Viva Residence Metalugiei Park

Viva Residence Metalurgiei Park

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnata "Viva Residence"

Noul proiect imobiliar al dezvoltatorilor conceptului Viva Residence se lanseaza in cadrul Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4 pe Bulevardul Metalurgiei.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 40.000 mp teren si este compus dintr-un numar de 16 blocuri de locuinte colective mixte, spatii de birouri si un numar mare de spatii comerciale aflate la parterul blocurilor care dispun de deschidere stradala.

Noul proiect Viva Residence este cel mai mare de pana acum din toate celelalte proiecte Viva care au fost dezvoltate cu precadere in Zona De Sud a Capitalei intre anii 2012 – 2015 si care au reusit sa multumeasca pe deplin un numar impresionant de clienti, care au achizitionat o locuinta in aceste ansambluri imobiliare, fie ca vorbim de apartamente sau vile individuale.

La finalul proiectului, Viva Residence Metalurgiei va avea in componenta un numar de 1500 unitati locative diverse de la garsoniere simple si garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere, spatii comerciale si spatii de birouri, toate fiind oferite spre vanzare la preturi excelente.

Regimul de inaltime al acestor imobile este Parter + 5 etaje, iar distanta mare dintre blocuri, parcarile amenajate precum si atentia oferita spatiilor verzi, ofera intregului proiect un aer de confort si intimitate demn de un adevarat ansamblu imobiliar in care merita sa traiesti.

Apartametele vin insotite de locuri de parcare delimitate si amenajate separat, oferite spre vanzare la pretul de 2000 euro TVA inclus, fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Proiectul dispune si de loc de joaca pentru copii amenajat la standarde europene, spatii de relaxare pentru adulti, spatii verzi amenajate peisagistic cu vegetatie decorativa, un numar mare de pomi ornamentali, acces securizat in incinta supravegheat video non stop, alei si trotuare iluminate nocturn, iar spatiile comerciale cu activitati diverse vor intregi gradul de confort din interiorul ansamblului rezidential.

Viva Residence Metalurgiei vine cu una dintre cele mai bine concepute oferte imobiliare datorita mai multor factori. Pe langa pretul accesibil al apartamentelor oferite spre vanzare care pleaca de la 750 euro/mp util, TVA 5 % inclus, ansamblul ofera si o mare variatate a spatiilor locative.

Viva Residence Metalurgiei Certificare ISO

Tipuri de apartamente disponibile la vanzare

BLOCURILE 1-8 - VANDUTE

Blocul 8
Tip ap. Suprafata Pret Schita
Garsoniere simple
parter
31.40 mp 28.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniera simpla
parter
32.70 mp 29.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere duble
parter
38.60 mp 33.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
50.40 mp 47.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
parter
67.80 mp 54.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere simple
etaje 1-5
33.10 mp 29.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Garsoniere duble
etaje 1-5
41.80 mp 39.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
56.20 mp 48.500 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 2 camere
etaje 1-5
68.80 mp 54.900 (TVA 5% inclus) vezi schita
Ap. 3 camere
etaje 1-5
68.20 mp 61.500 (TVA 5% inclus) vezi schita

Vezi toate tipurile de apartamente si disponibilitatea lor pe site-ul ansamblului rezidential Viva Residence Metalurgiei www.vivaresidence.ro

Materialele si echipamentele folosite in procesul de finisare si amenajare ale apartamentelor si ale spatiilor

 • Tamplarie PVC Rehau – 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, insotita de glafuri interioare /exterioare;
 • Usi interior Porta Doors diferite nuante si modele;
 • Centrala de apartament Immergas;
 • Parchet laminat dublu click import Austria, gresie si faianta import Italia;
 • Obiecte sanitare moderne in bai Cersanit Romstal;
 • Usa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranta;
 • Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari cu granit si balustrade de inox;
 • Videointerfon montat individual;
 • Toate imobilele vor dispune de lifturi moderne silentioase OTIS.

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme si placa de tip dala groasa din beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in 2013. Fundarea se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat cu beton de clasa superioara. Sistemul de dala groasa la nivelul placilor a fost folosit pe de o parte pentru a crea spatii mai ample intre diafragme si pe de alta parte pentru a permite un ritm alert de dezvoltare a imobilului.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 25 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice tip POROTHERM de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm grosime, astfel se va realiza o atenuare a zgomotului suficienta intre camerele aceluiasi apartament.

01.
Incepere constructie bloc 8: IUNIE 2017
Data finalizare bloc 8: SEPTEMBRIE 2018
02.
Tip imobil: Imobil locuinte P+5
Apartamente faza 1: 400 unitati locative
03.
Tipuri apartamente:
Garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3 camere
Vezi mai jos harta amplasament Viva Residence Metalurgiei:
harta Viva Residence Metalurgiei Park Residence
 • Promotii Metalurgiei Park Residence mobilier Noblisime Metalurgiei Park Residence
VIZIONARE GRATUITA
Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.
 • credite rapide

  Divizia noastra financiara Credit24h.ro va ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

  Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Consultanta financiara

Divizia noastra financiara va ofera consultanta specializata si sprijin in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditului necesar achizitionarii imobilului ales.

Consultanta juridica

Specialistii nostri din cadrul departamentului juridic va ofera ajutor de specialitate si raspund numeroaselor intrebari ce apar pe parcursul unei tranzactii imobiliare.

Departament tehnic

Designerii nostri va insotesc cu idei si propuneri in demersul dumneavoastra de a alege pentru imobilul achizitionat cele mai potrivite materiale si finisaje.


Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate

Sau puteti merge direct la unul din birourile nostre de vanzari:
Strada Drumul Binelui nr.33, Sector 4 - Bucuresti, sau Sos. Oltenitei 15-15A - The Social Hub, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Viva Residence Metalurgiei la nr. de telefon:

0724.205.825
Stelian Grigore
Project Manager

ansambluri Metalurgiei Residence Park