2023.06.09 Logo Cover Facebook metalurgiei_Logo Cover Facebook White metalurgiei copy 2

Unul dintre cele mai mari si ambitioase proiecte rezidentiale din Romania intra acum intr-o noua etapa de dezvoltare, odata cu terminarea lucrarilor de constructie ale primei sale faze.

20

Ansambluri Rezidentiale

Proiectul va atinge maturitatea odata cu inceperea lucrarilor la Faza a II-a, faza care cuprinde nu doar proiecte rezidentiale noi, ci si multiple facilitati demne de mentionat, cum este cazul noii zone comerciale construite chiar in centrul proiectului, cu promenade pietonale care fac legatura directa cu atractiile zonei sau cu punctele de interes major.

De ce Zona Metalurgiei, Sector 4, Bucuresti?

Cele doua argumente de necontestat, care stau la baza alegerii locatiei acestui proiect ambitios, sunt:

  1. Infrastructura existenta si pozitionarea excelenta, criterii necesare dezvoltarii unor initiative imobiliare de o asemenea anvergura. Sectorul 4 are bulevarde noi, moderne, foarte bine dimensionate, deservite de strazi adiacente generoase, care pot face legatura foarte rapid cu punctele de interes ale Sectorului 4 si, de ce nu, cu Centrul Capitalei. Mai mult, zona dispune de acces facil spre cele mai importante autostrazi si centuri ale Capitalei.
  2. Un alt aspect crucial este pretul terenului in aceasta zona, care a permis investitorilor si dezvoltatorilor implicati sa construiasca locuinte excelente, oferite ulterior spre vanzare la costuri accesibile.

Puncte de interes

Centre medicale

In proximitatea proiectului imobiliar Metalurgiei Park Residence sunt concentrate numeroase centre medicale de ultima generatie, atat publice cat si private, clinici si spitale pentru asistenta medicala de urgenta si de specialitate: Spitalul de Urgenta Bagadasar Arseni, Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "M. S. Curie”, Clinica de Stomatologie UMFCD - Spitalul Universitar de Urgente Bucuresti, Spitalul clinic de urgenta "Sf. Ioan", Clinica Medicala Regina Maria si Hyperclinica MedLife Berceni.

Zone comerciale

In imediata apropiere a proiectului se regasesc centre si galerii comerciale mari ale celor mai cunoscuti retaileri: Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo, Carrefour, Metro, Selgros, Penny. De asemenea, imobilele care compun proiectul dispun la parterul acestora de o promenada comerciala reprezentata de numeroase magazine cu specific mixt. La cateva minute de complexul rezidential se afla si zone publice de tip piata cum este cazul: Pietei Sudului, piata Berceni-Oltenitei, piata Berceni Sud, piata de Gros si piata Aparatorii Patriei. La cateva minute fata de Metalurgiei Park Residence este localizat si centrul comercial Grand Arena Mall si Sun Plazza Mall, doua centre comerciale ce gazduiesc un numar foarte mare de magazine, hipermarket-uri, magazine de bricolaj si clinici private.

Parcuri si spatii verzi

Parcul Tudor Arghezi este cel mai nou parc infiintat in Bucuresti ce se desfasoara pe o suprafata de cca. 4 hectare si este amplasat langa mega proiectul Metalurgiei Park Residence. Noul Parc se remarca prin suprafete verzi ample si alei de promenada amenajate, piste de alergare, piste de biciclete si trotinete, aparate pentru fitness in aer liber, mobilier urban modern. La dispozitia vizitatorilor, este construita o parcare supraetajata, iar in proximitatea parcului sunt amenajate 14 terenuri pentru diverse sporturi cu mingea. De asemenea, sunt localizate in zona parcuri mari precum Oraselul Copiilor, Parcul Tineretului sau Parcul Carol. Tot in vecinatate, Delta Vacaresti este singurul parc natural urban din Romania, ce dispune de o ampla zona verde protejata, cu numeroase specii de plante si animale, pasari si insecte.

Sport si educatie

Un bazin de inot semiolimpic, la standarde europene, aflat intr-o cladire moderna. Aceasta facilitate sportiva se afla in cadrul Scolii Gimnaziale nr. 190, din Sectorul 4. In aceasta cladire, de 1200 de metri patrati, vei trai o experienta inedita! Patinoar olimpic ultramodern, primul de acest tip din ultimii 68 de ani. Are peste 1500 de locuri si va putea gazdui competitii nationale, campionate internationale de sporturi pe gheata si chiar spectacole de divertisment pentru publicul larg. Cel mai modern campus educational din tara si-a deschis portile in Sectorul 4 al Capitalei. Aici vor invata copii de gradinita, scolari dar si liceeni.

Linii de autobuz

Exista diverse rute de autobuz disponibile pentru a ajunge rapid in intregul oras. Printre acestea se numara autobuzele 125, 141, 220, 232, 241, 312, 313, N105, care asigura legaturi directe cu diverse cartiere, precum si numeroase curse speciale.

Statii de metrou

Beneficiezi de conexiuni rapide catre inima orasului si alte zone importante. Exemple: Statia de metrou Aparatorii Patriei si Statia de metrou Dimitrie Leonida. De asemenea, este esentiala noua statie de metrou supraterana Tudor Arghezi, care include o parcare tip Park and Ride cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri pentru autovehicule.

Infrastructura moderna

Te bucuri de cai de acces multiple, bulevarde marite si drumuri recent renovate, modernizate si foarte bine intretinute. Exemple: Bulevardul Metalurgiei, Strada Turnu Magurele, Strada Luica sau Soseaua Berceni. Noul pasaj rutier suprateran, Europa Unita, este un proiect ultra-modern de infrastructura, cu rolul de a fluidiza si facilita traficul din zona intersectiei Bulevardului Metalurgiei cu Strada Turnu Magurele. Modernizarea zonei Soseaua Oltenitei - aceasta sosea de extrema importanta va fi reabilitata si configurata, pentru a face din aceasta zona aglomerata, una mult mai usor de tranzitat. Dar atentia autoritatilor locale se indreapta, totodata, si catre pietoni. Astfel, au demarat lucrarile la pasajul pietonal Eroii Revolutiei si multe alte investitii se afla in proiectare.

Un nou aeroport international

Acesta urmeaza a fi construit in sudul orasului si va fi ceva mai mare decat cel inaugurat recent la Brasov. Aeroportul va avea terminale atat pentru pasageri, cat si pentru marfuri. Aceasta initiativa are toate sansele de reusita. Astfel, aceasta zona a capitalei va ajunge cu adevarat la stadiul de o metropola de rang occidental.

Acces facil catre centrul Capitalei

Localizarea proiectului Metalurgiei Park beneficiaza de avantaje remarcabile, in ceea ce priveste doua aspecte: circulatia si fluxul auto. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului este o facilitate de importanta semnificativa. El ofera o legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si apoi catre Soseaua Mihai Bravu, prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Imagineaza-ti cat de usor va fi sa poti ajunge in doar 15 minute, in centrul Capitalei, in zone precum Piata Unirii sau Victoriei, in confortul propriului autoturism. Vei obtine flexibilitate si libertate in drumurile tale prin oras, in functie si de conditiile de trafic, bineinteles.

Primul Parc Rezidential din Romania

Mega proiectul imobiliar se desfasoara pe o suprafata de teren de aproximativ 35 hectare. Acest mega proiect imobiliar prinde viata in zona Berceni, la intersectia strazilor Metalurgiei si Drumul Binelui, o zona foarte cunoscuta si apreciata in Sectorul 4 al Capitalei inca din anul 2015. Acesta va fi locul unde confortul, functionalitatea si calitatea foarte buna a produselor imobiliare se intalnesc, formand un mediu urban de exceptie, apreciat de foarte multi clienti.

Mii de locuinte noi, moderne, insotite de facilitati demne de invidiat, parcuri ample, locuri de joaca, cai de acces rapid si, poate, cel mai important aspect care trebuie mentionat, locuinte cu un raport foarte bun pret-calitate. Te bucuri si de zeci de branduri de renume reunite pentru conceperea acestui proiect care ofera la randul lor cea mai mare varietate imobiliara. Mai mult, te asteapta mii de metri patrati de spatii verzi, parcuri si locuri de joaca moderne atat in interiorul proiectului, cat si in imediata apropiere. Vei avea acces la o infrastructura completa si mijloace de transport in comun, chiar la intrarea in Parcul Rezidential. Familia ta va beneficia de gradinite, centre SPA la standarde moderne, magazine si supermarketuri de toate tipurile. Toate acestea in primul parc rezidential din Romania cu cea mai ampla varietate locativa oferita vreodata.

Metalurgiei Park Residence este, la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania. Valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depaseste suma de 350 milioane euro. Asadar, vorbim de un colos al industriei imobiliare. Noile blocuri ce se vor edifica in faza 2 vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8 Etaje si maxim P+12 Etaje. Acestea vor redefini peisajul urban, vor oferi majoritatea promenade comerciale la parter, iar parcarile oferite noilor rezidenti vor fi atat supraterane, cat si subterane.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

In curand, odata ce proiectele vor primi autorizatiile necesare, vom dezvalui detaliile tehnice, tipurile de apartamente, preturile de vanzare si toate informatiile necesare pentru achizitia unui imobil in cadrul celui mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania. Ramai conectat pentru a afla si mai multe specificatii referitoare la aceasta oportunitate!

Video prezentare

Totul la indemana pentru tine!

Terenul se afla in zona Metalurgiei, chiar pe bulevardul cu acelasi nume, la intersectie cu Drumul Binelui. Aici, vei gasi terenul fostelor sere ale Bucurestiului, care, pana nu demult, intrau in categoria terenurilor agricole. Sunt aproximativ 35-50 de hectare disponibile, o suprafata mai mult decat generoasa. Parte dintre ele sunt deja achizitionate de dezvoltatorii imobiliari.

Zona te intampina cu o infrastructura stradala si urbana completa, astfel incat partea cea mai importanta este deja rezolvata. Iar pentru cumparaturi, in imediata apropiere, vei gasi numeroase centre comerciale: Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Lidl, Hornbach si altele. Dupa cum vezi, intregul cartier rezidential este foarte bine conectat la tot ce ai nevoie!

Un alt beneficiu important il reprezinta transformarea remarcabila prin care a trecut aceasta parte a Capitalei. Suntem convinsi ca este una dintre cele mai curate si bine organizate zone din Bucuresti. Locuitorii vor gasi aici tot ce le trebuie pentru o viata confortabila, de la parcuri si locuri de joaca pentru copii, pana la centre comerciale si clinici medicale.

Parcul Tudor Arghezi

Cei care aleg sa locuiasca in zona vor descoperi frumusetea noului parc, Tudor Arghezi, situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4. Este amplasat intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin. Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare de teren si se asteapta marirea acestuia. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone. In cele din urma, acest paradis verde va ajunge sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata in totalitate sportului si relaxarii. Aici, vei putea practica numeroase activitati, bucurandu-te de o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri. Totodata, exista si o pista de biciclete, precum si piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, te asteapta nu mai putin de 14 terenuri de sport, locuri vibrante, pline de voie buna, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Dar surprizele acestui parc nu se termina aici! Vizitatorii acestei zone vor gasi o plaja ecologica, precum si zone dedicate animalelor de companie. Parcarea supraetajata, care dispune de 150 de locuri, este mai mult decat suficienta, reprezentand un avantaj major oferit vizitatorilor. Atractia principala a parcului, insa, o reprezinta Fantana Arteziana Muzicala. Fantana Florilor, piesa de rezistenta a parcului, ofera o experienta inedita vizitatorilor. Acestia vor lua parte la un spectacol deosebit de lumina si culoare.

Parcul Tudor Arghezi este locul unde fiecare detaliu te invita sa descoperi atractiile acestui spatiu recreativ, intr-un mod cu totul special.

Metalurgiei Park Residence

Parteneri

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.
Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%.
La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

Metalurgiei Park Residence © 2024.