Prezentare

Monaco Residence Metalurgiei Park este unul dintre proiectele prezente in cadrul celui mai mare proiect imobiliar din Romania care se afla in construcutie in zona Metalurgiei, sector 4 Bucuresti - un mega cartier rezidential care va genera la final un numar total de 10,000 unitati locative mixte, spatii de birouri, spatii comerciale si facilitati diverse.

Facilitati

Asset 15

Suprafata teren​

2500 mp
Asset 25

Regim inaltime​

S+P+5 etaje
Asset 35

Preturi de la

36.500 euro + TVA
Asset 55

Data predare​

DECEMBRIE 2018
Asset 215

Numar de blocuri​

1
Asset 225

Numar de apartamente​

48
Asset 235

Numar de parcari​

48
Asset 245

Tip apartamente​

Garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3 camere

Descriere proiect

Cele doua imobile ale noului proiect Monaco Residence dispun de o arhitectura moderna, cu accente calme si tonuri de culori alese cu grija pentru a oferi o atmosfera calda viitorilor locatari.

Ansamblul Monaco Residence Metalurgiei Park beneficiaza de spatii verzi amenajate, locuri de parcare subterane si supraterane, atat pentru rezidenti cat si pentru vizitatorii acestora.

Dezvoltatorul acestui concept imobiliar sustine ca buna functionalitate a intregului ansamblu rezidential se va remarca inca din primele momente, prin detalii cum ar fi:

– amenajare urbana moderna a intregului ansamblu cu alei pavate si iluminate nocturn, spatii verzi amenajate, parcari delimitate.

– dotarea cu lifturi silentioase, in ciuda regimului de inaltime redus, pentru confortul rezidentilor;

– atentie sporita pentru partile comune interioare precum casa scarii si intrarile in imobile, dotate cu interfon;

Locuintele din cadrul proiectului Monaco Metalurgiei Residence se predau complet finisate si dotate cu cele mai noi si mai moderne echipamente si dispun de contorizari individuale.

Apartamente complet finisate

Apartamentele dispun de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara si se predau complet finisate si echipate clientului final care poate decide pe parcursul tranzactiei cum sa-si personalizeze apartamentul achizitionat dupa propriul gust:

 • Canalizare si apa curenta Apa Nova
 • Gaze GDF Suez
 • Electricitate ENEL
 • Contorizare individuala
 • Internet/TV
 • Gresie, faianta import Spania
 • Tamplarie PVC Rehau 5 camere/4 anotimpuri Low-E
 • Intrerupatoare/prize modulare
 • Centrala termica 24 KW Immergas

Galerie foto

Contact

Lasa-ne datele tale si te vom contacta imediat

  Call Center 0729 572 570
  Sectorul 4

  Cel mai modernizat sector din Capitala

  In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.