Prezentare

In prima faza a proiectului, se vor construi patru din cele zece blocuri cu un regim de inaltime ce nu depaseste 5 etaje, blocurile din prima faza vor dispune de 400 de apartamente, locuri de parcare, toate urmand a fi finalizate pana la sfarsitul anului in curs.

Facilitati

Asset 15

Suprafata teren​

20.000 mp
Asset 25

Regim inaltime​

P+5E
Asset 35

Preturi de la

33.400 euro + TVA
Asset 55

Data predare​

AUGUST 2018
Asset 215

Numar de blocuri​

4
Asset 225

Numar de apartamente​

400
Asset 235

Numar de parcari​

400
Asset 245

Tip apartamente​

Garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3 camere

Descriere proiect

Proiectul Top House Residence se desfasoara pe o suprafata de aproximativ 20.000 mp teren si este amplasat pe Bulevardul Metalurgiei, la intersectia cu Drumul Binelui, beneficiind in plus de o deschidere la Strada Drumul Jilavei, cu acces facil catre statia de Metrou Aparatorii Patriei, unde se vor construi in etape bine stabilite un numar de 10 blocuri de locuinte, fapt care va genera la terminarea proiectului un numar de aproximativ 800-1000 unitati locative diverse.

Facilitatile oferite rezidentilor de catre noul proiect imobiliar sunt multiple si trebuie mentionat faptul ca intreg proiectul este gandit si dimensionat pentru familiile tinere, aflate in cautarea unei locuinte noi la un pret accesibil si care au nevoie sa se deplaseze usor si rapid catre centrul Bucurestiului atat cu mijloacele de transport in comun, inclusiv cu metroul, dar si cu autoturismul propriu.

In prima faza a proiectului, se vor construi patru din cele zece blocuri cu un regim de inaltime ce nu depaseste 5 etaje, blocurile din prima faza vor dispune de 400 de apartamente, locuri de parcare, toate urmand a fi finalizate pana la sfarsitul anului in curs.

Parcarile vor fi delimitate si oferite spre vanzare la un pret accesibil de 3000 euro + TVA /loc de parcare, acesta fiind in proprietatea exclusiva a cumparatorilor.

Finisarea imobilelor va fi atent supravegheata de catre un departament specializat de amenajari interioare, care va putea prelua dorintele clientilor inca din faza rezervarii unui apartament si care va finisa interioarele dupa dorintele acestora, oferindu-le posibilitatea de a alege materialele necesare finisarii si echipamentele dintr-o gama variata de modele si culori.

Materialele si echipamentele folosite in procesul de finisare si amenajare ale apartamentelor si ale spatiilor

 • Tamplarie PVC Rehau – 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, insotita de glafuri interioare /exterioare;
 • Usi interior diferite nuante si modele;
 • Centrala de apartament Riello Italia;
 • Parchet laminat dublu click import Germania, gresie si faianta import Italia;
 • Obiecte sanitare moderne in bai Cersanit Romstal;
 • Usa intrare Ideea cu multiple sisteme de siguranta;
 • Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari cu granit si balustrade de inox;
 • Interfon montat individual;
 • Toate imobilele vor dispune de lifturi moderne silentioase Nova Lift.

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme si placa de tip dala groasa din beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in 2013. Fundarea se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat cu beton de clasa superioara. Sistemul de dala groasa la nivelul placilor a fost folosit pe de o parte pentru a crea spatii mai ample intre diafragme si pe de alta parte pentru a permite un ritm alert de dezvoltare a imobilului.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 25 cm latime, anvelopate cu termosistem Adeplast complet de 8 cm EPS 50 cu densitate marita.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice tip POROTHERM de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm grosime, astfel se va realiza o atenuare a zgomotului suficienta intre camerele aceluiasi apartament.

Galerie foto

Contact

Lasa-ne datele tale si te vom contacta imediat

  Call Center 0729 572 570
  Sectorul 4

  Cel mai modernizat sector din Capitala

  In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.