2023.06.09 Logo Cover Facebook metalurgiei_Logo Cover Facebook White metalurgiei copy 2
Primul Parc Rezidential din Romania

Metalurgiei Park Residence – FAZA a II-a

Cel mai mare si mai ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a II-a faza.

Faza a II-a se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa, de circa 10-15 hectare de teren. Aceasta expansiune semnificativa ne permite sa adaugam un numar suplimentar de 2500-3000 noi unitati locative dintre cele mai diverse. Investitori de prestigiu au achizitionat deja noile terenuri, si au demarat procesul de autorizare pentru viitoarele proiecte rezidentiale. Nume bine cunoscute, prezente si in prima faza a acestui mega proiect, precum: VIVA RESIDENCE, BROWN RESIDENCE, GALAXY RESIDENCE, VIENNA PARKSIDE RESIDENCE, GALAXY PLUS RESIDENCE, STUDIO PLUS IDEAL RESIDENCE, VENUS RESIDENCE, TOP HOUSE RESIDENCE, PRIMERA RESIDENCE, au inceput deja lucrarile de constructie, in vara anului 2022.

Exploreaza viitorul locuintelor de exceptie!

Garsoniere

Garsoniere duble

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere

Metalurgiei Park Residence

Un concept uimitor prinde viata

Am ales zona Metalurgiei pentru acest proiect imobiliar din doua motive principale: infrastructura moderna si pretul accesibil al terenului necesar dezvoltarii acestui tip de initiativa. Sectorul 4 are bulevarde largi, care asigura o legatura rapida si directa cu centrul Bucurestiului, dar si cu centura orasului. Pretul terenului este si el foarte important, pentru ca ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a construi locuinte moderne la preturi accesibile.

Logo Metalurgiei Park Residence

Aici vei descoperi o zona care a beneficiat de transformari remarcabile in ultimii ani. Suntem ferm convinsi ca aceasta parte a Bucurestiului se distinge prin organizare deosebita si curatenie, fiind una din cele mai populare zone ale Capitalei. Locuitorii vor beneficia de numeroase servicii de calitate, parcuri si zone de relaxare, locuri sigure de joaca pentru copii, dar si acces la numeroase centre comerciale si clinici medicale. Tot aici, s-a redefinit conceptul de rafinament rezidential, prin toate aceste imbunatatiri. Locatia este exceptionala, avand acces usor catre multe puncte de interes ale orasului. Punctul forte al proiectului este dat si de Pasajul auto subteran de la Piata Sudului care face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu, prin Podul de pe Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014. Datorita acestor retele urbane de transport si a acestor facilitati, vei experimenta confortul unei locatii perfect conectate la punctele de interes ale Capitalei.

Apartamente 4 camere

Promotii limitate

Inchirieri imobile

Apartamente revandute

Metalurgiei Park Residence

Unul dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare

Alti noi investitori de anvergura si-au anuntat entuziasmul si prezenta. Ei vor investi sume considerabile pentru construirea, atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness. Toate acestea reprezinta doar o mica parte din avantajele acestei noi etape de dezvoltare a proiectului.

Astfel, la capitolul noutati, KAUFLAND ROMANIA a dezvoltat deja o zona de retail semnificativa pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, adiacenta cu LIDL ROMANIA. Rezidentii se vor bucura de mai multe zone de shopping, o adevarata esplanada comerciala. GALAXY PARK RESIDENCE, STUDIO PLUS IDEAL RESIDENCE, PRIMERA RESIDENCE si VIENNA PARKSIDE RESIDENCE, un fond international de investitii, sunt noi proiecte care intensifica diversitatea si atractivitatea pentru noii locuitori din Metalurgiei Park Residence.

In aceasta noua faza de dezvoltare imobiliara, te asteapta nu doar locuinte, dar si zone verzi, parcuri de proximitate, fiind proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona. Insa, poate cel mai important element este localizarea privilegiata a acestui mega proiect rezidential.

Video prezentare

Metalurgiei Park Residence

Primul Parc Rezidential din Romania

Mega proiectul imobiliar se va desfasura pe o suprafata mare de teren, de aproximativ 35 hectare si este amplasat in zona Berceni, la intersectia dintre Bulevardul Metalurgiei si Drumul Binelui, o zona foarte cunoscuta in Sectorul 4 al Capitalei.

Numeroase branduri de renume ce au fost reunite pentru conceperea acestui proiect, ofera mii de locuinte noi la preturi accesibile prin cea mai mare varietate locativa oferita vreodata. Proiectul se defineste prin: mii de metri patrati de spatii verzi, parcuri si locuri de joaca , infrastructura completa, mijloace de transport in comun, SPA la standard modern, magazine si supermarketuri.

Metalurgiei Park Residence se impune, la acest moment, ca unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane euro.

Noile blocuri vor arata impresionant, datorita regimului mai mare de inaltime, cuprins intre P+8 Etaje si maxim P+12 Etaje. Parcarile aferente acestor apartamente vor fi atat supraterane, cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Faza a II-a a dezvoltarii acestui proiect imobiliar reprezinta o dovada clara a maturitatii proiectului. Ea confirma succesul inregistrat in prima faza de dezvoltare. In curand, pe masura ce proiectele vor fi autorizate, vom dezvalui detaliile tehnice, tipurile de apartamente, preturile de vanzare si toate informatiile necesare pentru cumpararea unui imobil in cadrul celui mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania.

Localizare

Metalurgiei Park Residence se bucura de o localizare excelenta in Bucuresti, oferind acces rapid la principalele rute urbane si avantajul unui pret accesibil pentru teren.

Vecinatati

Zona este deja dezvoltata cu infrastructura urbana esentiala, oferind locuitorilor acces rapid la servicii si facilitati importante.

Avantaje

Proiectul prezinta multiple beneficii, incluzand spatii verzi, parcuri, scoli si zone comerciale, si ofera un mediu de viata echilibrat si placut.

Apartamente

Gama variata de apartamente este conceputa cu finisaje de calitate si spatii comune amenajate, si asigura un confort deosebit rezidentilor.

Metalurgiei Park Residence – FAZA a II-a

Parteneriat

Metalurgiei Park Residence

Cum se unesc mai multe proiecte imobiliare sub umbrela Metalurgiei Park Residence?

Metalurgiei Park Residence reprezinta un concept revolutionar in domeniul imobiliar, fiind manifestul nostru inovator, dezvoltat sub egida companiei SudRezidential.ro. Acest proiect nu s-a nascut intamplator. El este rezultatul unor studii si analize de piata minutioase, realizate de experti competenti, care au demonstrat viabilitatea si necesitatea sa. Dezvoltatori imobiliari locali, importanti si cunoscuti, ce au marcat piata imobiliara locala in mod semnificativ, au adoptat rapid aceasta viziune. Prin implicarea lor, acestia au achizitionat loturi substantiale de teren in cadrul Metalurgiei Park Residence. Aici, vor dezvolta ansambluri imobiliare unice si deosebite. Mai mult, toate acestea se vor integra armonios in ceea ce va fi cunoscut ca Parcul Rezidential Metalurgiei.

Metalurgiei Park Residence – FAZA a II-a

Ansambluri Rezidentiale

Sectorul 4

Cel mai modernizat sector din Capitala

Recent, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o veritabila renastere urbana, rezultata din interesul crescut al cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, dar si din investitiile realizate de autoritatile publice locale, in special de Primaria Sectorului 4. Aceste investitii au vizat modernizarea cailor de acces, a parcarilor de resedinta si a zonelor verzi. S-a creat, astfel, un cadru propice pentru relaxare si un stil de viata modern.

Terenul se afla in zona Metalurgiei, chiar pe bulevardul cu acelasi nume, la intersectie cu Drumul Binelui. Aici, erau situate fostele sere ale Bucurestiului, care pana de curand erau clasificate drept terenuri agricole. Este disponibila o suprafata mare, de aproximativ 35 de hectare, parte dintre ele fiind deja achizitionate de dezvoltatorii imobiliari. Sa nu uitam ca au ramas destul de putine terenuri libere de dimensiuni mari in Bucuresti, sau in asa-zisa zona Metropolitana.

Avalon Romania Building Industry

Avalon Romania Building Industry reprezinta divizia tehnica de materiale de constructii care ofera servicii complete, incluzand furnizarea de solutii si produse din domeniul constructiilor. Indiferent daca sunt dezvoltatori imobiliari sau persoane interesate de finisaje premium si personalizate, Avalon este aici pentru a oferi solutii de incredere. Acest partener este cel mai recent adaugat in cadrul Grupului SudRezidential, fiind infiintat în anul 2019.

Afla mai multe detalii pe www.avalonromania.ro

Credit24H

Colaboratorii nostri din divizia financiara, Credit24h, te sustin si ofera consultanta valoroasa in gasirea celor mai bune metode de finantare. 

Cu parteneriate solide cu cele mai importante banci din Romania, Credit24h.ro, divizia financiara din Grupul SudRezidential, furnizeaza solutii rapide si eficiente de creditare, tuturor celor interesati de cumpararea unui apartament nou. 

Descopera toate detaliile pe www.credit24h.ro

Urbanis

In anul 2011, SudRezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis, prescurtat ADIRU, considerata drept cea mai mare asociatie de profil din Romania. Aceasta comunitate dinamica reuneste astazi aproximativ 100 de dezvoltatori imobiliari din Romania.

Afla totul despre universul pietei imobiliare pe www.adiru.ro

SudRezidential

SudRezidential.ro s-a lansat ca fiind cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidentiale si ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona de Sud a Capitalei. Acest proiect de anvergura ofera cumparatorilor interesati ceva ce parea la momentul aparitiei noastre de nerealizat: COMISION 0% de la cumparatori. Am definit conceptul initial si valorile companiei, bazandu-ne pe principii solide. Printre ele, vei regasi: amabilitate, corectitudine si sinceritate. Toate acestea contureaza tranzactii imobiliare de succes, realizate in mod profesionist. Imbinam pasiunea pentru piata imobiliara cu angajamentul de a face din fiecare achizitie, o reusita memorabila.

Vezi tot ce presupune acest concept, aici: www.sudrezidential.ro

Furnizori de top

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.
Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%.
La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

Metalurgiei Park Residence © 2024.