Prezentare

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul primului parc rezidential din Romania, si anume Primera Park Residence!

Facilitati

Asset 15

Suprafata teren​

2258 mp
Asset 25

Regim inaltime​

P+9E
Asset 35

Preturi de la

45.700 euro + TVA
Asset 55

Data predare​

August 2025
Asset 215

Numar de blocuri​

1
Asset 225

Numar de apartamente​

66
Asset 235

Numar de parcari​

70
Asset 245

Tip apartamente​

Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere, Ap. 3 Camere

Descriere proiect

Compania care dezvolta si administreaza brandul imobiliar Primera Residence, a inceput deja lucrarile de constructie a noului proiect rezidential la finalul anului 2023.

Astfel, odata cu inceperea constructiei noului proiect imobiliar au fost puse in vanzare si unitatile locative care il compun impreuna cu parcarile aferente acestora.

Conform dezvoltatorilor acestui brand, se vor pastra in linii mari aceleasi compartimentari excelente cu care am fost obisnuiti in celelate proiecte ale marcii Primera, gradul foarte bun de finisare interioara a unitatilor locative, precum si atentia la detalii acordata intregului complex si buna functionalitate de pana acum.

Preturile de referinta pentru apartamente sunt urmatoarele:

 • Pentru garsonierele decomandate, cu suprafete cuprinse intre 38 mp utili si 41 mp utili, preturile incep de la 45.700 Euro + TVA;
 • Pentru o garsonierele duble, cu suprafete cuprinse intre 51 mp utili si 57 mp utili, preturile incep de la 66.800 Euro + TVA;
 • Pentru apartamentele cu doua camere, cu suprafete cuprinse intre 54 mp utili si 76 mp utili, preturile incep de la 72.400 Euro + TVA;
 • Pentru apartamentele cu trei camere, cu o suprafata de 111 mp utili, preturile incep de la 119.700 Euro + TVA.

Proiectul Primera Park Residence este sustinut de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania si promovat de SudRezidential.ro!

www.adiru.ro

Primera Park Residence

Regimul de inaltime al imobilelor Primera Park Residence este P+9E, cu un total de aproximativ 66 de unitati locative diverse, de la garsoniere simple, la garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere, insotite de locuri de parcare si facilitati complementare necesare proiectului rezidential.

Imobilele din Primera Park Residence vor fi construite cu o structura mixta, din diafragme, placi si grinzi de beton armat, structura de rezistenta solida, rezistenta la orice factor de mediu.

Desi vor avea un regim de inaltime de P+9E, acestea vor fi rezistente in fata cutremurelor si a altor pericole, respectand cu strictete normativele privind actiunile seismice emise in anul 2013.

Detaliile tehnice care definesc cladirile Primera Residence sunt urmatoarele:

 • fundatie realizata cu radier general complex, construita din beton armat de clasa superioara;
 • inchiderile exterioare si intre apartamente ale imobilelor vor fi realizate din caramida tip BCA Ytong de 25 cm;
 • anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm, pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • compartimentari interioare cu blocuri ceramice tip BCA Ytong de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti. Tencuiala asigura o grosime de 15 cm, ceea ce inseamna o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor.

Fiecare detaliu este gandit pentru confort.

De la structura de rezistenta, pana la inchiderea peretilor, instalatii si finisaje, toate detaliile sunt gandite pentru confort.

Atat inchiderile peretilor exteriori, cat si inchiderile peretilor interiori sunt executate cu caramizi tip BCA Ytong, cu proprietati fonoabsorbante.

Fiecare bloc va dispune de o centrala proprie, amplasata la parterul imobilului, iar unitatile locative vor beneficia de sisteme moderne de control si consum al caldurii si apei calde menajere, denumite MTH. (MTH este acronimul de la Module Termo-Hidraulice si reprezinta dispozitive usor de folosit si de intretinut, care asigura un randament energetic inalt. Prepararea apei calde menajere se face instantaneu, in imediata apropiere a punctului de utilizare, ceea ce elimina nevoia unor vase de acumulare de dimensiuni mari si a unor circuite complicate de recirculare).

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se numara si urmatoarele:

 • Incalzire in pardoseala;
 • Tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie cu glafuri exterioare;
 • Finisaje achizitionate de la Avalon Romania Building Industry, in functie de dorinta fiecarui client in parte. Se poate opta pentru finisaje de cea mai buna calitate din clasa premium sau pentru finisaje din gama ultra lux;
 • Toate finisajele pot fi alese cu ajutorul departamentului de design din cadrul proiectului, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajare perfecta a fiecarui spatiu interior.

Strategia brandului Primera Park Residence este aceea de a crea spatii locative care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa ofere tuturor rezidentilor un stil de viata modern.

Toate cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa si protejarea mediului inconjurator.

Proiectul beneficiaza de o deschidere directa catre Strada Drumul Binelui, catre Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park, dar si de multiple cai de acces secundare.

Accesul catre statia de metrou Aparatorii Patriei este acum mult mai rapid si se poate face in doar cateva minute.

Dezvoltatorii proiectului anunta intentia de a aduce in faza a II-a o serie de imbunatatiri, mai ales pe segmentul partilor comune ale imobilelor, casei scarilor si intrarilor in imobile.

Noile apartamente vin insotite de locuri de parcare delimitate si amenajate separat, oferite spre vanzare la preturile de 5.000 Euro + TVA – Ioc de parcare  suprateran si 8.000 Euro + TVA – loc de parcare acoperit la parterul blocului tip garaj, fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Locuintele din cadrul proiectului Primera Park Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence este in prezent, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro.

Noile blocuri care se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+ 8 si maxim P+12 etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane, cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

In ceea ce priveste infrastructura, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, impreuna cu noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, faciliteaza accesul rapid catre centrul Capitalei si catre bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, imbunatatind semnificativ problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni considerabile sunt planificate in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea sunt concepute sa conecteze inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care mentionam zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si, desigur, Mall Sun Plaza.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite:

 • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura

Citeste mai multe despre primul parc rezidential din Romania aici: https://www.metalurgieipark.ro/despre-proiect/

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou minunat. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Citeste: www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in­ sectorul-4

Avalon Romania Building Industry
 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romaniaeste acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr- un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor cumparatori interesati de achizitia unui apartament nou.

Galerie foto

Bloc C.1 Primera Park Residence

Tip Nr. camere Etaj SU + balcon Pret Nr. unitati Schita
Garsoniera Etaj 1-9 35,26 mp + 2,78 mp balcon = 38,04 mp 50.300 Euro + TVA 9 Schita
2 Camere Etaj 1-8 54,74 mp + 21,44 mp balcon = 76,18 mp 78.800 Euro + TVA 8 Schita
2 Camere Etaj 1-7 50,09 mp + 3,83 mp balcon = 53,92 mp 72.400 Euro + TVA 7 Schita
Studio Etaj 1,4,7 49,90mp + 7,17 mp balcon = 57,07 mp 72.500 Euro + TVA 3 Schita
Studio Etaj 1,4,7 45,35 mp + 6,12 mp balcon = 51,47 mp 66.800 Euro + TVA 3 Schita
2 Camere Etaj 1-9 50,09 mp + 3,83 mp balcon = 53,92 mp 72.400 Euro + TVA 9 Schita
2 Camere Etaj 1-9 54,74 mp + 21,44 mp balcon = 76,18 mp 78.800 Euro + TVA 9 Schita
3 Camere Etaj 2,3,5,6,8,9 87,18 mp + 24,09 mp balcon = 111,23 mp 119.700 Euro + TVA 6 Schita
2 Camere Etaj 8 47,04 mp + 9,16 mp balcon = 56,20 mp 69.900 Euro + TVA 1 Schita
2 Camere Etaj 9 54,74 mp + 15,72 mp balcon = 70,46 mp 78.800 Euro + TVA 1 Schita
2 Camere Etaj 9 47,04 mp + 5,42 mp balcon = 52,46 mp 68.700 Euro + TVA 1 Schita

Locatie

In vecinatate

Lidl Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

Puncte de interes

Contact

Lasa-ne datele tale si te vom contacta imediat

  Call Center 0729 572 570
  Sectorul 4

  Cel mai modernizat sector din Capitala

  In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.