Simulator Credite 0729.572.570

Brown Residence

– Metalurgiei Park Residence faza 2 -

Compania care dezvolta si administreaza proiectul imobiliar Brown Residence din cadrul Metalurgiei Park, unul dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare amplasate in zona de sud a capitalei, va incepe la finele anului 2022 lucrarile de constructie a celui mai nou proiect marca Brown Residence.

Noul proiect se anunta deja a fi unul modern, adaptat noilor cerinte locative, aerisit, echilibrat si cu o foarte buna functionalitate interna.

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse insotite de parcarile aferente.

Terenul pe care se va desfasura aceasta faza a proiectului are o suprafata de 10.000 mp pe care se vor edifica cele 4 blocuri de locuinte insotite de parcarile rezidentilor, spatiile verzi si caile de acces in ansamblu, parcurile si locurile de joaca pentru copii.

Lucrarile de constructie ale imobilelor ce compun proiectul Brown Residence Metalurgiei Park se vor derula conform dezvoltatorilor acestui proiect pe parcursul anilor 2022 si 2025 pentru ultimele imobile.

Brown Residence – acces facil catre punctele de interes

Terenul dispune de deschidere directa in Strada Drumul Binelui, dar si de multiple cai de acces secundare, cum sunt cele din strada Drumul Jilavei si chiar de acces rapid in Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al proiectului Metalurgiei Park Residence.

Accesul catre statiile de metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida este acum mult mai rapid si se poate face in doar cateva minute, datorita amplasamentului excelent al noului proiect fata de aceste mijloace de transport in comun.

Numarul de unitati locative ce vor rezulta dupa finalizarea fazei a doua a proiectului este de 288 unitati diverse, care se impart in:

Noile apartamente si garsoniere vor fi insotite de balcoane ample, terase mari, spatii de depozitare si parcari supraterane amplasate intre imobile.

Conform dezvoltatorilor acestui brand, noul proiect va dispune de o arhitectura moderna, de compartimentari excelente ale spatiului util si de o suprafata de cca. 30% spatii verzi amenajate la standarde europene din totalul alocat.

Arhitectii au adaugat noi modele de apartamente generoase ca spatiu locuibil, cum este cazul apartamentelor cu 3 camere, ideale pentru cei care au nevoie de spatiu mai amplu si de o locuinta noua spatioasa.

Noul Brown Residence update

Faza a doua dispune de aceleasi facilitati oferite rezidentilor inca din faza intai a proiectului rezidential si anume: loc de joaca pentru copii amenajat la standarde europene, spatii de relaxare, spatii verzi amenajate peisagistic cu vegetatie decorativa, un numar mare de arbori ornamentali, alei iluminate nocturn, cai de acces ample, trotuare, drumuri asfaltate si parcari clar delimitate.

Structura de rezistenta in conformitate cu cele mai noi norme UE

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme, placa, grinzi si beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in 2013. Fundarea se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat de clasa superioara.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice Ytong de 30 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm pentru partile conventionale ale fatadelor.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice Ytong de 12 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm, astfel se va realiza o atenuare a zgomotului, suficienta intre camerele aceluiasi apartament.

Proiectul a carui constructie a inceput deja, va fi executat in etape, iar termenele impuse societatii de constructii pentru finalizare sunt: pentru Blocul 1 termen incepere septembrie 2022, finalizare 18 luni de la data de incepere cu mentiunea ca termenele asumate sunt acoperitoare si exista posibilitatea, conform dezvoltatorilor de a da in folosinta mult mai devreme intreg proiectul imobiliar.

Pe masura ce vor fi stabilite si termenele exacte pentru celelalte 3 imobile din cadrul proiectului acestea vor fi anuntate imediat de catre departamentul de vanzari.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, daca rezervarea sa se va face din timp, acesta avand la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje.

Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, cu vas WC incastrat, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu, cum ar fi CLASSEN, BELLA CASA.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un departament de design interior pus la dispozitia celor interesati de un imobil in Brown Residence de catre dezvoltatorii acestui concept, ce are rolul de a ajuta si indruma clientul final spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative, pe care fiecare nou proprietar le poate amenaja dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul celor din cadrul acestui nou departament.

Locuintele din cadrul proiectului Brown Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Acces facil catre centrul Capitalei

Localizarea proiectului este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in BROWN RESIDENCE Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite.

Pozitionare excelenta fata de punctele de interes:

 • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte noi, moderne si accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, cai de acces ample;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.
 • Conexiuni rapide catre centrul capitalei

Brown Residence – unul dintre proiectele remarcabile din Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence, cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza a sa.

De la momentul initierii sale in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori, iar anul 2023 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne care respecta intru totul noile standarde de constructie si locuire impuse de Uniunea Europeana.

Metalurgiei Park Residence faza 2 – apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Aceasta se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 noi unitati locative din cele mai diverse.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenul si pregatesc inceperea lucrarilor de constructie, estimata pentru prima parte a anului 2022. Lucrarile urmeaza sa se desfasoare pe o durata de 5 ani.

Noua faza a proiectului aduce si o serie de noutati:

 • Noi investitori de anvergura si-au anuntat prezenta care vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri si zone de agrement, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare a proiectului rezidential.
 • KAUFLAND ROMANIA va crea o zona foarte importanta de retail pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, invecinata cu LIDL ROMANIA, in care vor exista mai multe zone de shopping si petrecere a timpului liber.

Din cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi zonele verzi, parcurile de proximitate si zonele comerciale ample. Sunt proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Poate cel mai important aspect este modul in care vor fi edificate noile proiecte rezidentiale. Mare parte din acestea vor fi construite in conformitate cu cerintele Europene actuale, vor respecta standardele nZEB, vor dispune de fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata, panouri fotovoltaice care vor ajuta si sustine masiv consumul de energie electrica, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele electrice si bineinteles vor fi certificate ca proiecte verzi, eficiente si sustenabile asta si datorita contractelor incheiate cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – ROGCB.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de ROGCB aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi

Parcul Tudor Arghezi – unul dintre cele mai noi parcuri din Capitala

Un alt mare atu al proiectului imobiliar este chiar Parcul Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 al Capitalei, care se afla langa noile proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din Capitala, urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 3 hectare si dat in folosinta la finalul anului 2022.

Proiectul parcului prevede crearea mai multor zone tematice:

 • Zone destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, iar alte sportului si jocurilor in aer liber;
 • Un skate-park de 1000 mp;
 • Un centru multicultural la cele mai inalte standarde unde locuitorii vor putea participa la spectacole, concerte, expozitii si alte evenimente socio-culturale.

Citeste mai multe despre dezvoltarea noilor proiecte publice ale administratiei publice locare sector 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti precum si noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bdului Metalurgiei cu Turnu Magurele asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si bineinteles Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro.

Noile imobile ce se vor edifica in cadrul proiectului vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Brown Residence, ajuns deja la cea de-a doua faza a sa de dezvoltare!

x
Sună acum