Prezentare

Vienna Parkside Residence seteaza noi standarde in domeniul eficientei energetice si al energiei verzi.

Facilitati

Asset 15

Suprafata teren​

19.390 mp
Asset 25

Regim inaltime​

S+P+12
Asset 35

Preturi de la

60.319 euro + TVA
Asset 55

Data predare​

F1 Decembrie 2025
Asset 215

Numar de blocuri​

3
Asset 225

Numar de apartamente​

620
Asset 235

Numar de parcari​

722
Asset 245

Tip apartamente​

Garsoniera, Garsoniera Dubla, Apartamente de 2-3 Camere

Descriere proiect

Proiectul Vienna Parkside Residence a fost conceput din dorinta de a ridica standardul de calitate al locuirii, in cel mai nou pol de dezvoltare al Bucurestiului – Metalurgiei Park.

Acesta imbina armonios cladirile cu arhitectura moderna, spatiile verzi ample, spatiile comerciale si facilitatile complexe, pentru a le asigura rezidentilor un nivel ridicat de confort si bunastare. Intregul ansamblu de locuinte este gandit in detaliu si proiectat intr-o maniera inovatoare, astfel incat, la finalizare sa gazduiasca cea mai noua comunitate urbana, sustenabila si sigura din zona de Sud a Capitalei.

Vienna Parkside Residence va fi construit la standarde ridicate de sustenabilitate si eficienta energetica si este primul proiect rezidential din cadrul Metalurgiei Park Residence, care a primit deja pre-certificarea GREEN HOMES.

nZEB (NEARLY ZERO ENERGY BULDINGS)

Incepand cu anul 2021, conform normelor NZEB, toate constructiile noi trebuie sa respecte standardele inalte de performanta energetica si de sustenabilitate. Proiectul nostru adopta aceste reglementari pentru a va oferi un camin confortabil, eficient energetic si ecologic.

Cum sunt implementate in proiectul nostru aceste cerinte?

 • Eficienta Energetica Optimizata: O componenta esentiala a proiectului nostru este reducerea semnificativa a consumului energetic. Acest lucru se realizeaza prin construirea unei case bine izolate, unde accentul este pus nu doar pe izolarea eficienta a fatadelor, ci si pe eliminarea „puntilor termice”. Acestea sunt zonele unde se pierde caldura si pot aparea condens si mucegai. Prin abordarea meticuloasa a acestor detalii si utilizarea de sisteme avansate MAX FRANK, proiectate special pentru reducerea puntilor termice, asiguram o reducere de 10-20% a pierderilor de caldura, echivalenta cu economii de 3-6 zile/luna la functionarea centralei termice.
 • Calitate si Detalii in Executie: Folosim tamplarie exterioara din PVC tripan de inalta calitate, cu coeficienti de izolare superioara. Atentia la detalii si montajul corect, impreuna cu accesoriile necesare, asigura etanseitatea si contribuie la performanta globala a cladirii. Toate materialele de constructie si echipamentele de instalatii folosite vor fi caracterizate printr-o sustenabilitate si fiabilitate sporite, fiind implementate cu mare atentie. Beneficiile acestora nu se vor limita doar pana la momentul predarii proiectului, ci se vor extinde pe intreg ciclul de viata al cladirii, in concordanta cu principiul „costului global optim”.
 • Energie Regenerabila si Sustenabilitate: Un aspect inovator al proiectului nostru este utilizarea de surse regenerabile pentru a acoperi 30% din consumul total de energie. Instalam pe acoperis un sistem unic in Romania de panouri fotovoltaice, cu un modul special pentru fiecare apartament cu 2 si 3 camere, permitand monitorizarea productiei de energie electrica si reducerea semnificativa a facturilor.
 • Sisteme de iluminat inteligente: Reteaua de iluminat va fi dotata cu becuri de tip LED, ceea ce va duce la un consum redus de energie (reducere de 50% fata de iluminatul cu becuri fluorescente; reducere de 90% fata de iluminatul cu becuri cu incandescenta) o durata mare de utilizare (15-25.000h) si nu sunt periculoase pentru mediu.
 • Beneficii pentru Proprietari: Avand o putere instalata intre 600W si 900W si o productie anuala de 750kWh pana la 1100kWh, in functie de dimensiunea apartamentului, proprietarii vor observa o diminuare notabila a costurilor energetice. De asemenea, exista posibilitatea de a deveni prosumatori, contribuind la cresterea independentei energetice si la protejarea mediului inconjurator.
 • Tehnologie de Recuperare a Caldurii: Instalam recuperatoare de caldura pentru asigurarea necesarului de aer proaspat in apartamente, reducand astfel pierderile de caldura si consumul energetic, ceea ce duce la economisirea a 20-40 % din energia necesara incalzirii, presupunand acelasi volum de aer proaspat obtinut prin deschiderea ferestrelor.
 • Sistemul nostru ofera o solutie eficienta si confortabila, in special in sezonul rece si previne, de asemenea, intersectarea fluxurilor de aer, contribuind la reducerea raspandirii germenilor patogeni si la mentinerea sanatatii ocupantilor cladirii.


Prin adoptarea standardelor NZEB, proiectul nostru imbina tehnologia avansata cu practicile sustenabile pentru a crea un mediu de locuit confortabil, economic si prietenos cu mediul. Aceste initiative nu doar ca satisfac cerintele actuale, dar contribuie si la crearea unui viitor mai verde si mai sustenabil pentru toti.

Instalatii fotovoltaice

Proiectul va dispune de o instalatie fotovoltaica pe acoperis, unica in Romania. Fiecare apartament va avea propriile panouri fotovoltaice, care vor injecta energia direct in tabloul electric al apartamentului, reducand astfel consumul fiecarui apartament. Astfel, fiecare proprietar va deveni un prosumator.
*Aceasta facilitate va fi disponibila doar in cazul apartamentelor de 2 si 3 camere

Puterea instalata pentru fiecare apartament de 2 camere va fi de 600 Wp, ceea ce permite o productie anuala de cca. 750 kWh, iar pentru apartamentele de 3 camere va fi de 900 Wp, ceea ce permite o productie anuala de cca. 1100 kWh.

Se va monta in fiecare apartament un sistem de ventilatie recuperatoare de caldura, astfel incat asigurarea aerului proaspat in casa sa se faca cu pierderi foarte mici de energie.

Avem panouri fotovoltaice de ultima generatie, mai eficiente din punct de vedere energetic cu cca. 10-15% fata de panourile traditionale. Tehnologia utilizata pentru realizarea acestor panouri permite absorbtia radiatiilor luminoase, crescand astfel randamentul;

Pentru diminuarea efectului de “insula de caldura urbana” care accentueaza canicula si valurile de caldura, terasele vor fi acoperite cu material care reflecta caldura. Aceasta solutie impreuna cu panourile fotovoltaice, ofera cea mai buna alegere din punct de vedere energetic.

Ansamblul rezidential va include si spatii verzi cu plante usor de intretinut, rezistente, gandite sa creeze o ambianta placuta cu un minim de costuri de intretinere.

Nivel ridicat de confort

Noul proiect rezidential se desfasoara pe o suprafata totala de 20.000 mp de teren, pe care se vor edifica in etape cele 3 blocuri de locuinte colective, ce compun proiectul, alaturi de facilitati complementare multiple, parcari subterane si supraterane ale rezidentilor si vizitatorilor acestora, spatii de relaxare, parcuri si locuri de joaca pentru copii, precum si zone speciale care contin zone dedicate petrecerii timpului liber.

Proiectul nostru, amplasat pe un teren anterior destinat activitatilor agricole si acum dezafectat, va avea un impact pozitiv asupra intregii comunitati, nu numai prin regenerarea si revitalizarea zonei, ci si prin vecinatatea cu Parcul Tudor Arghezi, primul spatiu verde public dezvoltat dupa Revolutie. Acest parc, reprezentand una dintre cele mai frumoase si moderne zone verzi, a fost inaugurat recent de autoritatea publica locala si constituie o investitie majora in regiune, fiind situat pe latura de sud-est a ansamblului rezidential.

Pentru a asigura un nivel ridicat de confort si bunastare, se vor realiza amenajari interioare care vor aduce natura in interiorul spatiilor comune de locuit, prin utilizarea plantelor si vegetatiei diverse, oferind locatarilor confortul creat de natura si de spatiile verzi.

Vom dispune de spatii special amenajate pentru reciclarea deseurilor, iar in colaborare cu RoGBC (Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi), vom oferi educatie privind un stil de viata durabil pentru ocupanti.

Transportul sustenabil reprezinta o prioritate pentru noi. Daca vor aparea cerinte pentru statii de incarcare a masinilor electrice, vom putea asigura si solutii in acest sens, pentru a incuraja utilizarea solutiilor de mobilitate sustenabila.

Vom crea un mediu interior mai sanatos prin utilizarea de materiale si finisaje cu continut redus de compusi organici volatili toxici, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra sanatatii locatarilor.

In această etapa, Vienna Parkside Residence a obtinut pre-certificarea GREEN Homes, prin asumarea si intrunirea criteriilor si obiectivelor de performanta energetica si responsabilitatea fata de mediu.

Ce ne diferentiaza?

Proiectul nostru a primit pre-certificarea GREEN HOMES si respecta criteriile NZEB, demonstrand astfel angajamentul nostru fata de performanta energetica si responsabilitatea ecologica.

Avem privilegiul de a fi in imediata vecinatate a parcului Tudor Arghezi, cea mai extinsa zona verde amenajata in Bucuresti dupa Revolutie.

Proiectul nostru se remarca prin implementarea unui sistem unic de panouri fotovoltaice de ultima generatie, asigurand o sursa suplimentara de energie.

Combatem eficient efectul de “insula de caldura urbana” prin utilizarea unui material reflectorizant pe terase, solutie care, impreuna cu panourile fotovoltaice, optimizeaza consumul energetic.

Fiecare cladire beneficiaza de cea mai avansata izolatie prin aplicarea sistemelor performante MAX FRANK.

Locuitorii se pot bucura de relaxare la restaurant, cafenea si alte spatii comerciale situate la parterul cladirilor, evitand astfel aglomeratia din oras.

Galerie foto

Scara A

Preturile afisate sunt valabile exclusiv pentru faza de pre-sale, care se incheie la data de 31.03.2024

Tip Nr. camere Etaj SU + balcon Pret Nr. unitati Schita
Tip 1 2 CAMERE 1,2,3,6,7,9,11 53 MP + 8.8 MP BALCON = 61.8 MP 90.413 + TVA 7 Schita Tip 1
Tip 2 3 CAMERE 1,5,10 79.45 MP + 15.14 MP BALCON = 94.59 MP 138.385 + TVA 3 Schita Tip 2
Tip 3 3 CAMERE 1,2,4,5,6,7,8,10,11 79.51 MP + 9.01 MP BALCON = 88.52 MP 129.505 + TVA 9 Schita Tip 3
Tip 4 2 CAMERE 1,2,3,4,6,8,9,10,11 53 MP + 8.71 MP BALCON = 61.71 MP 90.282 + TVA 9 Schita Tip 4
Tip 5 STUDIO 1,9 49.07 MP + 9.47 MP BALCON = 58.54 MP 85.644 + TVA 2 Schita Tip 5
Tip 6 3 CAMERE 1,2,4,6,8,9,10 85.35 MP + 6.19 MP BALCON =91.54 MP 133.923 + TVA 7 Schita Tip 6
Tip 7 3 CAMERE 1 73.99 MP + 12.34 MP BALCON =86.33 MP 126.301 + TVA 1 Schita Tip 7
Tip 8 3 CAMERE 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 77.08 MP + 8.67MP BALCON +2.28 MP BALCON = 88.03 MP 128.788 + TVA 22 Schita Tip 8
Tip 9 2 CAMERE 1 53.7 MP + 6.17 MP BALCON = 59.87 MP 87.590 + TVA 1 Schita Tip 9
Tip 10 3 CAMERE 2,6 79.45 MP + 12.24 MP BALCON =91.69 MP 134.142 + TVA 2 Schita Tip 10
Tip 11 STUDIO 2,3,4,6,7,8,10,11 49.07 MP + 6.72 MP BALCON = 55.79 MP 81.621 + TVA 8 Schita Tip 11
Tip 12 3 CAMERE 2,6,10 73.99 MP + 11.48 MP BALCON = 85.47 MP 125.043 + TVA 3 Schita Tip 12
Tip 13 3 CAMERE 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 76.29 MP + 6.17 MP BALCON = 82.46 MP 120.639 + TVA 10 Schita Tip 13
Tip 14 3 CAMERE 3,4,7,8,9,11 79.45 MP + 8.93 MP BALCON =88.38 MP 129.300 + TVA 6 Schita Tip 14
Tip 15 3 CAMERE 3,7,11 85.35 MP + 8.69 MP BALCON = 94.04 MP 137.581 + TVA 3 Schita Tip 15
Tip 16 3 CAMERE 3,4,5,7,8,9,11 73.99 MP + 8.8 MP BALCON =82.79 MP 121.122 + TVA 7 Schita Tip 16
Tip 17 3 CAMERE 3,8 79.51 MP + 12.32 MP = 91.83 MP 134.347 + TVA 2 Schita Tip 17
Tip 18 2 CAMERE 4,8 53 MP + 11.48 MP BALCON = 64.48 MP 94.334 + TVA 2 Schita Tip 18
Tip 19 2 CAMERE 5,7,10 53 MP + 12.56 MP BALCON = 65.56 MP 95.914 + TVA 4 Schita Tip 19
Tip 20 STUDIO 5 49.07 MP + 11.22 MP BALCON = 60.29 MP 88.204 + TVA 1 Schita Tip 20
Tip 21 3 CAMERE 5 85.35 MP + 12.52 MP BALCON = 97.87 MP 143.184 + TVA 1 Schita Tip 21

Scara B

Preturile afisate sunt valabile exclusiv pentru faza de pre-sale, care se incheie la data de 31.03.2024

Tip Nr. camere Etaj SU + balcon Pret Nr. unitati Schita
Tip 1 2 CAMERE 1 56.15 MP + 6.13 MP BALCON = 62.28 MP 91.116 + TVA 1 Schita Tip 1
Tip 2 3 CAMERE 1 76.36 MP + 15.37 MP BALCON = 91.73 MP 134.201 + TVA 1 Schita Tip 2
Tip 3 3 CAMERE 1,3,4,5,7,8,9,11 85.11 MP + 6.04 MP BALCON = 91.15 MP 133.352 + TVA 8 Schita Tip 3
Tip 4 STUDIO 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 49.72 MP + 6.77 MP BALCON = 56.49 MP 82.645 + TVA 11 Schita Tip 4
Tip 5 2 CAMERE 1 55.24 MP + 11.97 MP BALCON =67.21 MP 98.328 + TVA 2 Schita Tip 5
Tip 6 3 CAMERE 2,6,10 77.29 MP+ 9.62 MP BALCON= 86.91 MP 127.149 + TVA 3 Schita Tip 6
Tip 7 3 CAMERE 2,8 76.36 MP + 12.03 MP BALCON =88.39 MP 129.315 + TVA 2 Schita Tip 7
Tip 8 3 CAMERE 2,10 85.11 MP + 8.69 MP BALCON = 93.8 MP 137.229 + TVA 2 Schita Tip 8
Tip 9 2 CAMERE 2,6,10 55.24 MP + 11.31 MP BALCON = 66.55 MP 97.363 + TVA 3 Schita Tip 9
Tip 10 2 CAMERE 2,3,4,6,7,8,9,10,11 55.24 MP + 8.63 MP BALCON =63.87 MP 93.442 + TVA 13 Schita Tip 10
Tip 11 3 CAMERE 3,4,5,7,8,9,11 77.29 MP + 6.13 MP BALCON = 83.42 MP 122.043 + TVA 7 Schita Tip 11
Tip 12 3 CAMERE 3,4,5,6,8,9,10 76.36 MP + 8.67 MP BALCON = 85.03 MP 124.399 + TVA 7 Schita Tip 12
Tip 13 2 CAMERE 3,9 55.24 MP + 12.12 MP BALCON = 67.36 MP 98.548 + TVA 2 Schita Tip 13
Tip 14 2 CAMERE 5 55.24 MP + 12.14 MP BALCON = 67.38 MP 98.577 + TVA 2 Schita Tip 14
Tip 15 3 CAMERE 7,11 76.36 MP + 12.16 MP BALCON = 88.52 MP 129.505 + TVA 2 Schita Tip 15

Scara C

Preturile afisate sunt valabile exclusiv pentru faza de pre-sale, care se incheie la data de 31.03.2024

Tip Nr. camere Etaj SU + balcon Pret Nr. unitati Schita
Tip 1 2 CAMERE 1,2,5,6,10 55.64 MP + 12.11 MP BALCON = 67.75 MP 99.118 + TVA 8 Schita Tip 1
Tip 2 GARSONIERA 1,4,8,10 38.46 MP + 2.77 MP BALCON = 41.23 MP 60.319 + TVA 4 Schita Tip 2
Tip 3 2 CAMERE 1,2 52.85 MP + 12.34 MP BALCON = 65.19 MP 95.373 + TVA 2 Schita Tip 3
Tip 4 3 CAMERE 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 79.09 MP + 9.03 MP BALCON+2.28 MP BALCON =90.40 MP 132.255 + TVA 22 Schita Tip 4
Tip 5 2 CAMERE 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11 52.85 MP + 8.8 MP BALCON =61.65 MP 90.194 + TVA 13 Schita Tip 5
Tip 6 2 CAMERE 2,3,4,6,7,8,9,10,11 55.64 MP + 8.8 MP BALCON = 64.44 MP 94.276 + TVA 13 Schita Tip 6
Tip 7 2 CAMERE 2,3,5,6,7,9,11 38.46 MP + 2.93 MP BALCON = 41.39 MP 60.554 + TVA 7 Schita Tip 7
Tip 8 2 CAMERE 2,3,5,6,9,10 52.85 MP + 11.48 MP BALCON = 64.33 MP 94.115 + TVA 8 Schita Tip 8

Locatie

In vecinatate

Parc Tudor Arghezi, Lidl Metalurgiei, Drumul Binelui, Bulevardul Metalurgiei, Metro Berceni

Puncte de interes

Contact

Lasa-ne datele tale si te vom contacta imediat

  Call Center 0729 572 570
  Sectorul 4

  Cel mai modernizat sector din Capitala

  In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.