Simulator Credite 0729.572.570
Brown Residence Metalurgiei Park

Brown Residence Metalurgiei Park

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnata "Brown Residence"

Proiectul este cel mai indraznet din seria proiectelor Brown Residence si poate cel mai complet, asta nu doar datorita locatiei excelente ce a fost aleasa pentru dezvoltarea sa, dar si pentru ca puncteaza foarte bine si la alte capitole importante pentru noii rezidenti cum ar fi: arhitectura moderna, culori calde, varietate locativa, compartimentari interioare inovative, finisaje de foarte buna calitate si echipamente moderne folosite la amenajarea intregului proiect, distanta mare dintre blocuri, amenajarea exterioara si completarea acesteia cu locuri de joaca, spatii verzi si de relaxare, acces restrictionat in incinta si monitorizare video, completarea imobilelor cu spatii comerciale la parter si nu in ultimul rand pastrarea unei politici de preturi accesibile tuturor celor care doresc o locuinta noua in Sudul capitalei.

Ansamblul este compus dintr-un numar total de 20 blocuri de locuinte al caror regim de inaltime nu depaseste 5 etaje si care vor avea in componenta un numar de 1000 unitati locative diverse , ce vor fi construite in etape, prima faza fiind deja in executie cu un numar de 10 blocuri, avand termen de finalizare pentru primele dintre acestea decembrie 2015.

O parte dintre imobilele din componenta noului proiect Brown Residence Metalurgiei vor avea parterul destinat spatiilor comerciale sau de birouri si vin insotite de parcari amenajate, spatii verzi, locuri de joaca, multiple cai de acces atat din Bulevardul Metalurgiei cat si din Strazile Drumul Binelui si Drumul Jilavei.

Spatiile comerciale rezultate sunt destinate, in special, rezidentilor ansamblului si se regasesc la parterul blocurilor cu deschidere stradala, parcarile vor fi delimitate si oferite spre vanzare la un pret accesibil de 2.000 euro (tva inclus - 19%) /loc de parcare, acestea fiind in proprietatea exclusiva a cumparatorilor.

Fiind amplasat in Berceni sector 4, intr-o zona rezidentiala noua, proiectul dispune de infrastructura completa, bransare la toate utilitatile sectorului 4 ( Apa Nova, Enel, Distrigaz) drumuri si cai de acces rapide si sigure, acces facil la mijloacele de transport in comun inclusiv metrou, iar distanta ce trebuie parcursa pentru a ajunge la cea mai mare zona comerciala este de numai 1 minut, unde veti gasi magazine si centre comerciale diverse precum: Metro, Auchan, Jumbo, Hornbach, Selgros, Carrefour, Grand Arena Mall sau Lidl.

Structura imobilelor din cadrul proiectului se realizeaza in conformitate cu cele mai stricte cerinte si standarde in vigoare privind calitatea si rezistenta la seism, conform noului cod seismic emis in 2013, din beton armat de cea mai buna calitate cu certificate ISO pentru grinzi, stalpi si placi de separare, iar inchiderile peretilor se vor realiza cu ajutorul blocurilor de caramida Porotherm atat la interior cat si la exterior peste care se va aplica intreg termosistemul de anvelopare termica de ultima generatie.

La interior imobilele dispun de finisaje excelente, majoritatea lor fiind importate, iar designerii Brown Residence va stau la dispozitie pentru a va consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite echipamente si materiale pentru finisarea interioara conform cerintelor dumneavoastra.

Tamplaria PVC folosita este de la Gealan 5 camere cu geam low e 4 anotimpuri si glafuri interioare/exterioare, usile de interior folosite sunt Porta Doors, usi intrare cu sistem antiefractie Superlock, obiecte sanitare moderne Cersanit Romstal, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament Immergas Star, lifturi silentioase Schindler, iar compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente Porotherm si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

Pentru partile comune ale imobilelor dezvoltatorii au prevazut finisaje deosebite din care mentionam placarile cu granit si mana curenta inox, iar accesul in imobil se va face cu ajutorul unui sistem modern de interfonie cu dispozitive montate in fiecare apartament.

Blocurile 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10 – vandute!
Blocul 9
Tip ap. Suprafata Pret Schita
Garsoniera dubla
parter
37,70 mp 36.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
42,40 mp + 2,10 mp = 44,50 mp 41.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
47,50 mp + 4,30 mp = 51,80 mp 46.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
49,60 mp + 2,50 mp = 52,10 mp 48.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
parter
49,60 mp + 2,50 mp = 52,10 mp 48.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
parter
52,20 mp 51.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere duble
etaje 1-4
41,90 mp + 3,70 mp = 45,70 mp 41.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-4
44,80 mp + 6,60 mp = 51,40 mp 44.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-4
50,00 mp + 7,10 mp = 57,10 mp 49.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-4
70,40 mp + 11,50 mp = 81,90 mp 69.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-4
76,20 mp + 10,70 mp = 86,90 mp 73.900 (TVA 5% inclus) vezi schita

Vezi toate tipurile de apartamente si disponibilitatea lor pe site-ul ansamblului rezidential Brown Residence Metalurgiei www.brownresidence.ro

Materialele si echipamentele folosite in procesul de finisare si amenajare ale apartamentelor si ale spatiilor

 • Tamplarie PVC Gealan – 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, insotita de glafuri interioare /exterioare;
 • Usi interior Porta Doors diferite nuante si modele;
 • Centrala de apartament Immergas Star;
 • Parchet laminat dublu click import Austria, gresie si faianta import Spania/Italia;
 • Obiecte sanitare moderne in bai Cersanit Romstal;
 • Usa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranta;
 • Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari cu granit si balustrade de inox;
 • Interfon montat individual;
 • Toate imobilele vor dispune de lifturi moderne silentioase Schindler.

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme si placa de tip dala groasa din beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in 2013. Fundarea se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat cu beton de clasa superioara. Sistemul de dala groasa la nivelul placilor a fost folosit pe de o parte pentru a crea spatii mai ample intre diafragme si pe de alta parte pentru a permite un ritm alert de dezvoltare a imobilului.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 25 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice tip POROTHERM de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm grosime, astfel se va realiza o atenuare a zgomotului suficienta intre camerele aceluiasi apartament.

01.
Incepere constructie faza 2: 15 FEBRUARIE 2016
Data finalizare BL. 9 si 10: 31 AUGUST 2018
02.
Tip imobil: Imobil locuinte P+5
Numar total de apartamente: 1000 unitati locative
03.
Tipuri apartamente:
Garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu 2, 3 si 4 camere
VIZIONARE GRATUITA
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.
 • credite rapide

  Divizia noastra financiara Credit24h.ro va ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

  Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Consultanta financiara

Divizia noastra financiara va ofera consultanta specializata si sprijin in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditului necesar achizitionarii imobilului ales.

Consultanta juridica

Specialistii nostri din cadrul departamentului juridic va ofera ajutor de specialitate si raspund numeroaselor intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

Departament tehnic

Designerii nostri va insotesc cu idei si propuneri in demersul dumneavoastra de a alege pentru imobilul achizitionat cele mai potrivite materiale si finisaje.


Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate

Sau puteti merge direct la unul din birourile nostre de vanzari:
Strada Drumul Binelui nr.33, Sector 4 - Bucuresti, sau Sos. Oltenitei 15-15A - The Social Hub, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Brown Residence Metalurgiei la nr. de telefon:

0726.138.984
Adrian Gherman
Project Manager

ansambluri Metalurgiei Residence Park
x
Sună acum