Simulator Credite 0729.572.570
Galaxy Residence Metalurgiei Park

Galaxy Residence Metalurgiei Park

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnata "Galaxy Residence"

Preturi de la 34.000 euro

Constructia noului proiect Galaxy Residence Metalurgiei Park va incepe in primavara anului 2016, imediat ce vremea o sa permita inceperea lucrarilor de fundare a celor 5 blocuri de locuinte colective, insotite de spatii pentru birouri si spatii comerciale, parcari supraterane si subterane, dar si de numeroase spatii verzi si locuri de joaca modern amenajate si echipate corespunzator.

In total, proiectul este compus din 286 unitati locative diverse (garsoniere, apartamente cu doua si trei camere), un numar redus de spatii pentru birouri si spatii comerciale care se vor regasi doar la parterul primelor blocuri ce sunt dispuse pe Str. Drumul Binelui.

Intreaga investitie sa va face in cadrul celui mai mare proiect imobiliar din Romania “Metalurgiei Park Residence” si are ca scop edificarea a 5 blocuri de locuinte colective mixte concepute sa intampine cerintele unei familii moderne in termeni de spatiu, functionalitate, securitate si calitate foarte buna a vietii, integrand cele mai moderne materiale si echipamente.

Bazandu-se pe o ampla experienta ca si constructori si dezvoltatori, proprietarii brand-ului Galaxy Residence ne asigura ca impreuna cu echipele lor de arhitecti, designeri si ingineri au reusit sa conceapa unul dintre cele mai echilibrate si functionale proiecte imobiliare din portofoliul lor de pana acum, proiect ce va incanta deopotriva si va multumi clientul final care se afla in cautarea unei locuinte noi la standarde de calitate excelente.

Cand spunem calitate, ne referim nu doar la aspectul tehnic, ci si la aspectul profitabilitatii unei potentiale investitii intr-un ansamblu rezidential nou. Majoritatea proiectelor Galaxy Residence sunt situate in zone extrem de interesante si solicitate atat pentru achizitie in scopul uzului personal, cat si in scopul inchirierii ulterioare.

Garsonierele si apartamentele pe care le propune noul proiect Galaxy Residence Metalurgiei Park sunt proiectate intr-un mod inovator in care spatiile sunt complet decomandate, iar lumina naturala inunda incaperile oferind astfel fiecarui imobil caldura necesara, dar si intimitatea unui camin adevarat.

Tipuri de apartamente disponibile la vanzare
Tip ap. Suprafata Pret Schita
Ap. 2 camere
parter
45.78 mp + 2.90 mp = 48.68 mp 45.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
47.62 mp + 2.76 mp = 50.38 mp 47.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
49.51 mp + 3.20 mp = 52.71 mp 49.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
parter
65.47 mp + 2.90 mp = 68.37 mp 62.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
parter
63.77 mp + 6.58 mp = 70.35 mp 63.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere
etaje 1-5
33.45 mp + 6.94 mp = 40.39 mp 34.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
47.61 mp + 5.99 mp = 53.60 mp 47.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
54.63 mp + 5.03 mp = 59.66 mp 54.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
65.10 mp + 10.99 mp = 76.09 mp 65.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
70.64 mp + 5.03 mp = 75.67 mp 70.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
71.95 mp + 9.71 mp = 81.66 mp 71.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
74.55 mp + 11.97 mp = 86.52 mp 74.000 (TVA 5% inclus) vezi schita

Vezi toate tipurile de apartamente pe site-ul www.SudRezidential.ro www.sudrezidential.ro

Galaxy Residence Metalurgiei Park
Apartamente complet finisate

Dezvoltatorii complexului Galaxy Residence ofera posibilitatea personalizarii apartamentului dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul si usile interioare, daca rezervarea imobilului se face din timp.

Materialele si echipamentele folosite in amenajarea apartametelor sunt din cele mai diverse si provin majoritatea lor din import, tamplaria PVC Rehau 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri si low e, insotite de glafuri interioare si exterioare, usile interioare sunt achizitionate de la Bella Casa si vin in diferite nuante si modele, gresia, faianta si parchetul sunt import Spania, respectiv Germania, centrale de apartament Immergas si calorifere de otel, obiecte sanitare moderne Cersanit Romstal, usa intrare antiefractie cu multiple sisteme de siguranta, inchiderile balcoanelor la semi-inaltime sunt executate cu inox si sticla.

• Finisaje premium; • Pereţi interiori finisati cu glet vopsea lavabila; • Zidarie din caramida; • Parchet laminat de 8 mm (Germania); • Tamplaria exterioara din profile de PVC Rehau cu bariera termica (5 camere). Ferestrele au ochiuri fixe sau mobile cu deschidere interioara batanta; • Usi interioare BELLA CASA; • Usa metalica la intrare cu incuietoare multipunct; • Gresie si faianta import Spania;

• Obiecte sanitare Cersanit; • Incalzire cu centrala proprie, contorizare individuala; • Instalatie de interfon pentru fiecare apartament; • Blocurile sunt dotate cu ascensoare de 6 persoane; • Zone verzi si spatii de joaca; • Parcarea delimitata si iluminata; • Porti auto si pietonale; • Curte interioara, spatii de depozitare gunoi.

01.
Data finalizare bloc 5: AUGUST 2018
02.
Tip imobil: Imobil locuinte P+5
Numar total de apartamente: 286 unitati locative
03.
Tipuri apartamente:
Garsoniere simple, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3
VIZIONARE GRATUITA
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.
  • credite rapide

    Divizia noastra financiara Credit24h.ro va ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

    Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Consultanta financiara

Divizia noastra financiara va ofera consultanta specializata si sprijin in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditului necesar achizitionarii imobilului ales.

Consultanta juridica

Specialistii nostri din cadrul departamentului juridic va ofera ajutor de specialitate si raspund numeroaselor intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

Departament tehnic

Designerii nostri va insotesc cu idei si propuneri in demersul dumneavoastra de a alege pentru imobilul achizitionat cele mai potrivite materiale si finisaje.


Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate

Sau puteti merge direct la unul din birourile nostre de vanzari:
Strada Drumul Binelui nr.33, Sector 4 - Bucuresti, sau Sos. Oltenitei 15-15A - The Social Hub, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Galaxy Residence Metalurgiei Park la nr. de telefon:

0721.947.202
Mihnea Dumistracel
Project Manager

ansambluri Metalurgiei Residence Park
x
Sună acum