Simulator Credite 0729.572.570

Metalurgiei Park Residence – FAZA a II-a

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de a II – a Faza.

Parteneriat

Cum poate fi un proiect imobiliar compus din mai multe proiecte ?

Metalurgiei Park Residence este un concept imobiliar ce apartine SudRezidential.ro si are la baza studii si analize de piata, care au fost intocmite cu atentie de catre specialistii nostri, din care reiese clar ca a venit momentul ca acest concept sa devina realitate.

Mari branduri imobiliare locale, ce au reusit sa se impuna in piata in ultima vreme, au aderat rapid la acest concept, iar prin aderare se intelege achizitia unor loturi de teren de mari dimensiuni in cadrul proiectului Metalurgiei Park Residence, unde urmeaza sa dezvolte propriile ansambluri imobiliare, toate integrate in ceea ce va compune, in final, Parcul Rezidential Metalurgiei.

Diversitate

Unitati locative diverse, spatii comerciale si birouri

De la momentul initierii sale din anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizate si livrate catre cumparatori. Anul 2021 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne, pentru cei care nu au mai putut achizitiona un imobil in prima etapa de dezvoltare.

Faza a II – a se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 de hectare de teren si este estimat un numar suplimentar de 5000 noi unitati locative din cele mai diverse, deoarece mai multi investitori au achizitionat terenul, iar lucrarile de construire vor incepe in aceasta vara. Nume deja consacrate in prima faza a acestui mega proiect, precum: VIVA RESIDENCE, BROWN RESIDENCE, GALAXY RESIDENCE, GALAXY PLUS RESIDENCE, VENUS RESIDENCE, TOP HOUSE RESIDENCE, PRIMERA RESIDENCE, ATHOS RESIDENCE, au initiat demersurile pentru inceperea lucrarilor de edificare.

Metalurgiei Park Residence, la acest moment, este unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane euro. Noile blocuri ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8 Etaje si maxim P+12 Etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

In curand, pe masura ce proiectele vor fi autorizate, vom face publice detaliile tehnice, tipurile de apartamente, preturile de vanzare si toate informatiile necesare pentru achizitia unui imobil in cadrul celui mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania.

E timpul sa ai casa ta, in Metalurgiei Park Residence!

O piata dinamica nu se opreste niciodata, iar investitorii sunt in cautare de noi si noi locatii potrivite pentru noile proiecte, locatii care trebuie sa corespunda intotdeauna cerintelor actuale ale pietii imobiliare. Tocmai de aceea am hotarat, impreuna cu partenerii si investitorii nostri, sa proiectam intr-o zona excelenta primul Parc Rezidential din Romania, realizat pentru romani, cu capital romanesc.

Ce branduri imobiliare participa ?

Aceste branduri imobiliare sunt: Brown Residence, Viva Residence, Joy Residence, Top House Residence, Modern Residence, Venus Park Residence, Galaxy Residence, Arcadia Residence, Krystal Residence, Monaco Park Residence, Athos Residence, Next Residence si Corvaris Residence 17, ce vor construi propriile proiecte imobiliare, indraznete, diferite ca si compartimentare, elegante, aerisite si foarte bine concepute.

Ansambluri Rezidentiale

Metalurgiei Park Residence – FAZA a II-a

BROWN RESIDENCE

METALURGIEI - FAZA 2

VIVA RESIDENCE

METALURGIEI - FAZA 2

VIENNA PARKSIDE RESIDENCE

METALURGIEI - FAZA 2

PRIMERA RESIDENCE

METALURGIEI - FAZA 2

GALAXY RESIDENCE PLUS

METALURGIEI - FAZA 2

STUDIO PLUS IDEAL

METALURGIEI - FAZA 2

LOTUS RESIDENCE

METALURGIEI - FAZA 2

Ansambluri Rezidentiale

Metalurgiei Park Residence – FAZA I

PARTENERI

Intampini dificultati in asigurarea finantarii pentru casa mult dorita?

Divizia financiare Credit24h va sta la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda imprumuturi si va ofera, atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor.

Birou de Vanzari

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre proiect sau sa programati o vizita la biroul nostru de vanzari direct de la dezvoltator, va rugam sa folositi formularul alaturat sau sa ne sunati la numerele de telefon afisate. Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata.

    x
    Sună acum