Esti la capitolul vietii in care vrei sa cumperi un apartament?  Daca esti dintr-un oras mare precum Bucurestiul, optiunile sunt nelimitate. Ai de ales intre apartamente noi Bucuresti, construite in cartiere rezidentiale moderne sau apartamente vechi, construite in cartiere cu o istorie bogata si foarte apreciate.

Desi apartamentele vechi pot fi atractive prin anumite caracteristici, este recomandat sa alegi un apartament nou, iar motivele sunt urmatoarele:

1. Eficienta energetica superioara

Unul dintre cele mai mari avantaje ale apartamentelor noi este eficienta energetica superioara. Noile constructii sunt proiectate cu tehnologii moderne care reduc semnificativ consumul de energie. Acest lucru se traduce prin facturi mai mici la utilitati si un impact mai mic asupra mediului inconjurator. Deci, daca vrei sa economisesti bani pe termen lung si sa contribui la protejarea mediului, un apartament nou este alegerea potrivita.

2. Materiale si finisaje moderne

Apartamentele noi sunt construite cu materiale de cea mai buna calitate si finisaje de lux. In plus, ai posibilitatea de a personaliza finisajele si detaliile interioare, astfel incat apartamentul sa fie cu adevarat al tau, reflectandu-ti gusturile si preferintele. In cadrul proiectelor mari, precum cele din Metalurgiei Park Residence, personalizarea apartamentului se face  de catre dezvoltator, inainte de achizitia propriuzisa.

Apartamentele noi vin cu optiuni avansate de amenajare, inclusiv spatii multifunctionale si solutii de depozitare inteligente. Aceasta inseamna ca vei putea sa-ti utilizezi eficient spatiul si sa-l adaptezi nevoilor tale. Fie ca vrei sa-ti transformi livingul intr-un birou la domiciliu sau sa-ti organizezi mai bine garderoba, posibilitatile sunt nelimitate.

3. Mai multa siguranta

Securitatea este o preocupare importanta pentru oricine, si apartamentele noi sunt construite cu tehnologii de securitate de ultima generatie. De la sisteme avansate de control al accesului pana la camere de supraveghere, vei beneficia de un nivel crescut de siguranta in noul tau apartament. Acest lucru iti ofera linistea ca locuinta ta si bunurile tale sunt in siguranta.

4. Mai putine reparatii si intretinere

Un alt motiv important pentru a alege un apartament nou este faptul ca vei avea mai putine griji legate de reparatii si intretinere. Toate componentele si instalatiile sunt noi si in garantie, astfel ca nu va trebui sa-ti faci griji cu privire la costurile neprevazute.

5. Infrastructura moderna

Multe dintre apartamentele noi sunt situate in zone cu infrastructura moderna. Acest lucru inseamna ca vei avea acces facil la transport public, magazine, scoli si alte facilitati. Viata ta va fi mai comoda si mai usoara intr-un apartament nou, cu toate resursele la indemana.

6. Garantie a calitatii

Constructorii de apartamente noi ofera garantii solide pentru lucrarile lor. Aceasta inseamna ca, in cazul unor probleme sau defecte, vei avea sprijin pentru a rezolva situatia. 

7. Tehnologie avansata

Apartamentele noi sunt proiectate pentru a fi compatibile cu tehnologia moderna. De la sisteme de automatizare a casei la conexiuni de internet de mare viteza, vei putea sa profiti la maximum de avantajele tehnologiei in noul tau apartament. 

8. Spatii comune atractive

Multe complexe de apartamente noi ofera diverse spatii comune, cum ar fi piscine, sali de fitness, spatii verzi si terase cu vedere panoramica. Aceste facilitati iti vor imbunatati calitatea vietii si iti vor oferi oportunitati de relaxare si socializare in comunitatea ta.

Un apartament nou reprezinta o investitie valoroasa pe termen lung. Deoarece sunt construite cu tehnologii moderne si materiale de inalta calitate, aceste proprietati isi pastreaza valoarea sau chiar se apreciaza in timp, ceea ce inseamna ca merita sa faci o astfel de investitie, chiar si atunci cand nu vrei sa locuiesti in noul apartament, ci pur si simplu vrei o sursa de venit pasiv.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.
Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%.
La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

Metalurgiei Park Residence © 2024.