Ansamblurile rezidentiale sunt o alegere tot mai populara in randul oamenilor din intreaga lume. Acest tip de locuinte ofera multe avantaje, de la securitate si confort pana la o comunitate puternica si o varietate de facilitati. 

Daca iti cauti o locuinta, iata cateva motive convingatoare pentru a locui intr-un ansamblu rezidential.

Siguranta si securitate

Un ansamblu rezidential ofera o varietate de masuri de securitate, cum ar fi portari si camere de supraveghere. In plus, exista adesea acces controlat si alte caracteristici de siguranta care fac ca locuirea intr-un astfel de ansamblu sa fie mult mai sigura decat locuirea intr-un apartament sau intr-o casa obisnuita.

Confortul si facilitatile

Ansamblurile rezidentiale ofera adesea o varietate de facilitati pentru a imbunatati viata de zi cu zi a rezidentilor:  piscine, terenuri de tenis, parcari subterane, sali de sport, magazine, etc. De asemenea, in ansamblurile bine administrate exista echipa de mentenanta care se ocupa de intretinerea cladirilor si a facilitatilor, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa iti griji in legatura cu reparatiile sau intretinerea.

Comunitatea puternica

Ansamblurile rezidentiale sunt de obicei locuite de oameni cu interese similare si cu moduri similare de viata, ceea ce creeaza o comunitate puternica si ocazii de a cunoaste noi oameni.

Accesibilitatea

Desi majoritatea ansamblurilor rezidentiale din Bucuresti sunt situate spre marginea orasului, acestea  sunt aproape de transportul public, scoli, spitale si alte facilitati importante. Acest lucru face ca viata de zi cu zi sa fie mult mai convenabila si mai usoara.

Mediu mai curat si mai frumos

De obicei, intr-un ansamblu rezidential exista spatii verzi, zone de joaca pentru copii si alte facilitati care infrumuseteaza intreaga zona. 

Valoare adaugata pentru proprietate

Locuirea intr-un ansamblu rezidential poate adauga valoare proprietatii tale. Datorita tuturor avantajelor pe care le ofera, multi oameni cauta apartamente in ansambluri rezidentiale si sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru cat mai multe beneficii. 

Locuinte noi si moderne

Apartamentele dintr-un ansamblu rezidential sunt noi si ofera o multime de facilitati moderne. Multe locuinte sunt echipate cu bucatarii si bai complet utilate, echipamente noi de climatizare, iluminare si alte dotari. 

Metalurgiei Park, un ansamblu rezidential in care vei gasi tot ceea ce ai nevoie

In Bucuresti, unul dintre cele mai mari si mai ofertante ansambluri rezidentiale este Metalurgiei Park. Este un proiect ambitios in care se gasesc mai multe proiecte rezidentiale, ce numara peste 5000 de apartamente si continua sa se dezvolte. 

Fiecare proiect din Metalurgiei Park reuseste sa ofere apartamente spatioase si luminoase, bine compartimentate si foarte bine ancorate in prezent. 

Un important avantaj al proiectului este localizarea in sectorul 4, un sector care a reusit in ultimii ani sa se evidentieze atat prin proiecte de infrastructura, cat si prin numeroase facilitati oferite locatarilor. 

Daca vrei sa te bucuri de toate avantajele oferite de ansamblurile rezidentiale si sa fii bine conectat la oras, Metalurgiei Park poate fi solutia perfecta pentru tine.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.
Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%.
La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

Metalurgiei Park Residence © 2024.