Daca esti in cautarea unei investitii imobiliare profitabile si a unui stil de viata modern, Sudul Bucurestiului este o optiune extrem de atractiva. Aceasta zona ofera o multime de oportunitati, de la proiecte imobiliare moderne pana la infrastructura in plina dezvoltare. Sectorul 4 se remarca ca fiind cel mai modernizat sector din Capitala, iar beneficiile investitiei in apartamente din aceasta zona sunt numeroase si tentante. 

Prin ce se remarca Sudul Bucurestiului?

Numeroase proiecte imobiliare moderne

Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui sa investesti in apartamente din Sudul Bucurestiului este prezenta unui numar impresionant de proiecte imobiliare moderne. Aceasta zona este un adevarat paradis pentru dezvoltatorii imobiliari, oferind proiecte precum Cavar Residence, Grand Kristal Residence, Vienna Parkside Residence, Sienna Central City Residence, Brown Residence si multe altele. Fie ca iti doresti un apartament intr-un complex rezidential luxos sau preferi un ansamblu mai intim si cochet, gasesti solutia potrivita pentru tine. . 

Sectorul 4 – cel mai modernizat sector din Capitala

Sectorul 4 este considerat unul dintre cele mai moderne si bine dezvoltate sectoare din Bucuresti. Aici, infrastructura moderna se intalneste cu facilitatile urbane de ultima generatie. Investitia intr-un apartament din Sudul Bucurestiului, in special in sectorul 4, inseamna ca vei beneficia de toate avantajele pe care le ofera acest sector in plina expansiune. De la scoli si gradinite de calitate pana la centre comerciale, spitale si zone de agrement, totul este la indemana ta. Cu o infrastructura moderna, sectorul 4 faciliteaza o viata comoda si confortabila, aducandu-ti toate facilitatile necesare in apropiere.

Transport rapid si eficient cu mijloacele de transport in comun

Un alt motiv de a investi in apartamente din Sudul Bucurestiului este accesibilitatea sa excelenta prin metrou, autobuze si tramvaie.  Sectorul 4 beneficiaza de o retea bine dezvoltata de linii de transport in comun, care te conecteaza rapid la celelalte parti ale orasului. Poti calatori cu usurinta catre centrul Bucurestiului sau catre alte zone importante, evitand astfel traficul aglomerat si economisind timp pretios. Recent, a fost construita statia de metrou Tudor Arghezi, care leaga Berceniul de restul Bucurestiului. 

Investitii constante in infrastructura rutiera

Sudul Bucurestiului este o zona in care se investeste constant in infrastructura rutiera. Aici, autoritatile isi canalizeaza eforturile catre dezvoltarea si modernizarea retelei de drumuri, pentru a facilita circulatia si a imbunatati accesibilitatea. Investitiile in infrastructura rutiera se traduc in strazi si sosele modernizate, reducerea timpilor de calatorie si o conectivitate mai buna in cadrul orasului. Aceasta inseamna ca vei beneficia de un mediu mai prietenos in ceea ce priveste traficul si calatoriile tale zilnice.

Metalurgiei Park Residence – conceptul orasului de 15 minute

Un aspect interesant al investitiei in apartamente din Sudul Bucurestiului este Metalurgiei Park Residence. Acesta este un concept inovator care promoveaza ideea unui oras de 15 minute. In cadrul acestui proiect imobiliar amplu sunt prezente toate proiectele mentionate mai sus. Fie ca este vorba despre zone comerciale, spatii verzi, locuri de joaca sau servicii, totul este la indemana ta daca alegi un apartament aici. 

Parcuri si locuri verzi

Daca iti doresti sa investesti intr-un apartament din Sudul Bucurestiului, vei avea privilegiul de a te bucura de parcuri si o multime de locuri verzi. Acestea ofera un refugiu placut in mijlocul agitatiei urbane si reprezinta un loc ideal pentru relaxare si recreere. Un exemplu notabil este Parcul Natural Delta Vacaresti, o oaza de natura salbatica in inima orasului, unde poti petrece timp de calitate alaturi de familie sau prieteni. In plus, Parcul Tudor Arghezi, un parc nou si expansiv de aproximativ 37.000 de metri patrati, iti ofera un spatiu verde generos pentru plimbari si activitati in aer liber

Preturi atractive

Nu in ultimul rand, investitia in apartamente din Sudul Bucurestiului este atractiva si din punct de vedere financiar. Zona ofera preturi competitive si accesibile in comparatie cu alte parti ale orasului, ceea ce face investitia imobiliara mai accesibila si mai promitatoare. 

Daca vrei un apartament, ai toate motivele sa vii in Metalurgiei Park Residence si sa gasesti locuinta perfecta pentru tine. 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.
Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%.
La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

Metalurgiei Park Residence © 2024.