Simulator Credite 0729.572.570
Venus Residence Metalurgiei Park

Discount 1000 Euro!

*Promotia se aplica la preturile afisate mai jos, la achitarea unui avans mai mare de 10%.

*Promotie valabila pana la 30 Iunie 2023.

Venus Residence 4

Preturi de la 55.000 euro

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a II – a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.

De la momentul initierii sale din anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori. Anul 2022 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi, moderne si pentru cei care nu au mai putut achizitiona un imobil in prima etapa de dezvoltare.

Metalurgiei Park Residence faza a II – a se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 de hectare de teren si este estimat un numar de 5000 de noi unitati locative din cele mai diverse, deoarece mai multi investitori au achizitionat terenul, iar lucrarile de construire vor incepe in prima parte a anului 2022.

Alti noi investitori de anvergura si-au anuntat prezenta si vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare.

Astfel, la capitolul noutati, KAUFLAND ROMANIA va dezvolta o zona foarte importanta de retail, pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, invecinata cu LIDL ROMANIA, in care vor exista mai multe zone de shopping, o adevarata esplanada comerciala.

Din cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi spatiile verzi, parcurile, fiind proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona. Unul dintre cele mai importante aspecte ce definesc acest mega proiect rezidential il reprezinta localizarea in zona Bulevardului Metalurgiei.

Parcul Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, se va afla chiar langa noile proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din Capitala, urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 3 hectare.

Proiectul parcului prevede crearea mai multor zone tematice, unele fiind destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, iar altele sporturilor si jocurilor in aer liber. Tot aici va fi amenajat un skate-park de 1000 mp si un centru multicultural la cele mai inalte standarde, unde locuitorii vor putea participa la spectacole, concerte, expozitii si alte evenimente socio-culturale.

Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim, zona comerciala Metro, Jumbo si Auchan si zona comerciala Carrefour Grand Arena, Hornbach si Selgros.

Metalurgiei Park Residence este la acest moment unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depaseste suma de 350 milioane euro. Noile blocuri ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, fiind cuprins intre P+8Etaje si maxim P+12Etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence si anume Venus Residence, ajuns la proiectul cu numarul 4!

Dezvoltatorii acestui brand imobiliar de exceptie au achizitionat de curand unul dintre cele mai bine pozitionate loturi de teren in suprafata de 11.800 mp, cu deschidere directa in strada Drumul Binelui in imediata vecinatate a proiectelor Viva Residence, Joy si Galaxy Residence.

In aceasta noua locatie a fost avizat si autorizat noul proiect rezidential denumit Venus Residence 4, al caror detalii le vom exemplifica pentru dumneavoastra mai jos.

Noul ansamblul rezidential va fi format din 5 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative diverse, spatii de birouri si spatii comerciale ample la parterul blocurilor care dispun de deschidere stradala. Vor exista si apartamente cu gradina proprie, parcari pentru rezidenti in varianta supraterana si subterana la parterul blocului, boxe pentru depozitare amplasate atat la demisol cat si pe etajele intermediare.

Regimul de inaltime autorizat al imobilelor ce compun proiectul Venus Residence 4 este de Demisol + Parter +7 Etaje cu terase necirculabile la ultimul etaj. Demisolul este destinat parcarilor auto-moto, depozitarii si anexelor, acesta fiind deservit si de lift.

Etajele revin locuintelor mixte, apartamentelor generoase insotite de balcoane tip terasa, ale caror suprafete pot varia intre 5.6 mp si 24 mp spatiu liber.

Pentrul blocurile 1 si 2, parterul este destinat spatiilor comerciale ce pot fi folosite inclusiv ca spatii de birouri.

Modul in care sunt dispuse imobilele in teren, creaza un spatiu interior de mari dimensiuni care va avea ca destinatie parcarea autoturismelor la exterior, a motocicletelor, totodata sunt create alei de acces si bineinteles spatii verzi amenajate.

Avand fatade ventilate cat si conventionale, imobilele dispun de un sistem mixt si performant de izolatie exterioara ce indeplineste noile standarde in domeniu, pentru acest sistem fiind folosite materiale precum: vata bazaltica, polistirenul, foliile speciale si alucobondul.

In total proiectul va genera un numar de 390 de apartamente diverse, foarte bine structurate si comparimentate inteligent, insotite de balcoane ample si finisaje de calitate superioara, ce pot fi alese de catre clientul final de la departamentul specializat de design interior, pus la dispozitie de catre dezvoltatorul proiectului.

Acces facil catre centrul Capitalei

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care face legatura directa cu Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin podul de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite ca intr-un timp mai scurt, de 15 minute, sa poti ajunge cu autoturismul personal, in zonele centrale, precum Piata Unirii, Victoriei, bineinteles, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite.

 • Iesire catre Soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Specificatii tehnice si caracteristici

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de catre cele mai mari firme de profil din Romania:

Compania Avalon Romania Buildig Industry va asigura materialele necesare finisarii interioare a apartamentelor cat si a partilor comune, cum sunt intrarile si casa scarii.

Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile, dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti.

Schindler va furniza lifturile de ultima generatie.

Tamplarie PVC 6 camere Salamnder Blue Evolution 82 mm, bicolor – alb interior, gri exterior, feronerie Rotto cu geam Tripan Low-E Float, 4 Anotimpuri.

Immergas va furniza centralele termice in condensare pentru apartamente.

Pregatire pentru aer conditionat.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate.

Locuintele ce compun proiectul Venus Residence 4 se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente de la cele mai bune firme de profil.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury. Fiecare nou proprietar isi poate amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de material ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Apartamente disponibile la vanzare - Blocul 1

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Numar unitati Schita
3 camere Tip 1 Parter 77,90mp + 8,80mp balcon = 86,70mp 117.000 Euro 1
2 Camere Tip 2 Parter 53,60mp + 8,80mp balcon = 62,40mp 82.500 Euro 1
3 camere Tip 3 Parter 62,00mp + 5,90mp balcon = 67,90mp 92.000 Euro 1
3 camere Tip 4 Parter 79,70mp + 10,60mp balcon = 90,30mp 124.500 Euro 1
Studio Tip 5 P-7 37,10mp + 5,60mp balcon = 42,70mp 57.500 Euro 8
2 Camere Tip 6 Parter 53,80mp + 9,40mp balcon = 63,20mp 85.000 Euro 1
studio Tip 7 Parter 47,00mp + 5,60mp balcon = 52,60mp 71.500 Euro 1
studio Tip 8 1-7 35,70mp + 5,20mp balcon = 40,90mp 55.000 Euro 7
2 Camere Tip 9 1-7 53,80mp + 7,80mp balcon = 61,60mp 83.000 Euro 7
2 Camere Tip 10 1-7 53,60mp + 7,80mp balcon = 61,40 mp 82.500 Euro 7
3 Camere Tip 11 1-7 66,30mp + 7,10mp balcon=73,40mp 99.500 Euro 7
4 camere Tip 12 1-7 88,00mp + 7,40mp balcon + 6,80mp balcon = 102,20mp 136.000 Euro + TVA 19% 7
2 camere Tip 13 1-7 53,80mp + 7,90mp balcon = 61,70mp 83.000 Euro 7
3 camere Tip 14 1-7 67,20mp + 4,90mp balcon = 72,10mp 99.500 Euro 7
3 camere Tip 15 1 74,50mp + 24,00mp balcon = 98,50mp 123.000 Euro 1
2 Camere Tip 16 1 51,00mp + 12,70mp balcon = 63,70mp 84.000 Euro 1
Studio Tip 17 1 45,00mp + 9,30mp balcon = 54,30mp 72.500 Euro 1
2 Camere Tip 18 1-6 54,50mp + 5,40mp balcon = 59,90mp 81.500 Euro 6
3 camere Tip 19 2-7 74,50mp + 8,10mp balcon = 82,60mp 111.500 Euro 6
2 camere Tip 20 2-6 51,00mp + 10,60mp balcon = 61,60mp 82.000 Euro 5
studio Tip 21 2-6 45,00mp + 7,20mp balcon = 52,20mp 70.000 Euro 5
4 camere Tip 22 7 113,90mp + 84,70mp terasa = 198,60mp In Curand 5

Apartamente disponibile la vanzare - Blocul 2

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Numar unitati Schita
studio Tip 1 Parter 47,20mp + 5,60mp balcon = 52,80mp 71.500 Euro 1
2 Camere Tip 2 Parter 53,80mp + 9,40mp balcon = 63.20mp 85.000 Euro 1
Studio Tip 3 P-7 37,00mp + 5,60mp balcon = 42.60mp 57.500 Euro 8
3 camere Tip 4 Parter 79,70mp + 10,60mp balcon = 90,30mp 121.500 Euro 1
3 camere Tip 5 Parter 62,00mp + 5,90mp balcon = 67,90mp 92.000 Euro 1
2 Camere Tip 6 Parter 53,60mp + 8,80mp balcon = 62,40mp 83.500 Euro 1
3 camere Tip 7 parter 77,90mp + 8,80mp balcon = 86,70mp 117.000 Euro 1
2 Camere Tip 8 1-6 54,50mp + 5,40mp balcon = 59,90mp 81.500 Euro 6
Studio Tip 9 1 45,00mp + 9,30mp balcon = 54,30mp 72.500 Euro 1
2 Camere Tip 10 1 51,00mp + 12,70mp balcon = 63,70mp 84.000 Euro 1
3 camere Tip 11 1 74,50mp + 24,00mp balcon = 98,50mp 123.000 Euro 1
3 camere Tip 12 1-7 67,20mp + 4,90mp balcon = 72,10mp 99.500 Euro 7
2 camere Tip 13 1-7 53,80mp + 7,90mp balcon = 61,70mp 82.000 Euro 7
4 camere Tip 14 1-7 88,00mp + 7,40mp balcon + 6,80mp balcon = 102,20mp 136.000 Euro + TVA 19% 7
3 Camere Tip 15 1-7 66,30mp + 7,10mp balcon = 73,40mp 99.500 Euro 7
2 Camere Tip 16 1-7 53,60mp + 7,80mp balcon = 61,40mp 82.500 Euro 7
2 Camere Tip 17 1-7 53,80mp + 7,80mp balcon = 61,60mp 83.500 Euro 7
studio Tip 18 1-7 35,70mp + 5,20mp balcon = 40,90mp 55.000 Euro 7
studio Tip 19 2-6 45,00mp + 7,20mp balcon = 52,20mp 70.000 Euro 5
2 camere Tip 20 2-6 51,00mp + 10,60mp balcon = 61,60mp 82.000 Euro 5
3 camere Tip 21 2-7 74,50mp + 8,10mp balcon = 82,60mp 111.500 Euro 6

Vezi toate tipurile de apartamente pe site-ul www.SudRezidential.ro www.sudrezidential.ro

VIZIONARE GRATUITA
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.
 • credite rapide

  Divizia noastra financiara Credit24h.ro va ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

  Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Consultanta financiara

Divizia noastra financiara va ofera consultanta specializata si sprijin in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditului necesar achizitionarii imobilului ales.

Consultanta juridica

Specialistii nostri din cadrul departamentului juridic va ofera ajutor de specialitate si raspund numeroaselor intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

Departament tehnic

Designerii nostri va insotesc cu idei si propuneri in demersul dumneavoastra de a alege pentru imobilul achizitionat cele mai potrivite materiale si finisaje.


Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate

Sau puteti merge direct la unul din birourile nostre de vanzari:
Strada Drumul Binelui nr.33, Sector 4 - Bucuresti, sau Sos. Oltenitei 15-15A - The Social Hub, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Venus Residence 4 la nr. de telefon:

0721.827.390
Cristi Farcas
Project Manager

ansambluri Metalurgiei Residence Park
x
Sună acum