Athos Residence Metalugiei Park

Athos Residence Metalurgiei

Bucuria de a trai confortabil!

Proiectul residential Athos Residence dispune de o suprafata de teren de 7500 mp in cadrul Metalurgiei Park Residence pe care se vor construi doua imobile de locuinte colective care vor genera un numar total de 170 unitati locative mixte ce vor fi puse in vanzare incepand cu luna aprilie a anului curent.

Cele doua blocuri a caror constructie a inceput deja dispun fiecare de cate doua scari /imobil, au in componenta apartamente cu doua si trei camere insotite de balcoane generoase si ofera numeroase facilitati noilor rezidenti dintre care enumeram finisajele premium, echipamente moderne dar si posibilitatea oferita clientilor de a personaliza dupa propriul gust apartamentele achizitionate, daca rezervarea acestora se face din timp.

Regimul de inaltime al noilor contructii este de parter + 5 etaje cu placa din beton armat peste ultimul etaj, de asemenea intregul sistem de structura al imobilelor este compus din stalpi, cadre, diafragme si grinzi din beton armat in conformitate cu noile cerinte din domeniul constructiilor civile.

Accesul catre noul proiect se face rapid din mai multe strazi importante dintre care enumeram: Bdul Metalurgiei, Drumul Binelui, Drumul Jilavei sau Turnu Magurele, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoliile, gradinitele, centrele comerciale sau unitatile de invatamant este una excelenta, avand in vedere ca pe o raza mica de actiune sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta.
Apartametele vin insotite de locuri de parcare delimitate si amenajate separat, oferite spre vanzare la pretul de 2000 Euro +TVA, fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Ansamblul dispune de cai interioare de acces ample, spatii verzi si de relaxare amenajate si illuminate nocturn, hidranti montati la fiecare imobil, iar la capitolul utilitati intreg ansamblul este bransat la toate utilitatile sectorului 4 Bucuresti.

Tipuri de apartamente disponibile la vanzare
Blocul 1
Tip ap. Suprafata Pret Schita
Ap. 2 camere
parter
47,70 mp + 2,85 mp balcon = 50,55 mp 47.800 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
46,74 mp + 2,77 mp balcon = 49,51 mp 46.800 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
48.39 mp 48.400 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
50,73 mp 50.800 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
55,22 mp 55.300 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
parter
64,82 mp + 1,89 mp balcon = 66,71 mp 65.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
52.01 mp + 6,08 mp balcon = 58,09 mp 52.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
47,71 mp + 7,21 mp balcon = 54,92 mp 47.800 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
48,34 mp + 8,92 mp balcon = 57,26 mp 48.400 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
46,75 mp + 7.02 mp balcon = 53,77 mp 46.800 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
90,27 mp + 10,93 mp balcon = 101,20 mp 86.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
73,10 mp + 6,23 mp balcon = 79,33 mp 73.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
64,82 mp + 6,23 mp balcon + 4,84 mp balcon = 75.89 mp 65.000 (TVA 5% inclus) vezi schita

Noii rezidenti au la dispozitie un numar de 200 locuri de parcare amenajate in incinta ansamblului si delimitate, oferite spre vanzare separat fata de imobil la pretul de 2000 Euro +TVA /unitate.

Athos Residence Metalurgiei Park

Materialele si echipamentele folosite in procesul de finisare si amenajare ale apartamentelor si ale spatiilor

 • Tamplarie PVC Rehau – 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, insotita de glafuri interioare /exterioare;
 • Usi interior Porta Doors diferite nuante si modele;
 • Centrala de apartament Immergas;
 • Parchet laminat dublu click import Austria, gresie si faianta import Italia;
 • Obiecte sanitare moderne in bai Cersanit Romstal;
 • Usa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranta;
 • Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari cu granit si balustrade de inox;
 • Interfon montat individual;
 • Toate imobilele vor dispune de lifturi moderne silentioase OTIS.
detalii ansamblu Athos Metalurgiei Park

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme si placa de tip dala groasa din beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in 2013. Fundarea se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat cu beton de clasa superioara. Sistemul de dala groasa la nivelul placilor a fost folosit pe de o parte pentru a crea spatii mai ample intre diafragme si pe de alta parte pentru a permite un ritm alert de dezvoltare a imobilului.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 25 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice tip POROTHERM de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm grosime, astfel se va realiza o atenuare a zgomotului suficienta intre camerele aceluiasi apartament.

01.
Termen finalizare Blocul 1: SEPTEMBRIE 2018
Termen finalizare Blocul 2: AUGUST 2018
02.
Tip imobil: Imobil locuinte P+5
Numar de apartamente: 170 unitati locative
03.
Tipuri de apartamente:
Apartamente cu 2 camere Apartamente cu 3 camere
Vezi mai jos harta amplasament Athos Residence Metalurgiei:
harta Athos Residence Metalurgiei Park Residence
 • Promotii Metalurgiei Park Residence
VIZIONARE GRATUITA
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.
 • credite rapide

  Divizia noastra financiara Credit24h.ro va ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

  Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Consultanta financiara

Divizia noastra financiara va ofera consultanta specializata si sprijin in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditului necesar achizitionarii imobilului ales.

Consultanta juridica

Specialistii nostri din cadrul departamentului juridic va ofera ajutor de specialitate si raspund numeroaselor intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

Departament tehnic

Designerii nostri va insotesc cu idei si propuneri in demersul dumneavoastra de a alege pentru imobilul achizitionat cele mai potrivite materiale si finisaje.


Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate

Sau puteti merge direct la unul din birourile nostre de vanzari:
Strada Drumul Binelui nr.33, Sector 4 - Bucuresti,
sau Sos. Oltenitei 15-15A - The Social Hub unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Athos Residence Metalurgiei la nr. de telefon:

0733.374.103
Georgeta Bobe
Project Manager

ansambluri Metalurgiei Residence Park
Sună acum