Prezentare

NEXT Residence Metalurgiei Park este unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare aflate in constructie in cadrul primului park rezidential din Romania.

Facilitati

Asset 15

Suprafata teren​

2600 mp
Asset 25

Regim inaltime​

D+P+5 E
Asset 35

Preturi de la

50.700 euro + TVA
Asset 55

Data predare​

IANUARIE 2019
Asset 215

Numar de blocuri​

1
Asset 225

Numar de apartamente​

62
Asset 235

Numar de parcari​

62
Asset 245

Tip apartamente​

Apartamente cu 2 camere; Apartamente cu 3 camere

Descriere proiect

Amplasat la cateva sute de metri fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, pe strada Drumul Jilavei ansamblul rezidential dispune de o suprafata de 2600 mp teren, un regim de inaltime D+P+5 Etaje si are in componenta 62 unitati locative diverse care sunt impartite in: apartamente cu 2 camere spatioase, cu suprafate utile cuprinse intre 59.60 mp si 64.50 mp si apartamente cu 3 camere cu suprafete utile cuprinse intre: 80.30 mp si 86.30 mp.

SIGURANTA! Imobilul este construit cu riguriozitate in conformitate cu noile cerinte din domeniul constructiilor civile aflate in vigoare, pe cadre si grinzi de beton armat, iar pentru inchiderile peretilor exteriori si pentru compartimentarea interioara a apartamentelor proiectantii au decis sa opteze pentru caramizile Porotherm din ratiuni de confort si siguranta.

Proiectul dispune de bransare completa la utilitatile Capitalei:

– canalizarea si apa curenta Apa Nova, gaze GDF Suez, electricitate Enel, televiziune prin cablu, internet, telefonie, contorizari individuale.

Finisajele si echipamentele folosite in amenajare provin de la firme renumite:

– gresie si faianta import Spania/Italia/Grecia, tamplarie PVC cu geam termopan 5 camere 4 anotimpuri Low-e, glafuri interior PVC/exterior aluminium, centrala termica Ariston, calorifere din otel – import, usi de calitate, parchet laminat dublu-click import, obiecte sanitare moderne, usa intrare metalica antiefractie, vopsea lavabila de interior, lift silentios, interfon individual.

Dezvoltatorul proiectului NEXT Residence Metalurgiei ofera posibilitatea de a interveni asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales, personalizandu-l dupa propriul tau gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul si usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Apartamente complet finisate

CASA TA, ASA CUM AI VISAT! Acum poti locui intr-un apartament nou, spatios, atent finisat, compartimentat excelent, amplasat intr-un imobil nou in care sa te retragi dupa o zi agitata. NEXT RESIDENCE METALURGIEI este la mai putin de 700 metri fata de statia de metrou Aparatorii Patriei si la mai putin de 300 de metri fata de mijloacele de transport in comun, ceea ce-ti va permite sa ajungi intr-un timp foarte scurt in orice parte a orasului. Locatia aleasa de dezvoltatorii acestui nou proiect rezidential este una care permite accesul rapid catre toate punctele de interes major, cum sunt centrele si galeriile comerciale (Mega Image, Metro, Auchan, Grand Arena Mall), unitatile de invatamant si spitalicesti, pietele si magazine comerciale aflate in imediata apropiere.

Galerie foto

Contact

Lasa-ne datele tale si te vom contacta imediat

    Call Center 0729 572 570
    Sectorul 4

    Cel mai modernizat sector din Capitala

    In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.