Iei in considerare sa te muti intr-un ansamblu rezidential? Inainte de a o face, trebuie sa stii care sunt avantajele pe care ti le poate oferi. In ultimii ani, s-au dezvoltat din ce in ce mai multe ansambluri, care vin la pachet cu o serie de facilitati pe care nu le gasesti la locuintele din blocurile vechi.

  1. Ce avantaje iti poate oferi un ansamblu rezidential?

Securitate

Ansamblurile rezidentiale iti ofera un nivel ridicat de securitate. Acestea beneficiaza de sisteme de supraveghere video, control al accesului si paza non-stop. Te vei simti in siguranta in propria locuinta, stiind ca tu si familia ta sunteti protejati.

Spatii verzi

Intr-un ansamblu rezidential bine construit, cum sunt cele din Metalurgiei Park Residence, spatiile verzi abunda. Parcurile, aleile pietonale si zonele de relaxare sunt amenajate pentru a-ti oferi posibilitatea de a te bucura de aer curat si de natura. Acest lucru iti va imbunatati starea de spirit si te va ajuta sa te deconectezi de la agitatia orasului.

Facilitati sportive

Daca iti place sa faci sport, multe ansambluri rezidentiale iti pun la dispozitie diverse facilitati in acest sens. De la terenuri de tenis, fotbal, baschet pana la piscine si sali de fitness, vei avea la dispozitie o gama larga de sporturi pe care le poti practica alaturi de vecini si de prieteni. Nu vei avea nevoie sa te deplasezi in alta parte pentru a te mentine in forma, asadar, nu vei avea nicio scuza pentru a nu face sport. 

Zone comerciale si de servicii

Ansamblurile rezidentiale moderne includ adesea magazine, restaurante, cafenele si alte servicii in incinta. Aceasta inseamna ca vei avea la indemana tot ce ai nevoie pentru a-ti satisface nevoile zilnice. Fie ca vrei sa faci cumparaturi, sa te relaxezi la o cafea sau sa iei masa in oras, vei gasi totul in apropiere.

Infrastructura moderna

Unul dintre avantajele ansamblurilor rezidentiale este infrastructura moderna. Fiind spatii rezidentiale noi, acestea beneficiaza de drumuri si alei construite cu cele mai noi tehnologii, precum si de infrastructura energetica sau de alimentare cu apa foarte eficiente. 

Locuri de parcare rezervate

Parcarea poate fi o problema serioasa in marile orase. Blocurile vechi nu beneficiaza de parcari pentru toti locatarii, din simplul motiv ca in urma cu 30-40 de ani numarul masinilor era foarte mic.  Intr-un ansamblu rezidential, insa, vei avea loc de parcare rezervat. Acest lucru iti va oferi linistea si siguranta ca masina ta este in siguranta si ca vei gasi intotdeauna un loc disponibil.

Zona de joaca pentru copii

Daca ai copii, vei beneficia de zone de joaca special amenajate pentru cei mici. Acestia se vor putea distra in siguranta, intr-un mediu controlat si bine intretinut, iar tu te vei putea relaxa stiind ca se bucura de momente frumoase.

Vecini prietenosi

O locuinta intr-un cartier nou ofera oportunitatea de a cunoaste oameni noi si de a dezvolta relatii de vecinatate prietenoasa. Activitatile comunitare, petrecerile si evenimentele sociale sunt doar cateva dintre momentele in care te poti conecta cu ceilalti locatari. Astfel, vei putea crea un mediu placut si prietenos in jurul tau.

Administrare eficienta

De obicei, administratia blocurilor noi de locuinte este facuta de o companie profesionista sau de o asociatie de proprietari. Acest lucru inseamna ca toate problemele legate de intretinere, reparatii si imbunatatiri aduse spatiilor comune vor fi abordate in mod eficient. Nu va trebui sa te preocupi de aspectele tehnice, ci te vei putea concentra pe propria viata si confort.

Valoare mare de revanzare

Nu in ultimul rand, investind intr-un apartament nou, vei beneficia de o valoare de revanzare mai mare pe termen lung. Datorita facilitatilor oferite si a infrastructurii moderne, dar si datorita varstei mici a imobilului, locuintele din aceste complexuri sunt foarte cautate pe piata imobiliara. Acest lucru iti va aduce un avantaj in cazul in care vei dori sa vinzi sau sa inchiriezi in viitor.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.
Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%.
La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

Metalurgiei Park Residence © 2024.