Simulator Credite 0729.572.570

Metalurgiei Park Residence – FAZA a II-a

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de a II – a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.

De ce Zona Metalurgiei?

Sunt doua argumente primordiale si cele mai importante: infrastructura si amplasamentul excelent, necesar dezvoltarii unor proiecte imobiliare de o asemenea anvergura.

Sectorul 4 are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante. Pretul terenului a fost un alt element foarte important, pentru ca le va da dezvoltatorilor posibilitatea de a construi locuinte la costuri accesibile.

Totul la indemana pentru tine!

Zona beneficiaza deja de infrastructura stradala si urbana completa, astfel incat partea cea mai importanta este deja rezolvata. Mai mult decat atat, in imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Lidl, Hornbach etc.

Un aspect semnificativ este faptul ca, aceasta parte a orasului, a trecut printr-o adevarata transformare in ultimii ani. Credem noi ca aceasta parte a Bucurestiului, este una dintre cele mai curate si bine organizate din Capitala, iar locuitorii vor avea la dispozitie, de la parcuri si locuri de joaca pentru copii, pana la centre comerciale, clinici medicale si, in general, tot ceea ce au nevoie pentru o viata confortabila.

ACCES FACIL catre centrul Capitalei

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre bulevardul Metalurgiei, prin bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Acest lucru va permite ca intr-un timp scurt, de 15 minute, sa poti ajunge cu autoturismul personal, in zonele centrale, precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic, bineinteleles.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite

Terenul se afla in zona Metalurgiei, chiar pe bulevardul cu acelasi nume la intersectie cu Drumul Binelui. Este vorba, mai exact, de fostele sere ale Bucurestiului aflate pe acest amplasament, care pana de curand intrau in categoria terenurilor agricole. Sunt aproximativ 50 de hectare disponibile, parte dintre ele fiind deja achizitionate de dezvoltatorii imobiliari. Sa nu uitam ca au ramas destul de putine terenuri libere de dimensiuni mari in Bucuresti sau in asa-zisa zona Metropolitana.

Intampini dificultati in asigurarea finantarii pentru casa mult dorita?

Divizia financiare Credit24h va sta la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor.

x
Sună acum