Prezentare

Investitia dezvoltatorilor conceptului Joy Residence Metalurgiei Park va cuprinde initial un numar de 5 blocuri de locuinte colective, spatii comerciale si birouri, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, parcari supraterane si subterane pentru rezidentii complexului, dar si pentru vizitatorii acestora.

Facilitati

Asset 15

Suprafata teren​

11.000 mp
Asset 25

Regim inaltime​

P+5E
Asset 35

Preturi de la

25.500 euro + TVA
Asset 55

Data predare​

Decembrie 2016
Asset 215

Numar de blocuri​

5
Asset 225

Numar de apartamente​

290
Asset 235

Numar de parcari​

290
Asset 245

Tip apartamente​

Garsoniere simple, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3 camere

Descriere proiect

Constructia noului proiect rezidential va demara la inceputul anului 2016 prin edificarea primelor blocuri de locuinte, declara dezvoltatorii conceptului Joy Residence care se alatura astfel celui mai mare proiect rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence.

Noul proiect imobiliar pastreaza punctele forte care au consacrat brand-ul Joy Residence si readuce spatiile generoase ale locuintelor, mentine finisajele premium folosite pana acum si ofera aceeasi atentie sporita detaliilor astfel incat viitorii rezidenti sa poata beneficia pe deplin de toate acestea.

Fiecare apartament este conceput pentru viata de familie, sustin arhitectii proiectului care au gandit si pus in detaliu cele mai inteligente compartimentari in care lumina naturala patrunde cu usurinta, invadand spatiile fiecarei locuinte pentru ca tu sa te poti bucura impreuna cu cei dragi de un adevarat camin spatios si confortabil.

Apartamente complet finisate

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme si placa de tip dala groasa din beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in 2013. Fundarea se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat cu beton de clasa superioara. Sistemul de dala groasa la nivelul placilor a fost folosit pe de o parte pentru a crea spatii mai ample intre diafragme si pe de alta parte pentru a permite un ritm alert de dezvoltare a imobilului.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 25 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice tip POROTHERM de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm grosime, astfel se va realiza o atenuare a zgomotului suficienta intre camerele aceluiasi apartament.

 • Tamplarie PVC Gealan – 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, insotita de glafuri interioare /exterioare;
 • Usi interior Porta Doors diferite nuante si modele;
 • Centrala de apartament Immergas Star;
 • Parchet laminat dublu click import Austria, gresie si faianta import Spania/Italia;
 • Obiecte sanitare moderne in bai Cersanit Romstal;
 • Usa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranta;
 • Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari cu granit si balustrade de inox;
 • Videointerfon montat individual;

Galerie foto

Contact

Lasa-ne datele tale si te vom contacta imediat

  Call Center 0729 572 570
  Sectorul 4

  Cel mai modernizat sector din Capitala

  In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.