Prezentare

Proiectul rezidential Athos Residence dispune de o suprafata de teren de 9800 mp in cadrul Metalurgiei Park Residence pe care sunt construite trei imobile de locuinte colective care vor genera un numar total de 212 unitati locative mixte ce vor fi puse in vanzare incepand cu luna aprilie a anului curent.

Facilitati

Asset 15

Suprafata teren​

9800 mp
Asset 25

Regim inaltime​

S+P+6 etaje
Asset 35

Preturi de la

62.000 euro + TVA
Asset 55

Data predare​

Mai 2021
Asset 215

Numar de blocuri​

3
Asset 225

Numar de apartamente​

212
Asset 235

Numar de parcari​

212
Asset 245

Tip apartamente​

Apartamente cu 2 camere Apartamente cu 3 camere

Descriere proiect

Cele trei blocuri a caror constructie a inceput deja, au in componenta apartamente cu doua si trei camere insotite de balcoane generoase si ofera numeroase facilitati noilor rezidenti dintre care enumeram: finisajele premium, echipamente moderne dar si posibilitatea oferita clientilor de a personaliza dupa propriul gust apartamentele achizitionate, daca rezervarea acestora se face din timp.

Regimul de inaltime al noilor constructii este Subsol+Parter+6 etaje cu placa din beton armat peste ultimul etaj. De asemenea, intregul sistem de structura al imobilelor este compus din stalpi, cadre, diafragme si grinzi din beton armat in conformitate cu noile cerinte din domeniul constructiilor civile.

Noii rezidenti au la dispozitie un numar de 250 locuri de parcare amenajate in incinta ansamblului si delimitate, oferite spre vanzare separat fata de imobil la pretul de 3000 euro + TVA /unitate (supraterane) si 4500 Euro +TVA/unitate (subterane). Proiectul mai dispune si de spatii comerciale pe o latura si parcari subterane la subsol.

Inchiderea peretilor exteriori dar si a celor interiori se va executa cu ajutorul caramizilor tip Porotherm peste care se va aplica la exterior un sistem complet de termoizolatie din care face parte polistirenul de 10 cm precum si tencuiala decorativa cu proprietati multiple.

Sapele si tencuielile mecanizate se executa de catre firme specializate conform departamentului tehnic al proiectului iar dezvoltatori vor oferi o atentie sporita spatiilor comune dar si intrarilor imobilelor, iar in ceea ce priveste amenajarea interioara a fiecarui apartament acestia ne ofera urmatoarele detalii: la interior apartamentele dispun de tamplarie PVC de productie germana de la Rehau cu cinci camere si geam termopan patru anotimpuri Low-, insotita de glafuri interioare dar si exterioare, centralele in condensatie folosite in echiparea apartamentelor sunt de import si respecta normele in vigoare privind siguranta si consumul scazut de gaze naturale, apartamentele beneficiaza de interfon, prize si intrerupatoare, gresie faianta si parchet de import, usi interioare, usa intrare antiefractie, obiecte sanitare si echipamente moderne in bai si se livreaza la final contorizate separate, este de mentionat faptul ca lifturile sunt silentioase si de ultima generatie.

Accesul catre noul proiect se face rapid din mai multe strazi importante dintre care enumeram: Bdul Metalurgiei, Drumul Binelui, Drumul Jilavei sau Turnu Magurele, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoliile, gradinitele, centrele comerciale sau unitatile de invatamant este una excelenta, avand in vedere ca pe o raza mica de actiune sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta.

Ansamblul dispune de cai interioare de acces ample, spatii verzi si de relaxare amenajate si illuminate nocturn, hidranti montati la fiecare imobil, iar la capitolul utilitati intreg ansamblul este bransat la toate utilitatile sectorului 4 Bucuresti.

Data de incepere a constructiei: Aprilie 2019 si termenul final de terminare a lucrarilor si de dare in folosinta este de Mai 2021.

Galerie foto

Contact

Lasa-ne datele tale si te vom contacta imediat

    Call Center 0729 572 570
    Sectorul 4

    Cel mai modernizat sector din Capitala

    In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.