Prezentare

Noul proiectul Studio Plus Residence pastreaza aceeasi abordare inteligenta in ceea ce priveste proiectarea, complexitatea si functionalitatea, asa cum am fost obisnuiti in proiectele anterioare dezvoltate de acest brand imobiliar.

Facilitati

Asset 15

Suprafata teren​

10.000 mp
Asset 25

Regim inaltime​

D+P+6E
Asset 35

Preturi de la

49.500 euro + TVA
Asset 55

Data predare​

Finalizat
Asset 215

Numar de blocuri​

4
Asset 225

Numar de apartamente​

330
Asset 235

Numar de parcari​

332
Asset 245

Tip apartamente​

Garsoniere, Apartamente 2 camere

Descriere proiect

Elementele esentiale necesare unei comunitati fericite au fost adaugate si noului proiect rezidential de catre inginerii si proiectantii Studio Plus Residence, din care mentionam: spatii verzi ample si amenajate modern, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcare auto pentru rezidenti si vizitatori, acces dublu la doua artere circulate, si nu in cele din urma balcoanele ample tip terasa inchise cu sticla securizata, de care dispun toate apartamentele.

Noul proiect va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care vor fi edificate cele 4 imobile de locuinte, ce compun proiectul rezidential al caror regim de inaltime este: Demisol + Parter + 6 Etaje, insotite de functiuni complementare.

Noul ansamblu rezidential Studio Plus Metalurgiei Park este situat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Binelui, in zona marilor centre si galerii comerciale din aceasta noua zona rezidentiala.

Datorita amplasamentului excelent si pozitionarii foarte bune fata de punctele de interes din zona, noul proiect rezidential se numara printre putinele care ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant, unitati spitalicesti, institutii bancare si centre comerciale, aflate la doar 1 minut de mers pe jos.

Studio Plus Residence – acces facil catre punctele de interes

Accesul catre imobile se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie, cum sunt: Bulevardul Metalurgiei, strada Turnu Magurele, Drumul Gilaului sau Drumul Binelui, iar zona in care se desfasoara proiectul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei, care abunda in facilitati complementare si numeroase posibilitati de a petrece timpul liber.

Dupa cum veti observa in schitele apartamentelor, compartimentarea interioara a unitatilor locative propusa este una excelenta, gandita sa satisfaca si cele mai riguroase pretentii in materie de spatii locative, insa elementul surpriza provine de la decizia proiectantilor proiectului imobiliar care au reusit sa creeze spatii interioare ample, foarte bine luminate natural si diverse.

Noul proiect Studio Plus Ideal Metalurgiei Park Residence ofera spre vanzare un numar de 330 de apartamente spatioase si bine concepute, compartimentate excelent si foarte atent finisate oferite spre vanzare la preturi accesibile celor care se afla in cautarea unei locuinte noi in Sudul Capitalei. Mai jos puteti studia schitele, preturile si compartimentarea fiecarei unitati locative in parte din cadrul proiectului Studio Plus Residence.

Studio Plus Residence update

In plus, o alta noutate intalnita la acest proiect, sunt parcarile amplasate in subsolul blocurilor, pe care le puteti achizitiona o data cu apartamentul sau separat, daca considerati ca aveti nevoie de o parcare acoperita de tip garaj.

In ansamblu sunt prevazute spatii destinate parcarilor care pot fi achizitionate atat la subteran ca si garaje, cat si suprateran. Parcarile sunt dezmembrate cadastral si amenajate, pot fi achizitionate la pretul de 4.000 euro TVA inclus pentru parcarea la suprateran si 8.000 euro TVA inclus pentru parcarea la subsolul imobilelor.

Imobilele din cadrul ansamblului Studio Plus Residence Metalurgiei dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu,acestea sunt contorizate separat si includ urmatoarele: centrala proprie si incalzire in pardoseala, usi de interior de foarte buna calitate, usa de intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan importata din Germania, gresie, faianta si parchet importate din Spania, obiecte sanitare in baie de la Cersanit, interfon, lift silentios si echipamente moderne.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi edificate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara. Pentru peretii interiori si exteriori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si folosesc izolatie de buna calitate (polistiren de 10 cm), peste care se aplica tencuiala decorativa. In ceea ce priveste tamplaria PVC, s-a optat pentru profilul Salamander cu 5 camere, geamuri cu 4 anotimpuri si strat de tip low-E, iar pentru glafurile exterioare se utilizeaza produse de la aceeasi companie.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania: Avalon Romania se va ocupa de furnizarea materialelor necesare pentru finisarea interioara a apartamentelor si a partilor comune, cum ar fi intrarile si casa scarii, Romstal Instalatii va gestiona instalatiile interne si obiectele sanitare din imobile, precum si grupurile de pompare externe, bazinele si hidrantii, compania Schindler va furniza lifturile de ultima generatie pentru imobile, iar cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensare.

In cadrul proiectului, exista un departament de design interior disponibil pentru cei interesati de o locuinta in Studio Plus Residence, oferit de catre dezvoltatorii acestui concept. Acest departament are rolul de a ajuta si indruma clientii finali in obtinerea unei finisari interioare excelente si a unei functionalitati foarte bune a spatiilor locative. Fiecare proprietar isi va putea amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul specialistilor din cadrul acestui departament.

Locuintele din cadrul proiectului Studio Plus Residence se predau contorizate individual, complet finisate  si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori pentru a alege cele mai bune si deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar pentru usile interioare se vor putea alege modele de la firme de renume in domeniu, precum Bella Casa.

Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse imobiliare si credem cu tarie ca noul nostru proiect rezidential intruneste toate calitatile necesare pentru a deveni favoritul celor care acum se afla in cautarea unei locuinte noi.

Studio Plus Residence – unul dintre proiectele remarcabile din Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence, cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza a sa.

De la momentul initierii sale in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizate si livrate catre cumparatori, iar anul 2023 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne care respecta intru totul noile standarde de constructie si locuire impuse de Uniunea Europeana.

Galerie foto

Bloc C1

Tip Nr. camere Etaj SU + balcon Pret Nr. unitati Schita
Tip 1 2 Camere ET. P 61,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp 84.300 Euro + TVA 1 Schita Tip 1
Tip 2 2 Camere ET. 6 57,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp 77.982 Euro + TVA 2 Schita Tip 2

Bloc C2

Tip Nr. camere Etaj SU + balcon Pret Nr. unitati Schita
Tip 1 2 Camere ET. P 61,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp 84.300 Euro + TVA 1 Schita Tip 1
Tip 2 2 Camere ET. 5, 6 54,67 mp + 7,15 mp balcon = 61,82 mp 75.200 Euro + TVA 2 Schita Tip 2
Tip 3 2 Camere ET. 6 57,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp 77.982 Euro + TVA 1 Schita Tip 3

Bloc C3

Tip Nr. camere Etaj SU + balcon Pret Nr. unitati Schita
Tip 1 2 Camere ET. 6 61,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp 81.468 Euro +TVA 1 Schita Tip 1
Tip 2 2 Camere ET. 6 54,67 mp + 7,15 mp balcon = 61,82 mp 72.385 Euro + TVA 1 Schita Tip 2
Tip 3 2 Camere ET. 6 57,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp 76.147 Euro + TVA 1 Schita Tip 3

Bloc C4

Tip Nr. camere Etaj SU + balcon Pret Nr. unitati Schita
Tip 1 2 Camere ET. 6 54,19 mp + 7,15 mp balcon = 61,34 mp 72.385 Euro + TVA 1 Schita Tip 1
Tip 2 2 Camere ET. 6 61,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp 81.468 Euro + TVA 1 Schita Tip 2
Tip 3 2 Camere ET. 6 57,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp 76.147 Euro + TVA 2 Schita Tip 3

Locatie

In vecinatate

Lidl Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

Puncte de interes

Contact

Lasa-ne datele tale si te vom contacta imediat

    Call Center 0729 572 570
    Sectorul 4

    Cel mai modernizat sector din Capitala

    In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.