Daca ti-ai cumparat sau ai de gand sa iti cumperi un apartament in Metalurgiei Park Residence, cea mai importanta misiune este de a-l amenaja intr-un mod care sa te reprezinte si de a-l face confortabil si sanatos. 

Pe langa mobilierul de buna calitate, pe care il poti achizitiona cu ajutorul celor de la Avalon, este indicat sa alegi si cateva plante de apartament care sa contribuie la imbunatatirea sanatatii  si creeze un spatiu verde, plin de viata si prospetime chiar in propria ta locuinta. 

Plantele de apartament nu sunt doar accesorii decorative, ci si aliati valorosi in purificarea aerului si reducerea stresului acumulat de-a lungul zilei. 

Cu ce plante iti poti decora apartamentul, pentru a te bucura de o multime de beneficii?

Aloe Vera – planta minune pentru piele si sistemul respirator

Aloe Vera este o planta suculenta cunoscuta pentru proprietatile sale medicinale. Gelul din frunzele acestei plante este bogat in substante benefice pentru piele si poate fi utilizat pentru a trata diverse afectiuni cutanate, cum ar fi arsurile solare sau iritatiile. Pe langa beneficiile pentru piele, Aloe Vera contribuie si la purificarea aerului, eliminand toxinele si imbunatatind calitatea aerului din locuinta. Plaseaza o Aloe Vera in dormitor pentru a beneficia de efectele sale relaxante si de calitatea superioara a aerului in timpul somnului.

Ficus – un filtru natural pentru aer

Ficusul este o planta populara, apreciata pentru frunzisul sau luxuriant si usurinta cu care se intretine. Pe langa aspectul estetic placut, ficusul are si proprietati de purificare a aerului. Aceasta planta absoarbe substantele chimice nocive si poluantii din aer, contribuind astfel la crearea unui mediu mai sanatos in casa. Alege un ficus si pozitioneaza-l in spatiile in care petreci cel mai mult timp, cum ar fi livingul sau biroul!

Lacramioara – imbunatateste calitatea somnului si reducerea stresului

Lacramioara este o planta mica, dar cu efecte benefice remarcabile asupra starii de sanatate. Aceasta emite un parfum delicat si placut, cunoscut pentru proprietatile sale relaxante. O lacramioara pusa in dormitor va genera doua avantaje majore: calitatea somnului se va imbunatati, iar stresul si anxietatea se vor diminua treptat. Aceasta planta este ideala pentru cei care se confrunta cu probleme cu somnul. 

Crinul de apartament – imbunatateste calitatea aerului si stimuleaza concentrarea

Crinul de apartament este o planta eleganta si parfumata, care poate aduce un plus de prospetime si eleganta oricarei incaperi. Pe langa aspectul sau placut, crinul de apartament are si capacitati de purificare a aerului, eliminand substantele chimice toxice si creand un mediu mai sanatos. De asemenea, acesta are si un efect stimulant asupra concentrarii si productivitatii, fiind potrivit in special pentru amplasarea in birou sau in spatiile de lucru. 

Exista o multime de alte plante pe care le poti folosi atat pentru beneficii estetice, cat si pentru imbunatatirea calitatii aerului. Alegerea unor plante colorate si interesante este una dintre cele mai interesante modalitati prin care iti poti personaliza apartamentul, transformandu-l intr-un spatiu sanatos si confortabil. 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului.

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat.

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.
Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%.
La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

Metalurgiei Park Residence © 2024.