Simulator Credite 0729.572.570
Kristal Residence Metalurgiei Park

Kristal Residence Metalurgiei Park

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnate "Kristal Residence"

Noul proiect Kristal Residence din cadrul Metalurgiei Park Residence va cuprinde un numar de 6 blocuri de locuinte, cu un regim de inaltime Parter + 5 etaje, care vor genera un numar total de 230 unitati locative mixte care se impart in garsoniere simple si duble si apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, echilibrate si excelent finisate.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata totala de 10.000 mp teren in cadrul Metalurgiei Park Residence si va dispune de o serie de facilitati, menite sa ridice gradul de confort si intimitate al rezidentilor, dintre care enumeram: o functionalitate excelenta a intregului proiect cu cai de acces late si alei pietonale clar delimitate si iluminate nocturn, doua locuri de joaca pentru copii si de relaxare echipate modern, amplasate in cadrul ansamblului, destinate rezidentilor si copiilor acestora, parcari destinate vizitatorilor separate de parcarile rezidentilor, acces restrictionat si monitorizat video in ansamblu, spatii comerciale la parterul blocurilor, care sunt amplasate stradal, in care isi vor desfasura activitatea o gradinita cu program prelungit, un supermarket, un cabinet medical si o unitate bancara.

Locuintele din cadrul proiectului Kristal Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si mai moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil cum ar fi: tamplaria PVC Rehau profil de ultima generatie Sinego Lux cu geam tripan pentru o cat mai buna etansare, asigurata cu sistemul de inchidere Roto.

Partile comune ale proiectului vor fi la fel de bine finisate si vor dispune de placari cu granit si mana curenta din inox pe scarii. Balcoanele apartamentelor vor avea atat zidarie completa cat si sticla la exterior. Lifturile care vor deservi imobilele sunt silentioase si vor acomoda 6 persoane la o singura urcare sau coborare, compartimentarile interioare sunt executate tot cu ajutorul caramizilor Porotherm, iar pentru izolatia exterioara a fost achizitionat un pachet complet de la cea mai buna firma de profil din piata si anume Baumit, care va livra un chit compus din termosistem de 10 cm eps 60 cu tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Tipuri de apartamente disponibile la vanzare
Tip ap. Suprafata Pret Schita
Garsoniere duble
parter
29,40 mp 28.800 (TVA 5% inclus) vezi schita
Apartamente studio
parter
35,40 mp 31.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
48,40 mp 44.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere duble
etaje 1-5
35,50 mp 33.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
51,50 mp 43.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
60,00 mp 49.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
83,90 mp 69.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
87,10 mp 69.500 (TVA 5% inclus) vezi schita

Vezi toate tipurile de apartamente pe site-ul www.SudRezidential.ro www.sudrezidential.ro

Kristal Residence Metalurgiei Park

Apartamente complet finisate

Luminoase si spatioase, apartamentele sunt structurate, gandite si echipate astfel incat sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern, iar materialele de foarte buna calitate si gradul inalt al finisarilor interioare speram sa fie pe masura asteptarilor dvs., iar daca la toate acestea adaugam faptul ca exista un intreg department de finisare a imobilelor, pus la dispozitie de catre dezvoltatorii proiectului pentru dvs., in cadrul caruia puteti alege personal modelul sau culoarea echipamentelor pe care le veti folosi la peronalizarea interioara a apartamentului, putem spune ca oferta facuta de catre Kristal Residence este una excelenta.

Preturile foarte bune ale apartamentelor din cadrul noului Kristal Residence Metalurgiei Park, functionalitatea excelenta a intregului proiect, pozitionarea avantajoasa fata de punctele de interes major din zona, accesul rapid la mijloacele de transport in comun, echipamentele de ultima generatie, finisajele foarte bune, precum si istoricul excelent al acestui brand ne fac pe noi ( echipa sudrezidential.ro) sa spunem ca si de aceasta data dezvoltatorii proiectului Kristal au reusit sa uimeasca si sa surprinda placut piata imobiliara din zona de Sud prin crearea unui produs imobiliar excelent.

01.
Incepere constructie faza 1: 15 MARTIE 2016
Data finalizare faza 1: 30 NOIEMBRIE 2016
02.
Tip imobil: Imobil locuinte P+5
Numar total de apartamente: 233 unitati locative
03.
Tipuri apartamente:
Garsoniere simple, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3
VIZIONARE GRATUITA
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.
  • credite rapide

    Divizia noastra financiara Credit24h.ro va ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

    Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Consultanta financiara

Divizia noastra financiara va ofera consultanta specializata si sprijin in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditului necesar achizitionarii imobilului ales.

Consultanta juridica

Specialistii nostri din cadrul departamentului juridic va ofera ajutor de specialitate si raspund numeroaselor intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

Departament tehnic

Designerii nostri va insotesc cu idei si propuneri in demersul dumneavoastra de a alege pentru imobilul achizitionat cele mai potrivite materiale si finisaje.


Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate

Sau puteti merge direct la unul din birourile nostre de vanzari:
Strada Drumul Binelui nr.33, Sector 4 - Bucuresti, sau Sos. Oltenitei 15-15A - The Social Hub, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Kristal Residence Metalurgiei Park la nr. de telefon:

0734.950.229
Dan Barbulescu - Manager de Proiect

0735.527.098
Catalin Angheluta - Manager de Proiect

ansambluri Metalurgiei Residence Park
x
Sună acum