Simulator Credite 0729.572.570

Noul Viva Residence

– Metalurgiei Park Residence faza 2 -

Cele 3 noi blocuri de locuinte vor raspunde tuturor cerintelor unei vieti moderne si vor ingloba o multime de avantaje si facilitate prezentate mai jos:

Noul proiect Viva Residence va contine 243 de unitati locative, sub forma de garsoniere simple decomandate, garsoniere duble (tip studio), apartamente generoase cu doua camere, apartamente spatioase cu 3 camere si apartamente excelente cu 4 camere si nu in cele din urma apartamente cu totul speciale de tip penthouse insotite de terase mari.

Toate unitatile locative vor beneficia de spatii interioare generoase si luminoase, balcoane, terase mari, spatii de depozitare, compartimentari excelente, acces la boxe proprii si parcari acoperite.

Spatii mai bine optimizate, finisaje premium si certificare verde!

Conform dezvoltatorilor, noul proiect beneficiaza de compartimentari excelente si de noi modele de apartamente, cum sunt cele de tip penthouse pentru cei mai pretentiosi clienti.
Toti cei care aleg sa achizitioneze un apartament aici se vor bucura de o multime de avantaje

Constructii gandite pentru o exploatare verde

Traim intr-o societate in care consumul de energie trebuie sa fie din ce in ce mai bine optimizat. Tocmai de aceea, dezvoltatorii Viva Residence au proiectat cele 3 noi blocuri pentru a obtine un randament cat mai eficient din punct de vedere energetic, certificata de RoGBC (Consiliu Roman pentru Cladirile Verzi):

Parcari acoperite si numeroase spatii destinate confortului locatarilor

Toate apartamentele din cadrul complexului vor avea acces la locuri de parcare amenajate la parterul imobilelor sau in zonele acoperite dintre imobile. 50% dintre acestea vor fi acoperite, in asa fel incat masinile sa beneficieze de protectie maxima. Pe langa spatiile destinate locurilor de parcare, dezvoltatorul a prevazut o multime de spatii comune, pentru confortul locatarilor:

Structura de rezistenta solida, rezistenta la cutremure si alte pericole

Cele 3 blocuri din Viva Residence vor avea un regim de inaltime de P+9E si vor fi construite cu structura mixta, diafragme, placa, grinzi si beton armat. Constructia respecta cu strictete normativul de cutremure emis in 2013, fiind gandita sa faca fata chiar si celor mai puternice activitati seismice. Printre detaliile tehnice definitorii pentru cele 3 constructii se numara si urmatoarele:

Finisaje personalizate, in functie de dorinta locatarilor

Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in noile blocuri Viva Residence se vor bucura de finisaje personalizate puse la dispozitie de echipa Avalon Romania prin showroom-urile proprii. Noii proprietari vor avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care pot alege, suport tehnic de specialitate si sustinere in amenajare.

Se pot alege obiectele sanitare, usile interioare, ceramica si o multime de alte accesorii de design, care pot contura un spatiu confortabil si atractiv. Toate optiunile sunt de cea mai buna calitate si sunt achizitionate de la firme cu renume in domeniu.

Pentru cei care au nevoie de suport in alegerea finisajelor echipa tehnica a pus la dispozitie, in cadrul proiectului un departament de design interior, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajarea cat mai eficienta.

Locuitorii vor beneficia de o multime de facilitati destinate mobilitatii:

 • Iesire rapida catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Iesire rapida catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Acces rapid catre Soseaua de Centura;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Statii de metrou la doar cateva minute distanta.

De asemenea, exista si o multime de proiecte publice de infrastructura care imbunatatesc circulatia:

 • Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura intre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia. De aici se poate ajunge rapid catre Soseaua Mihai Bravu, pe podul de la Calea Vacaresti;
 • Bulevarde principale largite, cu doua benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele, Strada Luica;
 • Proiecte pentru dezvoltarea pasajelor rutiere din zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Viva Residence este doar o mica parte dintr-un proiect mult mai amplu si anume, Metalurgiei Park Residence

Proiectul Metalurgiei Park Residence trece, la randul sau, in etapa a doua de dezvoltare, demarand lucrarile pentru constructia a inca 5000 de noi unitati locative in urmatorii 5 ani.

Construite pe o suprafata de 20 de hectare de teren, cele 5000 de apartamente si garsoniere vor ingloba toate calitatile cerute de cumparatorii ce sunt in cautarea unor locuinte noi si moderne:

 • Constructii care respecta toate standardele impuse de UE;
 • Spatii mari si luminoase in cladiri certificate verzi;
 • O multime de facilitati moderne, pentru o viata confortabila (scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, etc);

Metalurgiei Park Residence, un proiect care a confirmat

Cele 5000 de noi locuinte sunt un raspuns la succesul avut de prima parte a proiectului, demarata in 2016. Peste 5000 de apartamente au fost finalizate si livrate catre cumparatori, demonstrand de-a lungul celor 6 ani de exploatare, ca Metalurgie Park Residence este un pariu castigator pentru oricine doreste sa faca investitii imobiliare in aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Cele 20  de hectare de teren destinate noii faze a proiectului au fost achizitionate de catre investitori (printre care si VIVA Residence), lucrarile de constructie fiind programate sa inceapa la sfarsitul lui 2022, inceputul lui 2023 si sa dureze aproximativ 5 ani.

Investitorii care si-au anuntat prezenta in proiect vor aloca sume considerabile, in asa fel incat noua faza a Metalurgiei Park sa raspunda cu succes tuturor cerintelor unei vieti moderne:

 • Vor exista zone generoase de retail si agrement;
 • Vor exista noi scoli si gradinite;
 • Vor exista spatii comerciale administrate de nume mari, precum Kaufland Romania si LIDL Romania;
 • Vor exista statii de incarcare electrica pentru autoturisme;
 • Cai de acces ample cu piste de biciclete si spatii de relaxare.

O atentie majora a constructiilor va fi directionata catre edificarea blocurilor de locuinte. Acestea vor respecta standardele NZEB si vor ingloba o multime de solutii moderne pentru incalzire, ventilatie sau izolare:  incalzire centralizata, fatade ventilate, termoizolatii si hidroizolatii eficiente sau panouri fotovoltaice care vor sustine consumul de energie electrica al imobilelor.

Aproape toate dintre noile cladiri din faza 2 a Metalurgiei Park vor fi certificate ca proiecte verzi, prin RoGBC ( Vezi mai multe detalii despre RoGBC).

x
Sună acum