Simulator Credite 0729.572.570

Noul Galaxy Park Residence​

– Metalurgiei Park Residence faza 2 -

Noul Galaxy Park Residence

Va fi compus din 4 blocuri de locuinte mixte, apartamente de tip studio, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere sau apartamente de tip penthouse si apartamente ce dispun de curte proprie, desfasurate pe o suprafata de 15000 de mp. Vor exista aproximativ 500 de unitati rezidentiale, construite toate conform identitatii marcii Galaxy Residence: locuinte cu spatii ample, luminoase si moderne.

Locatarii vor beneficia de parcari subterane, spatii comerciale la parterul blocurilor si zone verzi cu alei ample de acces.

Designul cladirilor, un mare plus al noului proiect imobiliar

Atat pozitionarea celor 4 blocuri, cat si designul lor faciliteaza expunerea incaperilor la lumina naturala si ofera o doza maxima de confort.

Fiecare apartament este optimizat in asa fel incat sa ofere cat mai mult spatiu si sa asigure intimitate si libertate.

Designul exterior este simplu, cu accente liniare si cu o multime de note moderne, in timp ce designul interior este bazat pe finisaje de cea mai buna calitate, achizitionate de la marci prestigioase din domeniu.

Cei care aleg un apartament in Galaxy Park Residence se vor bucura de o multime de optiuni de design si facilitati rezidentiale:

 • spatii de depozitare la interior;
 • balcoane de tip terasa cu suprafete de pana la 20 mp;
 • curti proprii pentru apartamentele construite la parter;
 • un spatiu verde dedicat recrearii si destinat exclusiv utilizarii de catre locatarii ansamblului rezidential va fi amenajat in interiorul acestuia;
 • fatade mixte compuse din: fatade conventionale, fatade ventilate placate cu Alucobond si placi ornamentale de fibrociment;
 • doua lifturi moderne si silentioase;
 • balcoane cu balustrade mixte, care combina structura metalica cu sticla securizata si zidaria.

Fiecare detaliu este gandit pentru confort

De la structura de rezistenta, pana la inchiderea peretilor, instalatii si finisaje, toate detaliile sunt gandite pentru confort.

Atat inchiderile peretilor exteriori, cat si inchiderile peretilor interiori sunt executate cu caramizi BCA tip Ythong, cu proprietati fonoabsorbante.

Fiecare bloc va dispune de o centrala proprie, amplasata pe terasa sau la ultimul etaj, iar unitatile locative vor beneficia de sisteme moderne de control si consum al caldurii si apei calde menajere, denumite MTH. (MTH este acronimul de la Module Termo-Hidraulice si reprezinta dispozitive usor de folosit si de intretinut, care asigura un randament energetic inalt. Prepararea apei calde menajere se face instantaneu, in imediata apropiere a punctului de utilizare, ceea ce elimina nevoia unor vase de acumulare de dimensiuni mari si a unor circuite complicate de recirculare)

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se numara si urmatoarele:

 • incalzire in pardoseala;
 • tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie si cu glafuri interioare/exterioare;
 • finisaje achizitionate de la Avalon Romania Building Industry, in functie de dorinta fiecarui client in parte. Se poate opta pentru finisaje de cea mai buna calitate din clasa premium sau pentru finisaje din gama ultra lux. Toate finisajele pot fi alese cu ajutorul departamentului de design din cadrul proiectului, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajare perfecta a fiecarui spatiu interior.

Structura de rezistenta solida, rezistenta la orice factor de mediu

Toate cele 4 blocuri din Galaxy Park Residence vor fi construite cu structura mixta din diafragme, placi si grinzi de beton armat. Desi vor avea un regim de inaltime de S+P+11E, acestea vor fi rezistente in fata cutremurelor si a altor pericole, respectand cu strictete normativul de cutremure emis in 2013.

Detaliile tehnice prin care sunt definite toate cele 4 cladiri sunt urmatoarele:

 • fundatie realizata cu radier general complex, construita din beton armat de clasa superioara;
 • inchiderile exterioare ale imobilelor vor fi realizate din caramida BCA tip Ythong cu o grosime de 25 cm, iar pentru peretii dintre apartamente se va utiliza caramida BCA tip Ythong cu o grosime de 30 cm;
 • anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm, pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • fatade ventilate, construite pe baza unui sistem complex de vata bazaltica, membrane si placari cu bond si fibrociment;
 • compartimentari interioare cu blocuri ceramice BCA tip Ythong de 10 cm, tencuite pe ambele parti. Tencuiala asigura o grosime de 15 cm, ceea ce inseamna o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor.

Strategia brandului Galaxy Residence este aceea de a crea spatii locative care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa le ofere tuturor rezidentilor un stil de viata modern.

Toata cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa, in care se protejeaza mediul inconjurator.

Noul Galaxy Park Residence -  Bucuresti, Sector 4

Un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

Zona in care este amplasat acest proiect se remarca prin numeroase facilitati de care se pot bucura toti locatarii:

 • numeroase investitii private in magazine, restaurante si diverse alte locatii ce ofera servicii de cea mai buna calitate;
 • investitii publice in infrastructura rutiera, in parcuri si in unitati de invatamant;
 • acces rapid catre centrul Bucurestiului.

Foarte aproape de parcul Tudor Arghezi, la doar 1 minut distanta, de galerii comerciale de mari dimensiuni sau de Grand Arena Mall, proiectul ofera unele dintre cele mai atractive apartamente din Bucuresti, atat in ceea ce priveste viata de zi cu zi, cat si in ceea ce priveste costurile.

Noul Galaxy Park Residence, un proiect imobiliar al viitorului

Toate proiectele imobiliare trebuie sa fie construite cu gandul la viitor, in conditiile in care durata de viata a unui imobil poate sa depaseasca 100 de ani.

Galaxy Park este unul dintre proiectele din Bucuresti construite atat pentru oamenii de azi, cat si pentru cei de maine. Certificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania (RoGBC), acesta a fost declarat drept “Proiectul Imobiliar al anului 2023” de catre Urbanis (Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania) – Mai multe detalii despre certificarea verde a unei locuinte poti citi aici: www.rogbc.org/ro.

Toti cei care aleg sa isi cumpere un apartament in Galaxy Park Residence, sector 4, se vor putea bucura de plimbari lungi si relaxante in Parcul Tudor Arghezi, de sesiuni de shopping in magazinele din imediata apropiere a casei sau de explorare a capitalei, dat fiind accesul rapid catre centru.

Amplasament excelent, cu multiple facilitati de transport

Noul proiect imobiliar este amplasat pe str. Binelui nr 63-65, Bucuresti, Sector 4, in cadrul primului parc rezidential din Romania: Metalurgiei Park Residence.

Accesul catre ansamblu se poate face pe 3 cai separate: dinspre bulevardul Metalurgiei, pe Strada Binelui sau dinspre zona comerciala invecinata.

Amplasarea excelenta a proiectului ofera acces facil pe jos catre cele mai importante puncte de interes ale zonei:

 • 10 m pana la galeria comerciala proprie;
 • 30 m pana la statia STB;
 • 50 m pana la Kaufland si Lidl;
 • 200 m pana la parcul Tudor Arghezi;
 • 200 m pana la restaurantul South Burger;
 • 400 m pana la Metro, Auchan si Jumbo;
 • 500 de m pana la Grand Arena Mall sau pana la Carefour, Hornbach, Selgros si Mc. Donalds;
 • 500 de m pana la gradinita “Insir-te Margarite”;
 • 1 km pana la Premium Wellness Institute.

De asemenea, locatarii Galaxy Park Residence pot ajunge in cel mai scurt timp in centrul Bucurestiului, beneficiind de o multime de proiecte de infrastructura si mijloace de transport in comun:

Facilitatile ansamblului:

 1. Iesire rapida catre soseaua Berceni- Aparatorii Patriei;
 2. Iesire rapida catre soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 3. Acces rapid catre Soseaua de Centura;
 4. Statii STB chiar in fata ansamblului;
 5. Statii de metrou in imediata apropiere.

Facilitati care unesc Metalurgiei Park de centrul Bucurestiului:

Exista numeroase proiecte de infrastructura care au fost dezvoltate in zona de sud a Bucurestiului, imbunatatind mobilitatea locuitorilor din zona:

 1. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului. Acesta leaga Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia, oferind acces rapid catre soseaua Mihai Bravu pe podul de la Calea Vacaresti;
 2. Bulevarde largite cu 2 benzi pe sens: Soseaua Berceni, strada Turnu Magurele si strada Luica;
 3. Proiecte de dezvoltare a unor pasaje rutiere in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei, care urmeaza sa lege inelul median dintre soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Datorita tuturor acestor proiecte de infrastructura, timpul petrecut in masina pana la Piata Victoriei este de doar 15 minute.

Metalurgiei Park Residence – Primul Parc rezidential din Romania

Galaxy Park Residence face parte dintr-un proiect de anvergura dezvoltat in ultimii ani: Metalurgiei Park Residence. Acesta numara 5000 de locuinte deja construite si 5000 de unitati locative care sunt in dezvoltare, urmand sa fie date in folosinta in urmatorii 5 ani.

Metalurgiei Park Residence a confirmat de-a lungul timpului, asigurandu-le locatarilor un spatiu vast, in care gasesc absolut toate facilitatile de care au nevoie.

Cele 5000 de apartamente si garsoniere sunt construite pe o suprafata de 20 de hectare de teren si respecta toate criteriile de calitate a vietii:

 • sunt construite conform standardelor impuse de UE;
 • au spatii mari si luminoase;
 • se regasesc in cladiri cu certificate verzi;
 • sunt in imediata apropiere a scolilor, gradinitelor, zonelor comerciale, parcurilor si zonelor de agrement.

Pe baza experientei foarte bune a locatarilor care se bucura deja de apartamente in Metalurgiei Park Residence, dezvoltatorii au pus bazele fazei a II-a a proiectului, pregatind inca 20 de hectare de teren pentru constructia unor ansambluri rezidentiale moderne.

Atat Galaxy Park, cat si alte proiecte rezidentiale aflate in faza a II-a de dezvoltare urmeaza sa fie construite in aproximativ 5 ani si vor raspunde tuturor cerintelor moderne:

 • le vor oferi locatarilor zone generoase de retail si de agrement;
 • vor atrage investitii pentru dezvoltarea de scoli, gradinite si spatii comerciale;
 • vor oferi statii de incarcare electrica pentru autoturisme;
 • vor fi gandite cu cai de acces ample, piste de biciclete si spatii de relaxare.

Toate constructiile din Metalurgiei Park Residence vor respecta standardele nZEB si vor oferi solutii moderne pentru incalzire, ventilatie sau izolare. Incalzirea se va face centralizat, fatadele vor fi ventilate, consumul de energie va fi sustinut prin panouri fotovoltaice, iar termoizolatiile si hidroizolatiile vor fi de cea mai buna calitate.

Multumita tuturor acestor avantaje, aproape toate cladirile din faza a 2-a a Metalurgiei Park vor fi certificate ca proiecte verzi prin RoGBC.

Metalurgiei Park Residence faza 2 – apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Aceasta se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 noi unitati locative din cele mai diverse.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenul si pregatesc inceperea lucrarilor de constructie, estimata pentru prima parte a anului 2022. Lucrarile urmeaza sa se desfasoare pe o durata de 5 ani.

Noua faza a proiectului aduce si o serie de noutati:

 • Noi investitori de anvergura si-au anuntat prezenta care vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri si zone de agrement, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare a proiectului rezidential.
 • KAUFLAND ROMANIA va crea o zona foarte importanta de retail pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, invecinata cu LIDL ROMANIA, in care vor exista mai multe zone de shopping si petrecere a timpului liber.

Din cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi zonele verzi, parcurile de proximitate si zonele comerciale ample. Sunt proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Poate cel mai important aspect este modul in care vor fi edificate noile proiecte rezidentiale. Mare parte din acestea vor fi construite in conformitate cu cerintele Europene actuale, vor respecta standardele nZEB, vor dispune de fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata, panouri fotovoltaice care vor ajuta si sustine masiv consumul de energie electrica, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele electrice si bineinteles vor fi certificate ca proiecte verzi, eficiente si sustenabile asta si datorita contractelor incheiate cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – RoGCB.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de RoGCB aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi.

Parcul Tudor Arghezi – unul dintre cele mai noi parcuri din Capitala

Un alt mare atu al proiectului imobiliar este chiar Parcul Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 al Capitalei, care se afla langa noile proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din Capitala, urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 3 hectare si dat in folosinta la finalul anului 2022.

Proiectul parcului prevede crearea mai multor zone tematice:

 • Zone destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, iar alte sportului si jocurilor in aer liber;
 • Un skate-park de 1000 mp;
 • Un centru multicultural la cele mai inalte standarde unde locuitorii vor putea participa la spectacole, concerte, expozitii si alte evenimente socio-culturale.

Citeste mai multe despre dezvoltarea noilor proiecte publice ale administratiei publice locare sector 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti precum si noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bdului Metalurgiei cu Turnu Magurele asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si bineinteles Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro.

Noile imobile ce se vor edifica in cadrul proiectului vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence!

x
Sună acum