ansamblu rezidential Metalurgiei Park
Metalurgiei Park Residence
Cele mai accesibile oferte imobiliare
Metalurgiei Park Residence, un proiect
SudRezidential.ro
Concept 0%

SudRezidential.ro s-a lansat ca fiind cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a capitalei, oferind cumparatorilor interesati ceea ce parea la momentul aparitiei noastre de nerealizat: COMISION 0% de la cumparatori. Am definit conceptul initial si valorile companiei prin: amabilitate, corectitudine si sinceritate, totul pentru a duce, cu profesionalism, la bun sfarsit achizitia imobiliara.

Vizionare gratuita

Puteti opta pentru un tur gratuit al tuturor ansamblurilor rezidentiale, ale proiectelor imobiliare alese de dumneavostra, precum si a altor oferte imobiliare aflate in portofoliul nostru. Vizionarile detaliate si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri, gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija imobilul dorit din sutele de modele de apartamente.

La inceputul anului 2016, o data cu obtinerea autorizatiilor de constructie, noi proiecte imobiliare care se aflau in faza de autorizare vor incepe constructia propriilor proiecte rezidentiale in cadrul Metalurgiei Park Residence, intregind astfel prima faza a mega proiectului imobiliar.

Aceste brand-uri imobiliare sunt: Brown Residence, Viva Residence, Joy Residence, Top House Residence, Modern Residence, Venus Park Residence, Galaxy Residence, Arcadia Residence, Krystal Residence, Monaco Park Residence, Athos Residence, Next Residence si Corvaris 17, care vor construi propriile proiecte imobiliare, indraznete, diferite ca si compartimentare, elegante, aerisite si foarte bine concepute.
Ce brand-uri imobiliare participa ?

O piata dinamica nu se opreste niciodata iar investitorii sunt in cautare de noi si noi locatii potrivite pentru noile proiecte, locatii care trebuie sa corespunsa intotdeauna cerintelor actuale ale pietii imobiliare. Tocmai de aceea am hotarat, impreuna cu partenerii si investitorii nostri, sa proiectam intr-o zona excelenta primul Parc Rezidential din Romania, realizat pentru romani, cu capital romanesc.

Catalin Grigore - General Manager SudRezidential.ro

ansambluri Metalurgiei Residence Park
Sună acum