Prezentare

Galaxy Park Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

Facilitati

Asset 15

Suprafata teren​

15.000 mp
Asset 25

Regim inaltime​

S+P+11E
Asset 35

Preturi de la

84.300 euro + TVA
Asset 55

Data predare​

Septembrie 2024
Asset 215

Numar de blocuri​

4
Asset 225

Numar de apartamente​

477
Asset 235

Numar de parcari​

499
Asset 245

Tip apartamente​

Studio, Apartamente de 2-3 Camere

Descriere proiect

Noul proiect imobiliar ofera apartamente exclusiviste cu vederi uimitoare, magazine, galerie comerciale si o multime de optiuni pentru petrecerea timpului liber datorita pozitionarii sale excelente in raport cu punctele de interes major aflate in zona, cum este cazul noului Parc Tudor Arghezi aflat la doar 1 minut distanta sau a galeriilor comerciale de mari dimensiuni, de exemplu: Grand Arena Mall aflata la 5 minute distanta de proiect.

Galaxy Park simbolizeaza cu adevarat viitorul locuintelor din Romania fiind un proiect pre-certificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania RoGBC si declarat de care URBANIS, Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania drept Proiectul Imobiliar al anului 2023.

Designul cladirilor, un mare plus al noului proiect imobiliar

Atat pozitionarea celor 4 blocuri, cat si designul lor faciliteaza expunerea incaperilor la lumina naturala si ofera o doza maxima de confort.

Fiecare apartament este optimizat in asa fel incat sa ofere cat mai mult spatiu si sa asigure intimitate si libertate.

Designul exterior este simplu, cu accente liniare si cu o multime de note moderne, in timp ce designul interior este bazat pe finisaje de cea mai buna calitate, achizitionate de la marci prestigioase din domeniu.

Cei care aleg un apartament in Galaxy Park Residence se vor bucura de o multime de optiuni de design si facilitati rezidentiale:

 • spatii de depozitare la interior;
 • balcoane de tip terasa cu suprafete de pana la 30 mp;
 • balcoane cu balustrade mixte, care combina structura metalica cu sticla securizata si zidaria;
 • curti proprii pentru apartamentele construite la parter;
 • un spatiu verde dedicat recrearii si destinat exclusiv utilizarii de catre locatarii ansamblului rezidential care va fi amenajat in interiorul acestuia;
 • fatade mixte compuse din: fatade conventionale, fatade ventilate placate cu Alucobond si placi ornamentale de fibrociment;
 • doua lifturi moderne si silentioase;
 • adaposturi ALA in subsol.

Fiecare detaliu este gandit pentru confort

De la structura de rezistenta, pana la inchiderea peretilor, instalatii si finisaje, toate detaliile sunt gandite pentru confort.

Atat inchiderile peretilor exteriori, cat si inchiderile peretilor interiori sunt executate cu caramizi tip BCA Soceram, cu proprietati fonoabsorbante.

Fiecare bloc va dispune de o centrala proprie, amplasata pe terasa sau la ultimul etaj, iar unitatile locative vor beneficia de sisteme moderne de control si consum al caldurii si apei calde menajere, denumite MTH. (MTH este acronimul de la Module Termo-Hidraulice si reprezinta dispozitive usor de folosit si de intretinut, care asigura un randament energetic inalt. Prepararea apei calde menajere se face instantaneu, in imediata apropiere a punctului de utilizare, ceea ce elimina nevoia unor vase de acumulare de dimensiuni mari si a unor circuite complicate de recirculare)

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se numara si urmatoarele:

 • incalzire in pardoseala;
 • tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie si cu glafuri interioare/exterioare;
 • finisaje achizitionate de la Avalon Romania Building Industry, in functie de dorinta fiecarui client in parte. Se poate opta pentru finisaje de cea mai buna calitate din clasa premium sau pentru finisaje din gama ultra lux. Toate finisajele pot fi alese cu ajutorul departamentului de design din cadrul proiectului, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajare perfecta a fiecarui spatiu interior.

Structura de rezistenta solida, rezistenta la orice factor de mediu

Toate cele 4 blocuri din Galaxy Park Residence vor fi construite cu structura mixta din diafragme, placi si grinzi de beton armat. Desi vor avea un regim de inaltime de S+P+11E, acestea vor fi rezistente in fata cutremurelor si a altor pericole, respectand cu strictete normativul privind actiunile seismice emis in anul 2013.

Detaliile tehnice prin care sunt definite toate cele 4 cladiri sunt urmatoarele:

 • fundatie realizata cu radier general complex, construita din beton armat de clasa superioara;
 • inchiderile exterioare ale imobilelor vor fi realizate din caramida tip BCA Soceram cu o grosime de 25 cm, iar pentru peretii dintre apartamente se va utiliza caramida tip BCA Soceram cu o grosime de 30 cm;
 • anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm, pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • fatade ventilate, construite pe baza unui sistem complex de vata bazaltica, membrane si placari cu bond si fibrociment;
 • compartimentari interioare cu blocuri ceramice tip BCA Soceram de 10 cm, tencuite pe ambele parti. Tencuiala asigura o grosime de 15 cm, ceea ce inseamna o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor.

Strategia brandului Galaxy Residence este aceea de a crea spatii locative care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa le ofere tuturor rezidentilor un stil de viata modern.

Toate cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa si protejarea mediului inconjurator.

Printre beneficiile oferite prin certificarea Green Homes se enumera:

 • Ipoteca verde –  http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi Beneficiezi de dobanzi si comisioane mai avantajoase fata de creditele ipotecare standard. Acestea ofera dobanzi cu pana la 1% mai mici si termeni preferentiali celor care achizitioneaza o locuinta certificata GREEN Homes.
 • Optiuni diverse de parcare – Dispunem de locuri atat pentru autovehicule si motociclete, cat si pentru biciclete.
 • Proiectare cu gandul la reciclare – In etapa de proiectare, am inclus un sistem dedicat sortarii deseurilor. Categoria de deseuri reciclabile acopera hartia si cartonul, sticla, plasticul si metalele. In colaborare cu expertii de la RoGBC, oferim proprietarilor un manual de bune practici referitor la sortarea biodeseurilor si procesul de compostare, accentuand astfel importanta unui stil de viata sustenabil pentru rezidenti.
 • Eficienta apei in locuinte – Locuintele sunt echipate cu unitati sanitare care consuma mai putina apa, contribuind la economisirea resurselor de apa si la reducerea costurilor asociate cu consumul acesteia.
 • Monitorizare energetica – Oferim posibilitatea monitorizarii consumurilor dupa achizitionarea apartamentului.
 • Arii verziZonele verzi vor fi amenajate cu vegetatie usor de intretinut, contribuind astfel la crearea unui mediu placut, cu costuri reduse de intretinere.
 • Contributia spatiilor verzi – Spatiile verzi sunt un element central in obtinerea acestei certificari. Pentru a raspunde acestui criteriu, oferim rezidentilor zone dedicata gradinaritului, locuri de joaca pentru copii, precum si acces la Parcul Tudor Arghezi – toate ideale pentru petrecerea timpului liber si relaxare in aer liber.
 • Constructie durabila si siguranta sporita – folosim materiale de durata, cu un grad ridicat de izolatie si fatade ventilate placate cu Alucobond si placi ornamentale de fibrociment, asigurand astfel o durata mai mare de viata a cladirii.

De asemenea, incurajam un stil de viata sustenabil prin:

 • Facilitati pentru transportul ecologic – Acces facil la mijloace de transport in comun si solutii pentru incurajarea transportului alternaiv precum spatii pentru biciclete si incarcatoare masini electrice.
 • Management inteligent al deseurilor – incurajam sortarea si reciclarea deseurilor, oferind ghiduri de bune practici pentru compostare si stil de viata sustenabil.
 • Confort – imbunatatit prin reducerea zgomotului si a poluarii, si crearea unui mediu sanatos. Se promoveaza calitatea aerului in interior prin solutii tehnologice, ventilare naturala si alegerea unor vopsele si materiale non-toxice.

Galaxy Park nu reprezinta doar o alegere de locuinta, ci un angajament fata de un viitor mai verde, mai curat si mai sustenabil. Invitam pe toti cei care isi doresc nu doar un acasa confortabil, ci si un partener in demersul de a trai in armonie cu natura, sa descopere oportunitatile si beneficiile pe care le ofera acest ansamblu rezidential modern. Alatura-te noua in aceasta calatorie catre un viitor mai luminos si sustenabil! 

BREEAM, o noua certificare importanta pentru Galaxy Park Residence care redefineste stilul de viata urban

Sistemele internationale pentru certificare voluntara sunt instrumente de masurare si imbunatatire a standardelor de performanta a unei cladiri, grup de cladiri sau comunitati, care includ toate etapele duratei de viata a acestora.

La nivel global au fost dezvoltate peste 20 de sisteme de rating, dintre care mentionam  BREEAM (Building Research Establishments Environmental Assessment Method) – UK; CASBEE (Comprehensive Assessment System for Building Environmental Efficiency) – Japonia; Green Star – Australia; DGNB – Germania, LEED – SUA; LBC (Living Building Challenge) – Canada; OPL – UK, alaturi de cateva personalizari  BREEAM Canada, LEED Canada, Green Star NZ, LEED India, etc.

BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) reprezinta o metoda de evaluare a performantei ecologice a cladirilor. Aceasta metoda a fost elaborata in UK de catre Building Research Establishment (BRE).

BREEAM este cea mai utilizata metoda, folosita in prezent, de evaluare a impactului cladirilor asupra mediului.

BREEAM reprezinta un standard pentru proiectare durabila si a devenit instrumentul principal de evaluare a performantei ecologice a unei cladiri.

BREEM este aplicabil atat pentru cladirile existente cat si pentru cele noi.

Beneficiile certificari BREEAM:

 • Recunoastere pe piata pentru cladirile cu impact redus asupra mediului;
 • Siguranta ca cele mai bune solutii de mediu sunt incorporate in cladirile certificate;
 • Inspiratie pentru gasirea unor solutii inovative care minimizeaza impactul asupra mediului;
 • Standarde mai inalte decat cele impuse de legislatia aplicabila;
 • Un instrument de reducere a costurilor de operare si de imbunatatire a mediului de lucru;
 • Un standard ce demonstreaza orientarea catre obiective de mediu corporative si organizationale.

Pentru mai multe detalii si informatii accesati: http://www.breeam.org/

Standardele BREEAM cuprind :

Sanatate si Bunastare

 • Performanta acustica
 • Hazarduri naturale

Transport

 • Accesibilitatea la tranportul public
 • Apropierea de facilitati

Folosinta terenurilor si ecologie

 • Selectarea amplasamentului
 • Valoarea ecologica a amplasamentului
 • Cresterea ecologiei amplasamentului
 • Impactul pe termen lung asupra biodiversitatii

Poluare

 • Scurgerea apei de suprafata
 • Atenuarea zgomotului

Deseuri

 • Managementul deseurilor de constructie

Noul Galaxy Park Residence –  Bucuresti, Sector 4

Un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

Zona in care este amplasat acest proiect se remarca prin numeroase facilitati de care se pot bucura toti locatarii:

 • numeroase investitii private in magazine, restaurante si diverse alte locatii ce ofera servicii de cea mai buna calitate;
 • investitii publice in infrastructura rutiera, in parcuri si in unitati de invatamant;
 • acces rapid catre centrul Bucurestiului.

Foarte aproape de parcul Tudor Arghezi, la doar 1 minut distanta, de galerii comerciale de mari dimensiuni sau de Grand Arena Mall, proiectul ofera unele dintre cele mai atractive apartamente din Bucuresti, atat in ceea ce priveste viata de zi cu zi, cat si in ceea ce priveste costurile.

Noul Galaxy Park Residence, un proiect imobiliar al viitorului

Intr-o era in care sustenabilitatea si responsabilitatea fata de mediu devin tot mai importante, alegerea unei locuinte care imbratiseaza aceste valori este esentiala. Ansamblul rezidential Galaxy Park Residence nu este doar un spatiu de locuit, ci un exemplu de viziune moderna pentru viitor, avand in vedere impactul si relatia pe care o avem cu natura si mediul inconjurator.

In Romania orice constructie care aspira la privilegiul de fi numita Cladire Verde, trebuie certificata de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline in acest sens. RoGBC este o organizatie non-profit care promoveaza practicile de constructie durabila si sustenabilitatea in sectorul imobiliar din Romania.

Procesul de certificare implica o serie de etape esentiale: simulatii energetice, analize de sol pentru determinarea riscului de contaminare cu radon si evaluarea ciclului de viata (LCA) a materialelor utilizate, in scopul minimizarii impactului lor asupra mediului.

Procesul de constructie protejeaza mediul inconjurator, si locuitorii sunt educati sa-si utilizeze casa intr-o maniera eco-friendly.

Designul sustenabil presupune un efort mare in faza de planificare si necesita o abordare integrata cu o echipa multidisciplinara.

Echipa noastra participa, de asemenea, la cursuri organizate de specialistii RoGBC, pentru a intelege mai bine impactul materialelor asupra mediului si pentru a identifica cele mai bune practici in reducerea poluarii pe santier.

Amplasament excelent, cu multiple facilitati de transport

Noul proiect imobiliar este amplasat pe Str. Drumul Binelui, Nr. 63-65, Bucuresti, Sector 4, in cadrul primului parc rezidential din Romania: Metalurgiei Park Residence.

Accesul catre ansamblul rezidential este posibil prin trei cai separate: prin Bulevardul Metalurgiei, Strada Drumul Binelui sau prin zona comerciala invecinata.

Amplasarea excelenta a proiectului ofera acces facil pe jos catre cele mai importante puncte de interes ale zonei:

 • 10 m pana la galeria comerciala proprie;
 • 30 m pana la statia STB;
 • 50 m pana la Kaufland si Lidl;
 • 200 m pana la parcul Tudor Arghezi;
 • 200 m pana la restaurantul South Burger;
 • 400 m pana la Metro, Auchan si Jumbo;
 • 500 de m pana la Grand Arena Mall sau pana la Carrefour, Hornbach, Selgros si Mc. Donalds;
 • 500 de m pana la gradinita “Insir-te Margarite”;
 • 1 km pana la Premium Wellness Institute.

De asemenea, locatarii Galaxy Park Residence pot ajunge in cel mai scurt timp in centrul Bucurestiului, beneficiind de o multime de proiecte de infrastructura si mijloace de transport in comun:

 1. Iesire rapida catre Soseaua Berceni- Aparatorii Patriei;
 2. Iesire rapida catre Bulevardul Metalurgiei – Piata Sudului;
 3. Acces rapid catre Soseaua de Centura;
 4. Statii STB chiar in fata ansamblului;
 5. Statii de metrou in imediata apropiere.

Facilitati care unesc Metalurgiei Park de centrul Bucurestiului:

Exista numeroase proiecte de infrastructura care au fost dezvoltate in zona de sud a Bucurestiului, imbunatatind mobilitatea locuitorilor din zona:

 1. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului. Acesta leaga Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia, oferind acces rapid catre Soseaua Mihai Bravu pe podul de la Calea Vacaresti;
 2. Bulevarde largite cu 2 benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica;
 3. Proiecte de dezvoltare a unor pasaje rutiere in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei, care urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Datorita tuturor acestor proiecte de infrastructura, timpul petrecut in masina pana la Piata Victoriei este de doar 15 minute.

Galerie foto

Galaxy Residence Metalurgiei Park Bloc C.2

Apartamente 2 camere si 3 camere decomandate

Tip Nr. camere Etaj SU + balcon Pret Nr. unitati Schita
TIP 1 2 Camere 1 56,91 mp + 2,13 mp balcon + 9,86 mp balcon = 68,90 mp 96.200 Euro + TVA 1 Schita TIP 1
TIP 2 2 Camere 1 53,10 mp + 2,30 mp balcon + 3,19 mp balcon = 58,59 mp 85.200 Euro + TVA 1 Schita TIP 2
TIP 3 3 Camere 1 74,38 mp + 11,48 mp balcon = 85,86 mp 600.000 Lei + TVA 1 Schita TIP 3
TIP 4 2 Camere 1 63,54 mp + 9,45 mp balcon = 72,99 mp 104.800 Euro + TVA 1 Schita TIP 4
TIP 5 2 Camere 1 52,61 mp + 2,93 mp balcon + 2,33 mp balcon = 57,87 mp 84.300 Euro + TVA 1 Schita TIP 5
TIP 6 3 Camere 1 78,29 mp + 6,20 mp balcon + 11,56 mp balcon = 96,05 mp 600.000 Lei + TVA 1 Schita TIP 6
TIP 7 3 Camere 1 72,74 mp + 5,74 mp balcon + 2,30 mp balcon = 80,51 mp 600.000 Lei + TVA 1 Schita TIP 7
TIP 8 2 Camere 1 52,36 mp + 5,20 mp balcon + 10,12 mp balcon = 67,68 mp 91.400 Euro + TVA 1 Schita TIP 8
TIP 9 3 Camere 1 75,54 mp + 3,65 mp balcon + 8,43 mp balcon + 17,91 mp balcon = 105,53 mp 125.000 Euro + TVA 1 Schita TIP 9
TIP 10 3 Camere 1 77,64 mp + 2,66 mp balcon + 2,53 mp balcon + 9,31 mp balcon = 92,14 mp 600.000 Lei + TVA 1 Schita TIP 10
TIP 11 2 Camere ET 2-11 57,76 mp + 20,07 mp balcon = 77,83 mp 103.300 Euro + TVA 10 Schita TIP 11
TIP 12 2 Camere ET 2-11 54,35 mp + 9,32 mp balcon = 63,67 mp 90.000 Euro + TVA 10 Schita TIP 12
TIP 13 3 Camere ET 2-11 75,71 mp + 11,69 mp balcon = 87,40 mp 600.000 Lei + TVA 10 Schita TIP 13
TIP 14 2 Camere ET 2-11 64,77 mp + 10,41 mp balcon + 5,37 mp balcon = 80,55 mp 110.500 Euro + TVA 10 Schita TIP 14
TIP 15 2 Camere ET 2-11 54,30 mp + 10,52 mp balcon = 64,82 mp 90.500 Euro + TVA 10 Schita TIP 15
TIP 16 3 Camere ET 2-11 78,91 mp + 14,92 mp balcon + 17,38 mp balcon = 111,21 mp 130.000 Euro + TVA 10 Schita TIP 16
TIP 17 3 Camere ET 2-11 74,33 mp + 9,37 mp balcon + 2,51 mp balcon + 5,63 mp balcon = 91,84 mp 600.000 Lei + TVA 10 Schita TIP 17
TIP 18 2 Camere ET 2-11 53,59 mp + 12,69 mp balcon + 10,43 mp balcon = 76,71 mp 99.000 Euro + TVA 10 Schita TIP 18
TIP 19 3 Camere ET 2-3 75,75 mp + 3,80 mp balcon + 8,86 mp balcon + 16,73 mp balcon = 105,14 mp 125.000 Euro + TVA 2 Schita TIP 19
TIP 20 3 Camere ET 4-7 75,90 mp + 3,80 mp balcon + 8,86 mp balcon + 18,25 mp balcon = 106,81 mp 125.000 Euro + TVA 4 Schita TIP 20
TIP 21 3 Camere ET 8-11 76,26 mp + 3,80 mp balcon + 8,90 mp balcon + 18,36 mp balcon = 107,32 mp 125.000 Euro + TVA 4 Schita TIP 21
TIP 22 3 Camere ET 2-11 79,30 mp + 2,37 mp balcon + 2,73 mp balcon + 11,30 mp balcon = 95,70 mp 600.000 Lei + TVA 10 Schita TIP 22

Galaxy Residence Metalurgiei Park Bloc C.1

Apartamente tip studio, Apartamente de 2-3 camere decomandate

Tip Nr. camere Etaj SU + balcon Pret Nr. unitati Schita
TIP 1 2 Camere Et. 1 51,06 mp + 3,32 mp balcon + 2,45 mp balcon= 56,83 mp In Curand 1 Schita TIP 1
TIP 2 Apartament tip Studio Et. 1 48,91 mp + 3,56 mp balcon + 10,60 mp balcon = 63,07 mp In Curand 1 Schita TIP 2
TIP 3 2 Camere Et. 1 55,35 mp + 3,33 mp balcon + 1,88 mp balcon = 60,56 mp In Curand 1 Schita TIP 3
TIP 4 3 Camere Et. 1 86,30 mp + 9,65 mp balcon + 2,90 mp balcon = 98,85 mp In Curand 1 Schita TIP 4
TIP 5 Apartament tip Studio Et. 1 47,82 mp + 10,53 mp balcon + 4,19 mp balcon = 62,54 mp In Curand 1 Schita TIP 5
TIP 6 2 Camere Et. 1 55,29 mp + 2,99 mp balcon + 2,11 mp balcon = 60,39 mp In Curand 1 Schita TIP 6
TIP 7 2 Camere Et. 1 53,92 mp + 6,39 mp balcon = 60,31 mp In Curand 1 Schita TIP 7
TIP 8 2 Camere Et. 1 60,14 mp + 2,66 mp balcon = 62,80 mp In Curand 1 Schita TIP 8
TIP 9 Apartament tip Studio Et. 1 46,70 mp + 8,91 mp balcon = 55,61 mp In Curand 1 Schita TIP 9
TIP 10 2 Camere tip Studio Et. 1 58,95 mp + 3,55 mp balcon + 9,30 mp balcon = 71,80 mp In Curand 1 Schita TIP 10
TIP 11 2 Camere Et. 1 61,30 mp + 13,70 mp balcon = 75,00 mp In Curand 1 Schita TIP 11
TIP 12 2 Camere Et. 2-11 52,58 mp + 13,35 mp balcon = 65,93 mp In Curand 1 Schita TIP 12
TIP 13 2 Camere tip Studio Et. 2-11 50,12 mp + 4,14 mp balcon + 15,09 mp balcon = 69,35 mp In Curand 10 Schita TIP 13
TIP 14 2 Camere Et. 2-11 55,63 mp + 10,29 mp balcon = 65,92 mp In Curand 10 Schita TIP 14
TIP 15 3 Camere Et. 2-5 86,82 mp + 13,93 mp balcon + 7,35 mp balcon = 108,10 mp In Curand 10 Schita TIP 15
TIP 16 3 Camere Et. 6-11 88,11 mp + 14,00 mp balcon + 7,35 mp balcon = 109,46 mp In Curand 4 Schita TIP 16
TIP 17 Apartament tip Studio Et. 2-5 48,23 mp + 14,24 mp balcon + 4,36 mp balcon = 66,83 mp In Curand 6 Schita TIP 17
TIP 18 Apartament tip Studio Et. 6-11 49,00 mp + 14,86 mp balcon + 4,36 mp balcon = 68,22 mp In Curand 4 Schita TIP 18
TIP 19 2 Camere Et. 2-5 55,91 mp + 9,90 mp balcon = 65,81 mp In Curand 6 Schita TIP 19
TIP 20 2 Camere Et. 6-11 57,18 mp + 9,90 mp balcon = 67,08 mp In Curand 4 Schita TIP 20
TIP 21 2 Camere Et. 2-5 54,76 mp + 9,98 mp balcon = 64,74 mp In Curand 6 Schita TIP 21
TIP 22 2 Camere Et. 6-11 55,98 mp + 10,30 mp balcon = 66,28 mp In Curand 4 Schita TIP 22
TIP 23 2 Camere Et. 2-4 60,14 mp + 17,48 mp balcon = 77,62 mp In Curand 6 Schita TIP 23
TIP 24 2 Camere Et. 5-11 62,24 mp + 12,04 mp balcon = 74,28 mp In Curand 3 Schita TIP 24
TIP 25 Apartament tip Studio Et. 2-4 46,69 mp + 3,55 mp balcon + 4,34 mp balcon = 54,58 mp In Curand 37 Schita TIP 25
TIP 26 Apartament tip Studio Et. 5 47,69 mp + 3,55 mp balcon + 4,34 mp balcon = 55,58 mp In Curand 1 Schita TIP 26
TIP 27 Apartament tip Studio Et. 6-11 48,86 mp + 3,55 mp balcon + 4,34 mp balcon = 56,75 mp In Curand 6 Schita TIP 27
TIP 28 Apartament tip Studio Et. 2-5 59,12 mp + 9,21 mp balcon + 13,94 mp balcon = 82,27 mp In Curand 4 Schita TIP 28
TIP 29 Apartament tip Studio Et. 6-11 59,21 mp + 9,06 mp balcon + 15,21 mp balcon = 83,48 mp In Curand 6 Schita TIP 29
TIP 30 2 Camere Et. 2-11 61,30 mp + 19,09 mp balcon + 8,27 mp balcon = 88,66 mp In Curand 10 Schita TIP 30

Locatie

In vecinatate

Lidl Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui, Kaufland Metalurgiei

Puncte de interes

Contact

Lasa-ne datele tale si te vom contacta imediat

  Call Center 0729 572 570
  Sectorul 4

  Cel mai modernizat sector din Capitala

  In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.