Simulator Credite 0729.572.570
Arcadia Residence Metalurgiei Park

Arcadia Residence Metalurgiei Park

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnate "Arcadia Residence"

Preturi de la 39.900 euro

Proiectul imobiliar Arcadia Residence Metalurgiei Park este amplasat in cadrul primului parc rezidential din Romania, probabil cea mai mare investitie imobiliara aflata in curs de constructie in Zona de Sud a Capitalei si unul dintre cele mai puternice mega proiecte rezidentiale, fiind votat de altfel de catre industria imobiliara la finele anului 2017 drept “cel mai ambitios proiect rezidential”.

Noul Arcadia Residence este compus din doua blocuri de locuinte colective ale caror regim de inaltime este de parter + 5 etaje, acoperisul fiind unul tip terasa necirculabila si bineinteles cu placa de beton peste ultimul etaj.

Suprafata de teren de care dispune intregul proiect este de 5000 mp iar numarul de apartamente pe care il vor genera cele doua imobile mixte este de 105 unitati locative insotite de parcari ale rezidentilor, alei de acces ample, spatii verzi si de relaxare destinate acestora.

Intreg proiectul este bransat la toate utilitatile orasului si dispune de infrastructura completa cu drumuri de acces civilizate, iar la o mica distanta de acesta se afla atat statia metrou Aparatorii Patriei cat si statia Ratb de pe B-dul Metalurgiei pentru mijlocele de transport in comun, ceea ce face ca accesul catre centrul capitalei sa fie unul rapid si de buna calitate fie ca alegi metroul sau Ratb-ul.

Amplasat pe strada Drumul Jilavei la o mica distanta de B-dul Metalurgiei intre proiectele Venus Residence si Kristal Residence, noul proiect dispune de cai de acces multiple atat dinspre B-dul Metalurgiei cat si dinspre statia de Metrou Aparatorii Patriei sau dinspre strada Drumul Binelui prin cadrul Metalurgiei Park Residence.

In imediata apropiere se afla comasate majoritatea marilor centre si galerii comerciale, dar si magazine de profil cum ar fi: Metro, Auchan, Selgros, Carrefour Grand Arena, Jumbo, Lidl sau Hornbach, iar punctele de interes major cum sunt unitatile de invatamant sau cele spitalicesti sunt la numai cateva minute distanta de noul Arcadia Residence Metalurgie Park, asa ca nu va ramane de facut decat sa va convingeti singuri de excelenta oferta imobiliara facuta de dezvoltatorii acestui brand imobiliar si sa vizitati personal locatia aleasa de acestia.

Apartamentele dispun de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara si se predau complet finisate si echipate clientului final care poate decide pe parcursul tranzactiei cum sa-si personalizeze apartamentul achizitionat dupa propriul gust

Garsoniere
preturi de la
39.900 euro
tva 5% inclus
Ap. 2 camere
preturi de la
46.900 euro
tva 5% inclus
Ap. 3 camere
preturi de la
69.900 euro
tva 5% inclus
Tipuri de apartamente disponibile la vanzare
BLOCUL C2 – Scara A
Tip ap. Suprafata Pret Schita
Ap. 3 camere
parter
70,30 mp 69.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere – Open Space
etaj 1-5
45,30 mp + 6,00 mp (balc) = 51,30 mp 46.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaj 1-5
58,00 mp + 3,00 mp (balc) = 61,00 mp 58.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaj 1-5
75,10 mp + 9,50 mp (balc) = 84,60 mp 76.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere
etaj 1-5
38,00 mp + 5,00 mp (balc) = 43,00 mp 39.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
BLOCUL C2 – Scara B
Tip ap. Suprafata Pret Schita
Ap. 3 camere
parter
70,30 mp 69.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaj 1-5
57,70 mp + 9,00 mp (balc) = 66,70 mp 58.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaj 1-5
58,00 mp + 3,00 mp (balc) = 61,00 mp 58.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaj 1-5
75,10 mp + 9,50 mp (balc) = 84,60 mp 76.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere
etaj 1-5
38,00 mp + 5,00 mp (balc) = 43,00 mp 39.900 (TVA 5% inclus) vezi schita

Arcadia Residence Metalurgiei Park

Apartamente complet finisate

Apartamentele dispun de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara si se predau complet finisate si echipate clientului final care poate decide pe parcursul tranzactiei cum sa-si personalizeze apartamentul achizitionat dupa propriul gust:

Imobilele vor fi deservite de catre lifturi silentioase si moderne de 6 persoane, iar partile comune vor dispune de placari cu granit, balustrade de fier forjat, video-interfon de ultima generatie cu acces rapid si cartele si spatiile destinate parcarilor precum si amenajare peisagistica a spatiilor verzi cu plante si arbusti ornamentali.

La interior este folosita zidaria din caramida Porotherm atat la compartimentare cat si la separarea apartamentelor peste care se va monta un chit complet de izolare exterioara de la Baumit care contine printre altele si polistiren expandat de 10 cm si vopseaua decorativa cu proprietati fonoizolante de la aceeasi firma, iar balcoanele apartamentelor vor dispune de zidarie.

 • Tamplarie PVC Rehau 5 camere, geamuri tripan cu feronerie ROTO
 • glafuri interioare si exterioare din PVC;
 • Gresie si faianta import Spania si Italia;
 • Parchet laminat 10 mm import Austria si Germania;
 • Usi interioare Porta-Doors cu pervaz dublu;
 • Obiecte sanitare moderne ceramica Cersanit;
 • Centrala de apartament Vaillant 24 kw in condesatie;
 • Calorifere otel Romstal;
 • Usa intrare antiefractie metalica 7 cm;
 • Contorizari individuale ale utilitatilor.
01.
Termen finalizare acte si constructive: SC. A - SEPTEMBRIE 2019
SC. B - DECEMBRIE 2019
02.
Tip imobil: Imobil locuinte P+5
Numar total de apartamente: 105 unitati locative
03.
Tipuri apartamente:
Garsoniere, apartamente cu 2 si 3
VIZIONARE GRATUITA
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.
 • credite rapide

  Divizia noastra financiara Credit24h.ro va ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

  Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Consultanta financiara

Divizia noastra financiara va ofera consultanta specializata si sprijin in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditului necesar achizitionarii imobilului ales.

Consultanta juridica

Specialistii nostri din cadrul departamentului juridic va ofera ajutor de specialitate si raspund numeroaselor intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

Departament tehnic

Designerii nostri va insotesc cu idei si propuneri in demersul dumneavoastra de a alege pentru imobilul achizitionat cele mai potrivite materiale si finisaje.


Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate

Sau puteti merge direct la biroul nostru de vanzari:
Strada Drumul Binelui nr.33, Sector 4 - Bucuresti,
unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Arcadia Residence Metalurgiei Park la nr. de telefon:

0734.950.229
Dan Barbulescu
Project Manager

ansambluri Metalurgiei Residence Park
x
Sună acum