Simulator Credite 0729.572.570
Venus Residence Metalurgiei Park

Venus Residence Metalurgiei Park

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnata "Venus Residence"

Preturi de la 30.900 euro

Unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare prezente in cadrul Metalurgiei Park este Venus Residence, proiect care dispune pe langa amplasamentul excelent si de o foarte buna functionalitate interioara, oferind o alternativa reala in materie de spatiu locativ excelent intregit cu o serie de facilitati care ridica cu mult gradul de confort si siguranta al noului Venus Metalurgiei Park.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata totala de 11.000 mp teren achizitionati in cadrul Metalurgiei Park si este compus din 5 imobile individuale de locuinte care vor genera la finalul proiectului 324 unitati locative diverse insotite de 183 boxe oferite spre vanzare la pretul de 4.000 Euro + tva si bineinteles de 324 locuri de parcare amenajate in incinta ansamblului, ale caror preturi de vanzare sunt de 1500 euro plus tva/ unitate.

Noul Venus Residence se anunta inca de la inceput un ansamblu rezidential complex si foarte bine organizat interior, dezvoltatorii avand in proiect pe langa amenajarea interioara excelenta cu cai de acces ample, alei si trotuare amenajate corespunzator, parcari delimitate si numerotate si amenajarea in incinta a unui loc de joaca pentru copii la standarde moderne precum si amenajarea unor spatii verzi de relaxare iluminate nocturn.

Apartamentele oferite spre vanzare in cadrul proiectului sunt diverse, iar suprafetele utile ale acestora variaza de la 33 mp pana la 49 mp pentru garsonierele simple si duble, de la 42 mp pana la 56 mp pentru apartametele cu doua camere si de la 65 mp pana la 87 mp utili pentru apartamentele cu trei camere.

Tipuri de apartamente disponibile la vanzare
Tip ap. Suprafata Pret Schita
Garsoniere
parter
33.20 mp 30.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere duble
parter
38.10 mp 35.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
51.20 mp 45.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
parter
69.50 mp 62.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere
etaj 1-5
39.50 mp 34.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere duble
etaj 1-5
44.80 mp 38.000 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaj 1-5
51.90 mp 43.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaj 1-5
79.30 mp 63.500 (TVA 5% inclus) vezi schita

Vezi toate tipurile de apartamente pe site-ul www.SudRezidential.ro www.sudrezidential.ro

Venus Residence Metalurgiei Park
Apartamente complet finisate

Apartamentele dispun de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara si se predau complet finisate si echipate clientului final care poate decide pe parcursul tranzactiei cum sa-si personalizeze apartamentul achizitionat dupa propriul gust:

• Tamplarie PVC Rehau 5 camere, geamuri termopan low e patru anotimpuri cu feronerie ROTTO si glafuri exterioare PVC;
• Gresie si faianta import Spania si Italia;
• Parchet laminat 8 mm import Austria si Germania;
• Usi interioare Bella Casa cu pervaz dublu;

• Obiecte sanitare moderne ceramica Cersanit;
• Centrala de apartament Immergas 24 kw in condesatie;
• Calorifere otel Romstal;
• Usa intrare antiefractie metalica 7 cm Ideea;
• Contorizari individuale ale utilitatilor.

01.
Incepere constructie bl. 1, 2, 5: DECEMBRIE 2016
Data finalizare bl. 1, 2, 5: DECEMBRIE 2017
02.
Tip imobil: S+P+5 etaje
Numar total de apartamente: 324 unitati locative
03.
Tipuri apartamente:
Garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3 camere
VIZIONARE GRATUITA
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.
  • credite rapide

    Divizia noastra financiara Credit24h.ro va ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

    Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Consultanta financiara

Divizia noastra financiara va ofera consultanta specializata si sprijin in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditului necesar achizitionarii imobilului ales.

Consultanta juridica

Specialistii nostri din cadrul departamentului juridic va ofera ajutor de specialitate si raspund numeroaselor intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

Departament tehnic

Designerii nostri va insotesc cu idei si propuneri in demersul dumneavoastra de a alege pentru imobilul achizitionat cele mai potrivite materiale si finisaje.


Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate

Sau puteti merge direct la unul din birourile nostre de vanzari:
Strada Drumul Binelui nr.33, Sector 4 - Bucuresti, sau Sos. Oltenitei 15-15A - The Social Hub, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Venus Residence Metalurgiei Park la nr. de telefon:

0722.664.430
Cristian Ionita
Project Manager

ansambluri Metalurgiei Residence Park
x
Sună acum