Simulator Credite 0729.572.570
Joy Residence Metalurgiei Park

Joy Residence Metalurgiei Park

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnate "Joy Residence"

Investitia dezvoltatorilor conceptului Joy Residence Metalurgiei Park va cuprinde initial un numar de 5 blocuri de locuinte colective, spatii comerciale si birouri, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, parcari supraterane si subterane pentru rezidentii complexului, dar si pentru vizitatorii acestora.

Constructia noului proiect rezidential va demara la inceputul anului 2016 prin edificarea primelor blocuri de locuinte, declara dezvoltatorii conceptului Joy Residence care se alatura astfel celui mai mare proiect rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence.

Noul proiect imobiliar pastreaza punctele forte care au consacrat brand-ul Joy Residence si readuce spatiile generoase ale locuintelor, mentine finisajele premium folosite pana acum si ofera aceeasi atentie sporita detaliilor astfel incat viitorii rezidenti sa poata beneficia pe deplin de toate acestea.

Fiecare apartament este conceput pentru viata de familie, sustin arhitectii proiectului care au gandit si pus in detaliu cele mai inteligente compartimentari in care lumina naturala patrunde cu usurinta, invadand spatiile fiecarei locuinte pentru ca tu sa te poti bucura impreuna cu cei dragi de un adevarat camin spatios si confortabil.

Tipuri de apartamente disponibile la vanzare
Tip ap. Suprafata Pret Schita
Garsoniere simple
parter
29,17 mp 25.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere duble
parter
37,23 mp 33.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
48,37 mp 43.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
parter
70,72 mp 63.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere simple
etaje 1-5
36,42 mp + 6,38 mp balcon 35.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere duble
etaje 1-5
37,23 mp + 5,29 mp balcon 36.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
48,33 mp + 8,79 mp balcon 46.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
70,72 mp + 14,01 mp balcon 68.000 (TVA 5% inclus) vezi schita

Joy Residence Metalurgiei Park

Apartamente complet finisate

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme si placa de tip dala groasa din beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in 2013. Fundarea se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat cu beton de clasa superioara. Sistemul de dala groasa la nivelul placilor a fost folosit pe de o parte pentru a crea spatii mai ample intre diafragme si pe de alta parte pentru a permite un ritm alert de dezvoltare a imobilului.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 25 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice tip POROTHERM de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm grosime, astfel se va realiza o atenuare a zgomotului suficienta intre camerele aceluiasi apartament.

 • Tamplarie PVC Gealan – 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, insotita de glafuri interioare /exterioare;
 • Usi interior Porta Doors diferite nuante si modele;
 • Centrala de apartament Immergas Star;
 • Parchet laminat dublu click import Austria, gresie si faianta import Spania/Italia;
 • Obiecte sanitare moderne in bai Cersanit Romstal;
 • Usa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranta;
 • Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari cu granit si balustrade de inox;
 • Videointerfon montat individual;
01.
Incepere constructie: FEBRUARIE 2016
Data finalizare: Decembrie 2016
02.
Tip imobil: Imobil locuinte P+5
Numar total de apartamente: 290 unitati locative
03.
Tipuri apartamente:
Garsoniere simple, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3
VIZIONARE GRATUITA
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.
 • credite rapide

  Divizia noastra financiara Credit24h.ro va ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

  Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Consultanta financiara

Divizia noastra financiara va ofera consultanta specializata si sprijin in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditului necesar achizitionarii imobilului ales.

Consultanta juridica

Specialistii nostri din cadrul departamentului juridic va ofera ajutor de specialitate si raspund numeroaselor intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

Departament tehnic

Designerii nostri va insotesc cu idei si propuneri in demersul dumneavoastra de a alege pentru imobilul achizitionat cele mai potrivite materiale si finisaje.


Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate

Sau puteti merge direct la unul din birourile nostre de vanzari:
Strada Drumul Binelui nr.33, Sector 4 - Bucuresti, sau Sos. Oltenitei 15-15A - The Social Hub, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Joy Residence Metalurgiei la nr. de telefon:

0724.112.489
Stefan Iordachel
Project Manager

ansambluri Metalurgiei Residence Park
x
Sună acum