tale modulare. Alege un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura (VRC) pentru a imbunatati calitatea aerului si pentru a economisi energie.

Ferestre si usi termoizolante

Opteaza pentru ferestre si usi termoizolante cu geamuri termopan pentru a asigura o buna izolatie termica si fonica. Acestea vor contribui la mentinerea unei temperaturi constante in interiorul casei tale modulare si la reducerea pierderilor de caldura.

Sistem de incalzire in pardoseala

Un sistem de incalzire in pardoseala poate contribui semnificativ la eficienta energetica a casei tale modulare. Acest sistem distribuie caldura uniform in intreaga locuinta si poate fi alimentat de diverse surse de energie, precum panourile solare sau pompele de caldura.

Aparate electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic

Alege aparate electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi frigiderul, masina de spalat, sau sistemul de incalzire a apei. Acestea vor reduce consumul de energie si vor contribui la un stil de viata mai sustenabil.

Acoperis verde

Un acoperis verde poate oferi numeroase beneficii. Pe langa faptul ca arata bine, un acoperis verde ajuta la izolatia termica a locuintei, reduce emisiile de CO2 si contribuie la crearea unui microclimat sanatos in jur. In plus, poate retine apa de ploaie si ajuta la imbunatatirea calitatii aerului.

Colectarea si utilizarea apei de ploaie

Instaleaza un sistem de colectare a apei de ploaie pentru a reduce consumul de apa potabila. Acesta poate fi folosit pentru irigarea gradinii, pentru spalarea masinii sau pentru uz casnic, precum clatirea toaletei. Prin utilizarea apei de ploaie, vei contribui la conservarea resurselor de apa si vei reduce costurile aferente consumului de apa.

Iluminat cu LED-uri

Asigura-te ca alegi un sistem de iluminat eficient pentru casa ta modulara, cum ar fi becurile cu LED-uri. Acestea consuma mai putina energie decat becurile traditionale si au o durata de viata mai lunga. In plus, ofera o lumina placuta si pot contribui la crearea unei atmosfere relaxante in casa ta.

Gradina de legume

Crearea unei gradini de legume in jurul casei tale modulare nu numai ca iti ofera posibilitatea de a avea legume si fructe proaspete la indemana, dar contribuie si la un stil de viata sanatos si sustenabil. Poti planta legume, fructe sau plante aromatice, care vor imbogati aspectul exterior al casei si vor imbunatati calitatea aerului din jurul locuintei.

Casa ta modulara poate fi un spatiu de viata confortabil, modern si sustenabil, daca alegi dotarile potrivite si te asiguri ca structura este produsa de un brand de renume. Daca vrei case modulare perfecte, in oferta noastra poti gasi modele foarte interesante. 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.
Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%.
La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

Metalurgiei Park Residence © 2024.