Prezentare

Constructia noului proiect Galaxy Residence Metalurgiei Park va incepe in primavara anului 2016, imediat ce vremea o sa permita inceperea lucrarilor de fundare a celor 5 blocuri de locuinte colective, insotite de spatii pentru birouri si spatii comerciale, parcari supraterane si subterane, dar si de numeroase spatii verzi si locuri de joaca modern amenajate si echipate corespunzator.

Facilitati

Asset 15

Suprafata teren​

11.000 mp
Asset 25

Regim inaltime​

P+5
Asset 35

Preturi de la

34.000 euro + TVA
Asset 55

Data predare​

AUGUST 2018
Asset 215

Numar de blocuri​

5
Asset 225

Numar de apartamente​

286
Asset 235

Numar de parcari​

286
Asset 245

Tip apartamente​

Garsoniere simple, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3 camere

Descriere proiect

In total, proiectul este compus din 286 unitati locative diverse (garsoniere, apartamente cu doua si trei camere), un numar redus de spatii pentru birouri si spatii comerciale care se vor regasi doar la parterul primelor blocuri ce sunt dispuse pe Str. Drumul Binelui.

Intreaga investitie sa va face in cadrul celui mai mare proiect imobiliar din Romania “Metalurgiei Park Residence” si are ca scop edificarea a 5 blocuri de locuinte colective mixte concepute sa intampine cerintele unei familii moderne in termeni de spatiu, functionalitate, securitate si calitate foarte buna a vietii, integrand cele mai moderne materiale si echipamente.

Bazandu-se pe o ampla experienta ca si constructori si dezvoltatori, proprietarii brand-ului Galaxy Residence ne asigura ca impreuna cu echipele lor de arhitecti, designeri si ingineri au reusit sa conceapa unul dintre cele mai echilibrate si functionale proiecte imobiliare din portofoliul lor de pana acum, proiect ce va incanta deopotriva si va multumi clientul final care se afla in cautarea unei locuinte noi la standarde de calitate excelente.

Cand spunem calitate, ne referim nu doar la aspectul tehnic, ci si la aspectul profitabilitatii unei potentiale investitii intr-un ansamblu rezidential nou. Majoritatea proiectelor Galaxy Residence sunt situate in zone extrem de interesante si solicitate atat pentru achizitie in scopul uzului personal, cat si in scopul inchirierii ulterioare.

Garsonierele si apartamentele pe care le propune noul proiect Galaxy Residence Metalurgiei Park sunt proiectate intr-un mod inovator in care spatiile sunt complet decomandate, iar lumina naturala inunda incaperile oferind astfel fiecarui imobil caldura necesara, dar si intimitatea unui camin adevarat.

Apartamente complet finisate

Dezvoltatorii complexului Galaxy Residence ofera posibilitatea personalizarii apartamentului dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul si usile interioare, daca rezervarea imobilului se face din timp.

Materialele si echipamentele folosite in amenajarea apartametelor sunt din cele mai diverse si provin majoritatea lor din import, tamplaria PVC Rehau 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri si low e, insotite de glafuri interioare si exterioare, usile interioare sunt achizitionate de la Bella Casa si vin in diferite nuante si modele, gresia, faianta si parchetul sunt import Spania, respectiv Germania, centrale de apartament Immergas si calorifere de otel, obiecte sanitare moderne Cersanit Romstal, usa intrare antiefractie cu multiple sisteme de siguranta, inchiderile balcoanelor la semi-inaltime sunt executate cu inox si sticla.

 • Finisaje premium;
 • Pereţi interiori finisati cu glet vopsea lavabila;
 • Zidarie din caramida;
 • Parchet laminat de 8 mm (Germania);
 • Tamplaria exterioara din profile de PVC Rehau cu bariera termica (5 camere). Ferestrele au ochiuri fixe sau mobile cu deschidere interioara batanta;
 • Usi interioare BELLA CASA;
 • Usa metalica la intrare cu incuietoare multipunct;
 • Gresie si faianta import Spania;
 • Obiecte sanitare Cersanit;
 • Incalzire cu centrala proprie, contorizare individuala;
 • Instalatie de interfon pentru fiecare apartament;
 • Blocurile sunt dotate cu ascensoare de 6 persoane;
 • Zone verzi si spatii de joaca; 
 • Parcarea delimitata si iluminata; 
 • Porti auto si pietonale; 
 • Curte interioara, spatii de depozitare gunoi.

Galerie foto

Contact

Lasa-ne datele tale si te vom contacta imediat

  Call Center 0729 572 570
  Sectorul 4

  Cel mai modernizat sector din Capitala

  In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.